logo

Mireně. Recenze

Celkem zpráv: 4111

13.1.2013, MASHA 47
Dobrý den, EVGENIA. JSEM 47 LET, JSEM ENDOMETRY HYPERPLASIE, JSOU 2 ČTVRTY. Chtěla jsem se ptát, mám už dva roky, tam jsi vlastně víc, dnes, jsou tvoje vlastní péče, TURNOUR OWN, TURNOU. NEJDŮLEŽNĚ, ALE V ŽIVOTĚ.

    Evgeniya34 (konzultant):
    MASHA 47, ano, ok. Všechny mají různé způsoby. Existují ženy, jejichž menstruace přetrvává po celou dobu stálosti Mireny.

13.1.2013, MASHA 47
DĚKUJI VELKÉ, BUDE BŮH BLESS, PRO VAŠE PRÁCE A PODPORUJTE NÁS ŽENY.

    Evgeniya34 (konzultant):
    MASHA 47, zdraví pro tebe! Vždy ráda pomáhá. Bůh požehnej nám všem, Pane!

12.11.2013, Lora
Dobrý den, Eugene! Jsem 44 let, Mirena stojí za 2 měsíce. Zatím se zdá, že všechno je normální, rozmazává se 20 dní v měsíci a spodní břicho už nehýbe. Manžel se však začal stěžovat, že po PA on hoří a vykokuje, a před instalací šroubovice to nebylo. Necítím žádné nepohodlí. Může Mirena výrazně zvýšit kyselost, co a kdo by mohl být důvodem?

    Evgeniya34 (konzultant):
    Lora, zajímavá věc, ale proč hledáš důvod v sobě hned? Pokud nemáte drozd, pak je problém s vaším manželem. Nechte se s touto stížností obrátit na urologa. Bude přezkoumán a vyvodil, proč má pocit pálení a přitisknutí po tom, jak si na PA vyčistil. Mirena nezvyšuje kyselé prostředí.Pokud je žena dostatečně "navlhčena" během PA, není nemocná vaginální kandidózou, pak muž hledá příčinu sama o sobě. Důvodem může být trotské mýdlo, sprchový gel, který vysychá slizniční membránu penisu nebo způsobuje alergickou reakci. hlava je přecitlivělá, snadno poškozená, je to onemocnění, které vzniká porušením hygienických norem člověka, zánětlivými a infekčními chorobami, balanoposthitis.

12.11.2013, Marina
Jsem 45 let, před 4 týdny jsem byl z Mirenu z lékařských důvodů (abych zastavil růst fibroidů). Během dvou týdnů bylo všechno v pořádku, ale v příštích dvou týdnech se neustále objevuje, jestliže to můžeš říci, "ranní menstruace" někdy vtrhne spodní břicho. Řekni mi, prosím, je to normální nebo bych měl udělat ultrazvuk? Jsem zmatená, děkuji vám předem.

    Evgeniya34 (konzultant):
    Marina, toto je vedlejší účinek Mireny. Až šest měsíců od data instalace je chiotérové ​​krvácení Mirena normou (podle pokynů) a život ukazuje, že až rok. Přijměte léky proti bolesti jako Nurofen, Indomethacin, Diclofenac (volitelné). Stojí za to, že se odvolá na lékaře, jestliže se náhlý výtok náhle nezvýší v příštím menstruaci.

12.11.2013, Maria
Eugene, pomozte prosím radu! Před pěti dny mi dostala Miren, začala pravidelná bolest. Zvláště v noci od 2:00 ráno do poledne těžká křečovitá bolest nezastaví. Možná budete muset vydržet, ale kolik dní může být velmi špatně?

    Evgeniya34 (konzultant):
    Maria, víte, kolik! Bohužel, bolest v pánvi není po instalaci Mireny vzácným jevem. Obvykle za 2-3 měsíce zmizí. Všichni různými způsoby. Poraďte se svým lékařem o možnosti užívání přípravku Baklosan 10 mg v noci + léků proti bolesti, jako jsou Nurofen, Diclofenac, Indomethacin.

11.11.2013, Elena
Dobrý den, mám 45 let. Mirena mi bylo 5 let, jsem velmi rád. Před týdnem, přibližně v 5-6. Dne cyklu, byla včas vymazána. Celý týden dlouhý průtok krve se postupně mění na hnědou a nezdá se, že končí. Neexistuje žádná bolest, někdy se cítím trochu rozřezat. Lékař při odstraňování říkal, že se v mém cyklu nic nezmění, ale ukázalo se, že mensis se zvýšil o téměř 2 týdny, pokud vezmeme v úvahu 1 týden před odebráním.
Řekni mi, prosím, je normální a jak dlouho to bude všechno? V dalším cyklu jsem plánoval umístit nový Miren, je možné to udělat?
Děkuji.

    Evgeniya34 (konzultant):
    Elena, museli jste odstranit a nainstalovat novou za jeden den. Proč vám to doktor neřekl, nikdy nebudu vědět. Odvzdušněte Mirenovu plechovku. Nevím, kolik, teď když je spousta vybíjení, pak je možné vzít Tranexam, jestliže to je šmouha, pak to nechte rozmazat. Půjde tiše.

11.11.2013, Larisa
Ahoj Jevgenij! Je to zase Larisa43, chci vám velmi poděkovat za to, že jste se podíleli na našem Mirenově životě, ale také se vás zeptám na otázku: první 1,5 ročně měsíční spirály byly na denní úrovni, ale můj manžel je vůbec nevšiml, ale nyní se stanou bohatšími Tam, kde jsou 2 obvyklé těsnění (jedna je možná, ale pro hygienické účely) a některé tmavé, díky předem

    Evgeniya34 (konzultant):
    Larissa, všichni různými způsoby. Pro někoho menstruace zmizí celkem pět let a pro někoho přicházejí pravidelně, bez ohledu na to, co. Nejdůležitější je, že menstruace není "nalita", takže výtok je v normě mírný. Pokud se obáváte, má smysl provádět ultrazvuk v pánvi v 5-7 denním cyklu a diskutovat výsledky ultrazvuku s gynekologem.
    rss Děkuji za vaše laskavá slova. nicméně několikrát jsem měl myšlenku opustit fórum, je strašné, že obvinění z inzerce této nebo té drogy mě obtěžovaly, ačkoli jsem odpověděl na celé odvětví antikoncepce.

11.11.2013, Natalie
Eugene, prosím, neopusťte fórum.
Pomůžete tolika ženám, špatné recenze o míru jsou napsány všemi a pokud je člověk v pořádku, nechodí na internet, aby napsal dobrý přehled, a proto se mnozí obávají Mireny ((
Byl jsem mezi nimi.
2 jednoduché negravované spirály způsobily strach z instalace Mireny. Neustálé krvácení mě donutilo k tomu, aby to bylo.
Chodím s Mirenou od 31. července 13. 13 let, to bolelo, bylo to, a teď je to ještě krvavé a bolestné, ale ta hrůza byla bez Mireny-NO.

16.2.2015, Natusya
35 let, Mirena od 22. července 2014. Nejprve tam nebylo nic, šplhat-menstruace, samozřejmě, to dosáhlo 12 dní, ale cyklus byl 30-40 dní. Poslední dva měsíce jsou 24-27 dní, 8 dní každý a mezi měsíci. hrozně bolí na hrudi. Lékaři, správně stojí, se zakořenějí. Není spokojen, střílet. Ale jak si pamatuji starou hrůzu. Myslím, že když Miren jsou jejich hormony nadále nezvyklé?

12.11.2013, Larisa
Dobrý den, Eugene! Ne, prosím, neopusťte fórum, jste naší nadějí, víte, jak čekáme na vaše odpovědi, všechno nejlepší pro vás

    Evgeniya34 (konzultant):
    Larisa, děkuji)) Miluju mé hobby (místo). A dokud nebudou dokanali, jsem s vámi každou noc!

Důsledky po odstranění šroubovice Mirena

51. Lily | 06.10.2013, 13:04:24 [3502322315]

Všechny tyto hrůzy jsem četl - v šoku. Měl jsem systém pět let. Ošetřená endometrióza. Měsíčně zcela chybí. Bylo to skvělé. Při instalaci šroubovice byla samozřejmě bolest těžká. Musel jsem vstoupit do anestezie. Střílejte velmi strach! A ukázalo se, že se ani necítila. Hmotnost vůbec nezískala. Taková špirála poradila svému příteli, má fibromyom. Je velmi spokojena s výsledky (chtěli odstranit dělohu). Je jí již 4 roky. Ona, stejně jako já, zůstala ve své bývalé váze. Mám už 40 let. Měsíčně se zcela zotavuje. Tam byl zdlouhavý - až 9 dní, a nyní - 4 dny.

52. Dasha | 06.25.2013, 01:00:42 [2609414681]

Také já, když byla špirála odstraněna, nevěděla, co má chránit (z nějakého důvodu to bolí kondomy). Začal jsem si vybírat pilulky, všechno mi pomohlo Dimia. Snažil jsem se a teď je nechci měnit, byly to pro mě perfektní.

53. Micka | 06.25.2013, 11:14:24 [4212274425]

Také nevím, kdo může chodit s těmito spirály. Není s nimi tak slušné. Například, když jsem to dal, měsíce se staly bolestivé a sexuální. Nemohl jsem se dostat, když jsem vyrazil. Ale musíte být stejně chráněni. Začal jsem pít Dimii, s těmito pilulky se všechno rychle vrátilo do normálu a obrana vypadala spolehlivě.

54. Svetlana | 07/05/2013 11:43:54 [284009707]

Nebojte se. Teď jsem ho vzal před 3 hodinami. NIKDY NEBEZPEČÍ, T.E. NEVOLNÉ. Taky jsem se bál střílet, ale neměl jsem čas na zjemnění, bylo to celé. :) Teď čekám na to, co se stane dál. (


Dala Mireně, 1,5 měsíce krev nebyla sílami. Odstraněno, již třetí měsíc v měsíci je velmi hojný s obrovskými sraženinami. to nebylo předtím! Nyní vložte děložní fibroidy! a před vyčištěním šroubovice byly polypy odstraněny. odkud pochází fibroid? Jsem hřích na mirenu, za peníze nové rany!

55. Svetlana | 07.06.2013 23:09:50 [1504350525]

Dala Mireně, 1,5 měsíce krev nebyla sílami. Odstraněno, již třetí měsíc v měsíci je velmi hojný s obrovskými sraženinami. to nebylo předtím! Nyní vložte děložní fibroidy! a před vyčištěním šroubovice byly polypy odstraněny. odkud pochází fibroid? Jsem hřích na mirenu, za peníze nové rany!


Nechci být překvapen, důsledky Mirena jsou nepředvídatelné. Já sem po Mireně ošetřuji klouby a střeva. Stála se se mnou po celý rok, trpělivě jsem čekala, že tato celá adaptace ve formě krveprolití a bolesti skončí, nečekala jsem. Tělo se začalo rozpadat. Teď je zde otázka cysty.

56. Raisa | 08.08.2013, 15:33:21 [1320706432]

Dobrý den! Přišel jsem na fórum ne náhodou. Dejte Mirenu před 2 měsíci. K léčbě více fibróz a anémie, resp. A samozřejmě, jak mluví. Všechno je v pořádku. Ale každodenně chápu, že do váhy přidávám a říkám rychle. Typ 2 týdny zvážil tolik, a teď 1 kg více. Už není. Sportuji 2 krát týdně pravidelně. Ale dnes jsem se probudil a hrudník měl pocit, jako by byl naplněný mlékem / všichni si pamatujeme na tyto pocity / měsíce, které předcházely před týdnem / bez krve / ale bolelo můj žaludek, takže jsem pochopil, že to jsou oni. Tak tady. Přišel jsem sem, četl jsem. a přijdou šokované dopisy. Jak smutné. Že budu tlustý, respektive ne krásný a dokonce i s bolestí na hrudi? Sakra! Co dělat
Jsem dospělá dívka (46), ale to není důvod, proč se promění v tetu. Ani nevím, jaký druh dopisu to je. Není pochyb, žádná diskuse - jen výkřik ze srdce. Jsme všichni ženy, my všichni chceme zůstat krásní, tak zacházejte s mým dopisem s porozuměním a zlobte se! Děkuji!

57. Raisa | 08.08.2013, 15:41:10 [1320706432]

Dobrý den všem! Elena, jak ti rozumím.
Moje Merena je již 2 roky stará. Dala jsem to na doporučení svého lékaře, mám indometriózu, v poslední době čekám na menstruaci nejen s hrůzou, tento stav prostě nemůže být přenášen. měsíce byly tak hojné, že těsnění těch nejsilnějších bylo jen na minimum až do 15. Lékař si dal před sebou volbu - buď odstraníme dělohu, nebo my jsme MIRENU, souhlasili s MIRENA. Upřímně jsem se nemohl radovat v prvním roce, ale ve druhém roce jsem si začal všimnout, že nemůžu bobtnat skoky - v loňském roce jsem získal 10 kg, dostal jsem méně, ale je to tak, i když se zastavím, budu stále se zvýší. Nevím, co mám dělat

58. Elena | 08.22.2013, 22:29:15 [3816708866]

Dobrý den! Řekněte mi a proces odstranění spirály jak bolestný. anestetizovat nebo zkontrolovat práh citlivosti. Protože během instalace jsem ztratil vědomí, bolest byla druhá, lékaři ji nazvali šokovou reakcí těla na cizí tělo. Řekněte někomu, jak to bylo.


Vzala Mirena před týdnem, byla také velmi bála, ale všechno probíhalo hladce. O měsíc dříve, přítelkyně zastřela Mirena a ona také dělala dobře. Nebojte se. Je velmi těžké vsadit. Nyní pozoruju, co se stane dál.

myslíte, že váha je způsobena mirenou? to je v děloze, prakticky žádný hormon se nedostává do krve. Nerozumím mechanismu přírůstku hmotnosti.


Dívky, všechno, co je negativní, je napsáno tady, také jsem měl - já jsem 46, postava, jak se říká 90 60 90, váha 54kg s růstem 164, ani vrásky, ani šedé vlasy, spirála stanovená před rokem kvůli bohaté a bolestivá menstruace a středním krvácení na první všechno se zdálo v pořádku, ztratili velmi měsíc, oteklé prsy a bolestivé po celou dobu, tlak vzrostl, vlasy začaly padat na hromadách, kůže rozrostla starý, otok přetrvávat, bušení srdce dusí, spánek se stala ještě přepravit podbřišek jako 4 Lékař řekl, že to je všechno nesmysl, ale já sám lékaře a chápu, že se podívám na svůj věk až příliš dobře a já nemusí být tak, nelze nastavit všechny negativity odnovremenno.Stavila nitroděložního systému v Anglii (je zdarma), tam je hrozný lék, ale doktor mi tam řekl, ale já I trval na tom, myslet si, že by bylo ještě lepší, jak jsem řekl, můj gynekolog Latvii.Vyderzhala rok, 2 dny odstraněny spirálu, po dobu 15-20 minut srdce začala uklidňovat, dnes začala menstruovat žaludek trochu bolí, ale spal.Dumayu otok, který bez vážných indikací používají hormonální přípravky, jen aby se zbavili m Měsíčně by nemělo být, měly by být, taková je příroda. Lepším, jednou jednou za měsíc pít pilulku na bolesti, než trpět každý den.

60. Vika | 09.12.2013 11:17:49 [1964033383]

Yana
myslíte, že váha je způsobena mirenou? to je v děloze, prakticky žádný hormon se nedostává do krve. Nerozumím mechanismu přírůstku hmotnosti.
Dívky, všechno, co je negativní, je napsáno tady, také jsem měl - já jsem 46, postava, jak se říká 90 60 90, váha 54kg s růstem 164, ani vrásky, ani šedé vlasy, spirála stanovená před rokem kvůli bohaté a bolestivá menstruace a středním krvácení na první všechno se zdálo v pořádku, ztratili velmi měsíc, oteklé prsy a bolestivé po celou dobu, tlak vzrostl, vlasy začaly padat na hromadách, kůže rozrostla starý, otok přetrvávat, bušení srdce dusí, spánek se stala ještě přepravit podbřišek jako 4 Lékař řekl, že to je všechno nesmysl, ale já sám lékaře a chápu, že se podívám na svůj věk až příliš dobře a já nemusí být tak, nelze nastavit všechny negativity odnovremenno.Stavila nitroděložního systému v Anglii (je zdarma), tam je hrozný lék, ale doktor mi tam řekl, ale já I trval na tom, myslet si, že by bylo ještě lepší, jak jsem řekl, můj gynekolog Latvii.Vyderzhala rok, 2 dny odstraněny spirálu, po dobu 15-20 minut srdce začala uklidňovat, dnes začala menstruovat žaludek trochu bolí, ale spal.Dumayu otok, který bez vážných indikací používají hormonální přípravky, jen aby se zbavili m Měsíčně by nemělo být, měly by být, taková je příroda. Lepším, jednou jednou za měsíc pít pilulku na bolesti, než trpět každý den.


Leon, já nesouhlasím s množstvím menstruace, to je to, že pokud se nedostane do čistky, pak pravděpodobně vydržíte hojnost. Hojnost - není to jen tak, je to endometrióza. Po posledním čištění (polypy endometrií byly odstraněny), měl jsem v krvi krevní sraženinu z neúspěšného kapátka, ošetřovala jsem asi měsíc, byla to nebezpečná věc. A co mohu říci - každý, dokonce i malá operace - riziko. Mirena uvede endometrium do pořádku. A jenom na ochranu, nikdy bych to neřekla.

61. Leon | 12. září 2013, 15:35:03 [2125387240]

[Leon, nesouhlasím s množstvím menstruace, to je to, že pokud se nedostane do čistky, pak pravděpodobně vydržíte hojnost. Hojnost - není to jen tak, je to endometrióza. Po posledním čištění (polypy endometrií byly odstraněny), měl jsem v krvi krevní sraženinu z neúspěšného kapátka, ošetřovala jsem asi měsíc, byla to nebezpečná věc. A co mohu říci - každý, dokonce i malá operace - riziko. Mirena uvede endometrium do pořádku. A jenom na ochranu, nikdy bych to neřekla.
Ano, naprosto souhlasím, ale když odborník trvá na tom, že tato spirála je prakticky všelékem všech ženských problémů, není to život, který by měl neustálou menstruaci nebo krvácení, i manžel mě začal obviňovat z toho, že něco dělám sám. nemají s ním žádný vztah. tak jsem se snažil, i když chápu, že hormony nemají vtip, a začal přibírat na váze ve vakuu, alespoň sedět na dietu.Vse Doporučuje se jej používat, nebo po 50 letech od nástupu menopauzy, nebo ve zvláštních případech, a to nejen, jak se zbavit z menstruace nebo jako antikoncepce, ale vzal jsem ji před 2 dny. Přeji všem, aby jste byli zdraví a krásní, muži vedle vás, kteří vás všechny chápou a milují!

62. Natalia | 26. září 2013, 23:30:48 [2426880332]

Irina, má pravdu. Dozvěděla jsem se od doktorů, že hormon přestane uvolňovat po 3 až 3,5 letech! Obecně platí, že dívky čistí miren rychleji, dal jsem to kvůli fibroidům před třemi lety, řekli, že to nebude růst. ale nebyl žádný uzel, a teď 3 děkuji Bohu malému. Vlasy byly nádherné, nyní řídké, první rok těžce klesal, získal za 3 roky 10 kg. Lebido nula, bylo nutné odstranit po dlouhou dobu, doktor otgavarivaet neustále, a pak jsem se dozvěděl od evropských odborníků, že ona nebyla z růstu fibroidů, ale u žen s endometriózou! Dobrá přinejmenším po odstranění pouze 3 dnů nalil, a pak skončil měsíčně nebo jak popsal mnoho žen. Přeji vám vše dobré zdraví!

Dobrý den! Řekněte mi a proces odstranění spirály jak bolestný. anestetizovat nebo zkontrolovat práh citlivosti. Protože během instalace jsem ztratil vědomí, bolest byla druhá, lékaři ji nazvali šokovou reakcí těla na cizí tělo. Řekněte někomu, jak to bylo.

64. Akmaral | 20.1.2013, 1:06:31 [4157414459]

Dobrý den! Mirenu jsem dal v březnu 2011 pro léčebné účely, byla fibroidní a těžká menstruace. Myoma se mírně snížila, menstruace se rozmazala po dobu 2-3 dnů, používala se pouze denně. Po dobu 2,5 roku jsem získala téměř 15 kg váhy, i když se mé stravy nezměnily a neunikly o nic méně než obvykle. V roce 2009 mi tato přítelkyně dala tuto spirálu, neviděla jsem ji asi 3 roky, protože žila v jiné zemi, a když jsme se setkali, viděla jsem plnou a nervózní ženu. V září 2013 jsem odstranil spirálu a měsíční období se stala bohatou a dlouho hrála. Anotace pro společnost Mirena jednoznačně uvádí, že žena může začít vážit. A co je nejdůležitější, nikdo varuje, že ženy začnou růst vlasy na nohou a pažích. Takže Mirena není všelékem těžkých období a myomů.

65. Akmaral | 20. října 2013, 1:14:45 [4157414459]

Pokud jde o instalaci společnosti Mirena, byla jsem velmi zraněná, i když mám velmi vysoký prah bolesti, gynekolog se dokonce bál, podle ní jsem se stal velmi bledým. Přišel jsem k sobě asi hodinu. Nižší břicho bolelo 3 dny a vůbec se bolelo odstranit, hlavním úkolem je mít období. Pro sebe jsem se rozhodl, že příště si zvolím jinou metodu antikoncepce. Dívky, přeji vám všem dobré zdraví a méně vidět lékaře!

66. Natalia | 11.01.2013, 09:11:16 [2194172285]

Dobrý den! Přišel jsem na fórum ne náhodou. Dejte Mirenu před 2 měsíci. K léčbě více fibróz a anémie, resp. A samozřejmě, jak mluví. Všechno je v pořádku. Ale každodenně chápu, že do váhy přidávám a říkám rychle. Typ 2 týdny zvážil tolik, a teď 1 kg více. Už není. Sportuji 2 krát týdně pravidelně. Ale dnes jsem se probudil a hrudník měl pocit, jako by byl naplněný mlékem / všichni si pamatujeme na tyto pocity / měsíce, které předcházely před týdnem / bez krve / ale bolelo můj žaludek, takže jsem pochopil, že to jsou oni. Tak tady. Přišel jsem sem, četl jsem. a přijdou šokované dopisy. Jak smutné. Že budu tlustý, respektive ne krásný a dokonce i s bolestí na hrudi? Sakra! Co dělat
Jsem dospělá dívka (46), ale to není důvod, proč se promění v tetu. Ani nevím, jaký druh dopisu to je. Není pochyb, žádná diskuse - jen výkřik ze srdce. Jsme všichni ženy, my všichni chceme zůstat krásní, tak zacházejte s mým dopisem s porozuměním a zlobte se! Děkuji!

67. Natalia | 11/01/2013 09:16:05 [2194172285]

Dobrý den! Má spirála je stará 4 roky, poté co jsem ji dal na mě +13 kg, nepřipojil jsem ji a doktor řekl, že nebude mít přírůstek hmotnosti. ale Moje prsa jsou taco, ale ne okamžitě, ale někde za rok, ale jsou pro každého jiný, mým cílem je stejné ošetření fibroidů a endometriálních uzlin, vidím, že doktor říká, že všechno je v pořádku a mé období se po asi měsíci zastaví a stále ještě není, ale můj manžel a já jsem přemýšlel druhé dítě a po přečtení recenze nevím, co dělat, mnoho lidí krvácí po rastaniya s ní, protože to je strašidelné!

68. Alina | 11/07/2013, 01:45:31 [2488811962]

Dobrý den! Mám ENDOMETRIÓZU, lékař předepisuje Mirenu. Já mám již 7 let (po pěti letech ji nahradila novou). 3 roky po instalaci se začaly problémy s libido a psychiky. neustále hledaný sex, takže střecha byla odfouknutá. šli do psychologů. 2 roky trpěl nepochopil, co se děje se mnou. neustále se třást. Když se termín přiblížil, chtěl jsem to odstranit. Doktor řekl, že kdybych to odstranil, znovu by došlo k vážnému krvácení. bolest a veškerou hrůzu, kterou jsem měl. Opravdu ji chci odstranit. ale velmi se bojí, že se všechno vrátí. Co dělat Nyní mám 2 Sporal 2 roky. Chystám psychologům záchvaty paniky. nespavost Potopal jsem po celou dobu. teplo v hlavě přes příliv. teplota je 37. v poslední době se ARVI často nemocí každé 3 měsíce a po dlouhou dobu se nedokážu zotavit. pokud ho odstraním, všechno se vrátí.

69. Alina | 11/07/2013, 01:59:42 [2488811962]

Dobrý den! ENDOMETRIÓZA, odstraněné polypy. Chrání, doktor Miren předepsal. Já mám již 7 let (po pěti letech ji nahradila novou). 3 roky po instalaci se začaly problémy s libido a psychiky. neustále hledaný sex, takže střecha byla odfouknutá. šli do psychologů. 2 roky trpěl nepochopil, co se děje se mnou. neustále se třást. Když se termín přiblížil, chtěl jsem to odstranit. Doktor řekl, že kdybych to odstranil, znovu by došlo k vážnému krvácení. bolest a veškerou hrůzu, kterou jsem měl. Opravdu ji chci odstranit. ale velmi se bojí, že se všechno vrátí. Co dělat Nyní mám 2 Sporal 2 roky. Chystám psychologům záchvaty paniky. nespavost Potopal jsem po celou dobu. teplo v hlavě přes příliv. teplota je 37. v poslední době se ARVI často nemocí každé 3 měsíce a po dlouhou dobu se nedokážu zotavit. pokud ho odstraním, všechno se vrátí.

70. Elvera | 09.11.2013, 17:07:13 [544150311]

Dívky, všechno, co je negativní, je napsáno tady, také jsem měl - já jsem 46, postava, jak se říká 90 60 90, váha 54kg s růstem 164, ani vrásky, ani šedé vlasy, spirála stanovená před rokem kvůli bohaté a bolestivá menstruace a středním krvácení na první všechno se zdálo v pořádku, ztratili velmi měsíc, oteklé prsy a bolestivé po celou dobu, tlak vzrostl, vlasy začaly padat na hromadách, kůže rozrostla starý, otok přetrvávat, bušení srdce dusí, spánek se stala ještě přepravit podbřišek jako 4 Lékař řekl, že to je všechno nesmysl, ale já sám lékaře a chápu, že se podívám na svůj věk až příliš dobře a já nemusí být tak, nelze nastavit všechny negativity odnovremenno.Stavila nitroděložního systému v Anglii (je zdarma), tam je hrozný lék, ale doktor mi tam řekl, ale já I trval na tom, myslet si, že by bylo ještě lepší, jak jsem řekl, můj gynekolog Latvii.Vyderzhala rok, 2 dny odstraněny spirálu, po dobu 15-20 minut srdce začala uklidňovat, dnes začala menstruovat žaludek trochu bolí, ale spal.Dumayu otok, který bez vážných indikací používají hormonální přípravky, jen aby se zbavili m Měsíčně by nemělo být, měly by být, taková je příroda. Lepším, jednou jednou za měsíc pít pilulku na bolesti, než trpět každý den.


Odstranil jsem miren 2 měsíce po 1 roce trýznění, čekal jsem, až tělo zvykne na to. Teprve teď jsem pochopil, jak jsem otrávil mé tělo tímto systémem. Úžasné deprese. střeva a klouby bolely, protože nevím, jak se dostat z tohoto stavu, genový sloupec neměl nic srozumitelného. neurolog dokonce měl léčitele. Stát je jen noční můra. Řekněte, kdo jiný přišel, může mít nějakou zázrakovou pilulku?

71. Host | 12.11.2013, 15:29:08 [3448999812]

Moje Mirena je již 1,5 let, nejsou tam žádné měsíční, pravděpodobně rok, nic neublíží, neobtěžuje se, kromě zvýšení hmotnosti o 7 kg za prvních šest měsíců. A teď se už rok nemohu zbavit. Chodím do sportu 3-5krát týdně. A v létě, plus plavání na moři každý den, pro rok jsem byl schopen ztratit pouze 4 kg ze sedmi v tomto tréninku režimu. Myslím, že odstranit svět. Dívky, řekni mi, že váha po odstranění se vrátí do normálu? Protože to je jediný důvod k odstranění. Mimochodem, trvalo mi to, že mi trvalo týden, než jsem se omezil na výživu, abych ztratil 1-2 kg, a teď ani se spalovacími hořáky na sportovní tuk nemůžu vypustit ani jeden kg měsíčně, je to jen hrozné. Až do Mireny jsem byla stabilní po dobu 12 let (od 16 do 28, váha byla stabilní 58 kg s výškou 168 cm, po zavedení šroubovice jsem se stal 65. teď jsem hodil polovinu mé hmotnosti až na 61 kg, ale víte, jak těžké je zbavit se těchto 4 kg, fitness + správná výživa + sportovní výživa)

72. Svetlana | 11/13/2013 08:16:25 [3272928336]

Mirena stojí 2 roky. Hmotnost získala 20 kg. Všechny tyto dva roky trpí strašnou migrénou. Teď si spirálu vybrala, protože tam byly problémy se štítnou žlázou... Nikdy s tím neměly žádné problémy, ale teď se zdálo... Libido je nulové.
Zřejmě už není nic co dělat. Jedná se o náklady na výrobu. Buď odstraňte dělohu nebo spirálu a trpělivost až do začátku menopauzy

73. Láska | 19.1.2013, 21:46:15 [1591668488]

Důvěřovala svému lékaři a dala tohle *** v dubnu 2011, od tohoto okamžiku pravidelně křečovitě bolest na pravé straně k zákalu v hlavě, bolestivé ovulaci, rozmazané po dobu 3 měsíců od okamžiku instalace, pak se vše vrátilo do normálu, menstruace se rozmačkala, ale s bolestivostí a PMS, že zapomněla na její jméno. Po půl roce po instalaci začaly bolet ruce, kostní křupavost a tvrdé vlasy rostoucí v knírech, libido kleslo pod nulu. a na podzim začala strašná úzkostně depresivní porucha se sympaticko-adrenálními krizemi, tlakovými rázy, srdečními záchvaty a voláním na ambulanci, byly umístěny na kardiotyp a prováděly spoustu vyšetření. spousta peněz odešla a každý doktor našel svou vlastní bolest a léčil ji, pil pilulky v hrsti, ale nedošlo k žádnému zlepšení, řekl nervózní, byl léčen antidepresivy po dobu 4 měsíců a pak se dostal do operace pro polypy v maxilárních dutinách.

74. Láska | 19.1.2013, 9:46:27 [1591668488]

A můj doktor se spirálou to nevázal, odmítl smazat. Zhoršovala se mi, v mých uších zazvonilo, slabost, bolesti hlavy, putování bolestí v těle, stala jsem se jako zelenina, solidní negativní, přestala se užívat života. Když menstruace vůbec nepocházela, tělo jako vadná, těžká únava šla terapeutovi, předepsala krevní test - výsledek nebyl potěšen, hemoglobin byl velmi vysoký, krev byla tlustá, stále existovaly odchylky. Znovu jsem s ní získal maximum 5 kg za 1,5 roku, ale tělo se změnilo, zdá se mi, že i chůze se změnila a obličej. Pěkné ženy! nepoužíváš tuto spirálu bez velkých potřeb, hormon v ní je dokonce velmi vstřebáván do krve, bourající se do mozku, to jsem si jistý. Brzy si ji vyčistím (jak řekl můj doktor). Dokonce jsem pochopil, proč s čištěním. Je mi líto, že jsem koupil v bezpečném sexu a pohádkách o zázraku - lék, (po diagnostikování jsem použil polyp endometria). Takže si myslete tisíckrát, přečtěte si recenze (které jsem neudělal), protože jsou napsány těmi, kteří hledají řešení problémů, které získali, a lékaři mlčí o vedlejších účincích, to je pro ně dobré.
Všechno velké, dobré zdraví, láska a velké ženské štěstí.

75. Nina | 11/22/2013 11:51:18 [582584405]

Ahoj všichni, po odstranění spirály moray, po 2 letech to velmi silně vylévá po dobu 10 dnů s velkými krevními sraženinami. Viděl jsem 3 dny, Vikasol si oblékl krevní sraženiny a nestalo se to. bolesti byly silné v době, kdy se objevily velké krevní sraženiny. teď už to není šťastný. Kdo vám to řekne správně po odstranění šroubovice nebo je to problém a měli byste jít k lékaři. a kolik víc krvácení může trvat


Promiň, ale jak to skončilo?

76. Nina | 11/22/2013, 11:58:01 [582584405]

Mirena stojí 2 roky. Hmotnost získala 20 kg. Všechny tyto dva roky trpí strašnou migrénou. Teď si spirálu vybrala, protože tam byly problémy se štítnou žlázou... Nikdy s tím neměly žádné problémy, ale teď se zdálo... Libido je nulové.
Zřejmě už není nic co dělat. Jedná se o náklady na výrobu. Buď odstraňte dělohu nebo spirálu a trpělivost až do začátku menopauzy


A po odstranění Mireny jste krvácela?

77. Host | 11/23/2013, 20:16:17 [4258479470]

Důvěřovala svému lékaři a dala tohle *** v dubnu 2011, od tohoto okamžiku pravidelně křečovitě bolest na pravé straně k zákalu v hlavě, bolestivé ovulaci, rozmazané po dobu 3 měsíců od okamžiku instalace, pak se vše vrátilo do normálu, menstruace se rozmačkala, ale s bolestivostí a PMS, že zapomněla na její jméno. Po půl roce po instalaci začaly bolet ruce, kostní křupavost a tvrdé vlasy rostoucí v knírech, libido kleslo pod nulu. a na podzim začala strašná úzkostně depresivní porucha se sympaticko-adrenálními krizemi, tlakovými rázy, srdečními záchvaty a voláním na ambulanci, byly umístěny na kardiotyp a prováděly spoustu vyšetření. spousta peněz odešla a každý doktor našel svou vlastní bolest a léčil ji, pil pilulky v hrsti, ale nedošlo k žádnému zlepšení, řekl nervózní, byl léčen antidepresivy po dobu 4 měsíců a pak se dostal do operace pro polypy v maxilárních dutinách.


Dobrý den! Mám totéž, jak jste léčili po dobu 2 měsíců po odstranění spirály, jak dlouho trváte? Takový strašný stav, tlakové skoky, i když to byl jako astronaut, jeho tělo obzvláště bolesti žeber. Řekněte mi, jak dlouho jste byli léčeni? Měla jsem spirálu po dobu 6 měsíců (tělo si na to zvyklo, říkalo to, že je mučivé) a teď jsem ji odstranil po dobu 2 měsíců;
Přání. Možná je dobrá pro ty, kteří mají problémy s ženami, ale zdravé dívky pro konzervaci nelze přesně dát. Řekni mi, jak jsi přišel k tvým smyslům a jak dlouho.

78. Láska | 11/23/2013 21:14:41 [3597375408]

Dobrý den! Mám totéž, jak jste léčili po dobu 2 měsíců po odstranění spirály, jak dlouho trváte? Takový strašný stav, tlakové skoky, i když to byl jako astronaut, jeho tělo obzvláště bolesti žeber. Řekněte mi, jak dlouho jste byli léčeni? Měla jsem spirálu po dobu 6 měsíců (tělo si na to zvyklo, říkalo to, že je mučivé) a teď jsem ji odstranil po dobu 2 měsíců;
Přání. Možná je dobrá pro ty, kteří mají problémy s ženami, ale zdravé dívky pro konzervaci nelze přesně dát. Řekni mi, jak jsi přišel k tvým smyslům a jak dlouho.


Chystám se ji odstranit a čekat na dobu menstruace, i když pochybuji trochu, že jsem měl VSD od 25 let a vždy se zhoršoval na podzim, ale jak šroubovice nastavila všechno, co je velmi zhoršeno. a vyčistíte jej čištěno nebo ne? bylo po odstranění krvácení a jak dlouho to trvalo?

79. Nina | 11/24/2013, 05:27:40 [2617844521]

Nechci být překvapen, důsledky Mirena jsou nepředvídatelné. Já sem po Mireně ošetřuji klouby a střeva. Stála se se mnou po celý rok, trpělivě jsem čekala, že tato celá adaptace ve formě krveprolití a bolesti skončí, nečekala jsem. Tělo se začalo rozpadat. Teď je zde otázka cysty.


Po dlouhém odstranění rozpadu?

Po dlouhém odstranění rozpadu?


Když jsem před dvěma měsíci chodil na ultrazvuk, když jsem ještě špirálu nevybral, dostala jsem i 14 mm cyst. ale minulý týden jsem šel znovu a řekl, že jsem se sám vyřešil. A po odstranění špirály po dobu jednoho týdne jsem pravděpodobně měl všechno v kusech, pak po měsíci už přišli normální. Jenom tady klouby všechny bolely jako stará žena, ačkoli udělala záběry a masáže.

81. Nina | 11/24/2013, 15:36:24 [1214055421]

Ahoj všichni, po odstranění spirály moray, po 2 letech to velmi silně vylévá po dobu 10 dnů s velkými krevními sraženinami. Viděl jsem 3 dny, Vikasol si oblékl krevní sraženiny a nestalo se to. bolesti byly silné v době, kdy se objevily velké krevní sraženiny. teď už to není šťastný. Kdo vám to řekne správně po odstranění šroubovice nebo je to problém a měli byste jít k lékaři. a kolik víc krvácení může trvat


Co je to s tebou?

Po dlouhém odstranění rozpadu?


Ne, všechno trvalo dva nebo tři dny, pak další menstruace je normální, jako předtím, a pak obecně 2 měsíce nepřijdou. Zavolal jsem duphaston. Teď to tak. Neřekněte, co je normální, ale ne zcela pravidelně. Takže teď také žaludek neustále ubližuje, jako kdyby měl začít. Léčím klouby, moje střeva se úplně nezotavily více než půl roku, ale moje hrudník téměř ublížila. Hmotnost původně šla na pár kilogramů, teď je všechno zpátky, i když trochu jím. Deprese začala pokrývat velmi silné. Snažím se dostat ze všech těch sraček po Mireně.

83. Nina | 11/25/2013 09:13:29 [770679631]

Vzala Mirena před týdnem, byla také velmi bála, ale všechno probíhalo hladce. O měsíc dříve, přítelkyně zastřela Mirena a ona také dělala dobře. Nebojte se. Je velmi těžké vsadit. Nyní pozoruju, co se stane dál.

Řekni mi, jak to všechno pokračovalo? Bylo tam krvácení z vysazení?

Čteš a je hrozné stát se. Moje spirála stojí za 5 let 1 měsíc. Vraz řekl, že v roce 2014 budeme střílet. První týden nebyl žádný problém a já jsem nezískala žádnou váhu, a to naopak. Neexistují žádné měsíční zprávy, v hrudníku není žádná bolest. endometrióza a tři fibroidy.

86. Anna | 12/15/2013 23:06:10 [2754545562]

Byla velmi obávaná, aby sundala mirena - když ji položili, skoro zmařila bolest. Jako výsledek, ona nasála (ona udělala všechny výmluvy pro sebe) a strávil 6 let s ní, místo 5. Nakonec, ona se vzala v ruce a šla k lékaři. Kolik nervů se ztratilo - nemohou být přenášeny, ale jak se odstranily, že se ani necítili) Dívky, nebojte se, je naprosto bezbolestná! Hlavním úkolem je pravidelně provádět ultrazvuk, že je správně stojící a nehýbe se a vlákno není uvnitř.
Nemám v plánu dát více, chci žít bez levých hormonů. Opravdu doufám, že to není nutné.

87. Nina | 01.11.2014, 03:54:07 [1574709560]

Mirena stála 3,5 let, ano, pomohla s koncem, ale po vymazání jsem byl neustále jako vlhká myš, přidal jsem 12kg! Horor! Diety nepomáhají! Já se bojím jíst!

88. Olga | 01.11.2014, 20:35:19 [1372851844]

Měla jsem Mirenu po dobu 4 let k léčbě endometriózy. Během celého období získalo dalších 15 kg. Četné problémy po celou dobu plus vápník a chondroitin byly neustále prováděny, klouby bolely a přílivy po ročním nepřítomnosti menstruace byly jednoduše mučeny. Vzala ji kvůli rozšířené cystě, kterou se pokoušeli vyléčit s dalším příjmem perorálních kontraceptiv a v důsledku toho se uzdravili a rostla na 7 cm, musel jsem během operace okamžitě odstranit jak cysta, tak i helix. Na pozadí zrušení hormonální léčby a odstranění šroubovice začalo krvácení tři dny po odstranění šroubovice a trvalo dva týdny, ale gynekolog řekl, že to byla norma. Hmotnost začala pomalu jít, ale musel jsem stále chodit na endokrinologa pro opravu tělesné hmotnosti, protože je velmi těžké ztratit, a ani jídlo a vyčerpání s cvičením v tělocvičně nebude mít moc vliv. V důsledku toho spirála pomohla snížit růst endometria pouze v děloze. A jeho ohnisky v břišní dutině pak zůstaly a oni hořeli jen na operaci. Což mě stálo spoustu peněz. Vzhledem k tomu, že jsem téměř ztratil vaječník a zotavil jsem se po operaci - injekce po dobu šesti měsíců jsou také drahé. Tady je můj příběh. Takže dívky si myslí, než si riskujete své zdraví tolik, pokud jde jen o antikoncepci.

89. Irina | 12.02.2014, 16:48:36 [4117086029]

Před pěti lety dal spirálu Miren. Instalace byla bezbolestná. První měsíc byl trochu nepohodlný, můj břicho bolel, byl jsem přitahován, jako kdybych bojoval, moje hruď bolela. Ve druhém měsíci všechno proběhlo dobře a měsíční období skončilo. Zapomněl jsem je úplně. Jediná věc v prvním měsíci opět přišla k doktorovi, aby ořízla antény, protože zasahovaly do svého manžela. ) Teď vytahovali (chceme dítě), ani jsem to necítil, jen následující den byly těžké časy. Tak neobvyklé. Uvidíme, co se stane dál. ).

90. Host | 07.06.2014, 01:28:39 [2298076073]

Uživatel webu stránky Woman.ru rozumí a souhlasí s tím, že je plně zodpovědný za veškeré materiály, které byly částečně nebo úplně zveřejněny prostřednictvím služby Woman.ru.
Uživatel stránky webu Woman.ru zaručuje, že umístění materiálů, které jim byly předloženy, neporušuje práva třetích stran (včetně autorských práv, ale nikoliv výlučně), nenarušuje jejich čest a důstojnost.
Uživatel stránky webu Woman.ru, zasílající materiály, má tedy zájem o jejich zveřejnění na webu a vyjadřuje svůj souhlas s jejich dalším používáním redaktory stránky Woman.ru.

Umístění duševního vlastnictví (fotografie, video, literární díla, ochranné známky atd.)
na stránkách woman.ru jsou povoleny pouze osoby, které mají všechna nezbytná práva k takovému umístění.

Síťové vydání "WOMAN.RU (Woman.RU)"

Osvědčení o registraci hromadných sdělovacích prostředků EL № FS77-65950 vydané Federální službou pro dohled v oblasti komunikací,
Informační technologie a masová komunikace (Roskomnadzor) 10. června 2016. 16+

Kontaktní údaje pro vládní agentury (včetně společnosti Roskomnadzor): Tato emailová adresa je chráněna proti spamování. Potřebujete mít zapnutý JavaScript pro zobrazení.

Jaká by měla být alokace po instalaci spirály

Existuje široká škála antikoncepčních prostředků. Každý má své vlastní pozitivní a negativní vlastnosti. Zavedení nitroděložního nitroděložního zařízení je velmi populární.

Pokud bylo toto zařízení správně nainstalováno, dodržují se všechna pravidla jeho použití, pak je produkt bezpečný, nezpůsobuje nepohodlí a je 99% účinný. Některé dívky po instalaci spirály si však všimnou výtok s příměsí krve. Jejich vzhled může mít fyziologickou nebo patologickou povahu, takže potřebujete vědět o symptomech možných komplikací.

Obecné informace

Navy Mirena je považována za vysoce účinný prostředek ochrany před nechtěným těhotenstvím. Účinnou látkou je levonorgestrel - hormon, který se uvolňuje z helixu od prvního dne jeho onemocnění po dobu užívání. 20 mikrogramů látky se uvolňuje denně. Po 5 letech použití je množství hormonálního obsahu za 1 den 10 μg.

Vzhledem k fyziologickým normám a vlastnostem ženského těla vytvořili výrobci spirálu z jádra, plný hormonálního obsahu, membránu odpovědnou za jeho postupné uvolňování.

Před instalací zařízení je třeba vzít v úvahu jedno důležité pravidlo: položky v balení jsou sterilní, proto je-li porušena jeho celistvost, je nutné odmítnout použití takového antikoncepčního zařízení. V opačném případě po instalaci šroubovice může dojít k výtoku kvůli přidání infekce, rozšíření zánětlivého procesu.

Stojí za to také zvážit, že kvůli zavedení hormonální drogy potřebuje organismus nejméně 3 měsíce, aby si zvykl na svou činnost. Doba adaptace může být doprovázena výskytem krvácení.

Typy spirál

Jakákoli intrauterinní zařízení jsou vyrobena z bezpečných polymerů pro lidské tělo. Pro antikoncepci se používá široká škála výrobků, které se navzájem liší svým tvarem, rozměrovými charakteristikami a zásadou provozu. Nejoblíbenější jsou nástroje ve tvaru písmene T, protože jsou velmi snadné používat a instalovat. Na volném konci pouzdra je Mirena prstencovitá smyčka, která je nezbytná pro upevnění nitě, přes kterou je nitroděložní tělo odstraněno.

Spirály se vyznačují principem působení:

  • neutrální;
  • léky;
  • hormonální.

Neutrální efekt spočívá v tom, že zavedeným objektem je cizí těleso, které brání embryonálnímu vývoji. Takové nástroje jsou velké, neposkytují maximální účinnost ochrany před nechtěným těhotenstvím. Vyvolávají také výskyt těžké menstruace, doprovázené silnou bolestí. Když jsou tyto spirály instalovány, ženy často mají děložní krvácení.

Lékařské IUD jsou také rozděleny do několika skupin v závislosti na materiálu, který byl použit při výrobě antikoncepčních přípravků. Spirály mohou obsahovat:

Prostředky, které obsahují měď, se snadno instalují, zřídka způsobují jakékoli komplikace, včetně krvácení. Existuje však několik kontraindikací, které byste měli odmítnout:

  • přítomnost zánětu;
  • onemocnění pánevních orgánů;
  • cervikální eroze.

Pokud má žena spirálu, která je dlouhou dobu s mírným hnědým výbojem, je nutné se poradit s lékařem, aby diagnostikovala vznik komplikací na pozadí nezjištěných kontraindikací k instalaci léku.

Spirály se stříbrem se vyznačují antiseptickými vlastnostmi, bojují proti zánětlivému procesu a IUD, které obsahují zlato, jsou charakterizovány skutečností, že nekorodují a jsou plně spojeny s děložními tkáněmi. Tyto výrobky nevyvolávají vznik alergických reakcí, komplikace. Antikoncepce na bázi zlata jsou založeny na delší dobu.

Hormonální princip působení spirál je, že obsahují hormon, který se postupně zavede do dělohy, aby se zajistil antikoncepční účinek. Takové antikoncepce jsou bezpečné a nezpůsobují nežádoucí účinky.

Obsahuje instalační spirálu

Spirální Mirena je hormonální systém, který se snadno instaluje a má nízkou pravděpodobnost vzniku komplikací. Zásada účinku spočívá v tom, že nedovoluje, aby spermatozoidy pronikly do horních oblastí ženského reprodukčního systému, blokuje proces hnojení vajíčka.

Také po instalaci přípravku Mirena se cervikální hlen ztuhne, což pomáhá blokovat proliferaci endometria. Tento princip činnosti vám umožňuje udržovat vysokou účinnost nástroje po dlouhou dobu.

Postup instalace je dostatečně rychlý, žena nepochází z nepohodlí. Pokud nejsou žádné kontraindikace, gynekolog předepisuje den procedury. V podstatě je výrobek instalován na konci menstruace. Trvá asi 15 minut. Upevnění nitroděložního tělíska v děložní dutině se provádí bezbolestně, protože se vstřikuje lokální anestézie.

Pokud však krvácení z dělohy zmizelo a trvá dostatečně dlouho, měli byste se poradit s lékařem. Tím se zabrání vzniku komplikací.

Komplikace a kontraindikace

Instalace šroubovice Mirena může být provedena i v dospívání. Před zahájením léčby je však nutné vyloučit pravděpodobnost kontraindikací:

  • novotvary v ženském reprodukčním systému;
  • zánět v urogenitálním systému;
  • děložní poranění;
  • krvácení, s nejasnou etymologií;
  • kardiovaskulární patologie;
  • diabetes mellitus.

Při absenci těchto kontraindikací je riziko jakýchkoli komplikací minimální, ale přetrvává i v případě, že během postupu došlo k chybám.

Existuje několik možných komplikací, které se mohou objevit během a po instalaci konstrukce. Někdy zavedení nitroděložního prostředku způsobuje proniknutí do těla patogenních mikroorganismů, rozvoj zánětlivého procesu. Z tohoto důvodu je často možné pozorovat vzhled krvácení, který má nazelenalý nebo nažloutlý nádech a nepříjemný zápach.

Při odmítnutí nainstalované struktury se také může objevit mazání. Nejčastěji se takové komplikace vyskytují na pozadí nesprávného uspořádání spirály.

Trauma nebo propíchnutí dělohy způsobují krvácení. To se děje velmi vzácně. Ze stejného důvodu se mohou po vyjmutí IUD zobrazit i volby.

Patologická sekrece

Bez ohledu na důvod, který vyvolával vzhled hnědého tajemství po instalaci přípravku Mirena, je nutné se poradit s lékařem, aby se vyloučilo riziko možných komplikací. Takové sekrety jsou považovány za normu pouze tehdy, když nemají žádný vnější odstín, nepříjemný zápach, nejsou doprovázeny bolesti v dolní části břicha, dolní části zad.

Takový výtok během prvních měsíců po instalaci přípravku Mirena je způsoben porušením endometria dělohy. Pokud má žena pravidelně hlen s příměsí krve, stejně jako jiné nepohodlí, měla by okamžitě navštívit lékaře, aby diagnostikoval patologické příčiny.

Krvácení

Nadměrné vypouštění krve po instalaci přípravku Mirena je znamením krvácení děložní krve, které se otevřelo. Takový symptom se může objevit při odmítnutí zavedené antikoncepce. Současně nebude mít krvácení žádnou specifickou vůni, získá jinou barvu, například nazelenalou nebo nažloutlou.

V případě závažného krvácení je nutná naléhavá konzultace s lékařem, aby se diagnostikovala příčina tohoto onemocnění. Existuje ale varianta normy, kdy vypouštění má fyziologickou povahu. To se týká situací, kdy hnědavé období stoupá. Tento stav ženského těla je reakcí na hormonální lék a postupně se zlepšuje menstruační cyklus.

Zranění

Krvácení může být také způsobeno zraněním dělohy, poškozením integrity vaginální sliznice.

Uvědomte si, že krvácení dělohy může být na množství výtoku, přítomnost bolesti v dolní části břicha. Někdy je tak silná, že může být zastavena pouze na recepci u gynekologa nebo pomocí hemostatických přípravků pro orální podání.

Poškození pohlavních orgánů během zavádění přípravku Mirena se jen málokdy stává a pouze v důsledku chybějícího lékaře. Pokud je tedy při hlídání instalován hojný hnědý výboj, je nutné konzultovat lékaře.

Nemoci reprodukčního systému

Bělicí nebo nažloutlý výtok, doprovázený nepříjemným zápachem, po instalaci Mireny může indikovat onemocnění reprodukčního systému. Stojí za to, že samotná spirála nezahrnuje jejich vývoj, takový stav může být způsoben oslabením imunitního systému, stresem, sexuálním stykem s infikovaným partnerem.

Infekce

Po nesprávné instalaci šroubovice může vzniknout infekční onemocnění. K tomu dochází, pokud lékař nedodržel sterilitu, žena po proceduře zanedbala pravidla osobní hygieny.

Přítomnost genitální infekce je doprovázena výskytem hojných sekrecí jiné povahy v závislosti na stádiu vývoje onemocnění. Mohou být bělavé, nažloutlé, krvavé, nazelenalé. Mají nepříjemný zápach. Ve většině případů, s infekčními lézemi pohlavních orgánů, se příznaky vyskytují před menstruací a po menstruaci - klesají.

Pokud dojde k zánětu po instalaci šroubovice, může se objevit hnědý výboj. Pokud po 2 dnech nezůstanou po sobě, musí okamžitě kontaktovat lékaře a zahájit protizánětlivou léčbu.

Ofsetový upínač

Zvýraznění hnědé barvy se může objevit na ofsetu společnosti Mirena. Změna polohy spirály může být rozpoznána přítomností následujících příznaků:

  • křeče v dolní části břicha začaly;
  • během menstruace, během pohlavního styku dochází k krvavému výtoku;
  • pocit špirály v pochvě.

Stojí za to, že když je Mirena zaujatá, neposkytuje maximální účinnost a může způsobit zranění děložního čípku.

Ektopické těhotenství

Se zavedením nitroděložní jednotky existuje riziko mimomaternicového těhotenství. Uvědomte si, že takové abnormální umístění embrya může být způsobeno bolestí v dolní části břicha, zmizením menstruace nebo změnou jejich povahy. V případě takové patologie existují výboje charakterizované nedostatkem a krátkou dobou trvání.

Pokud máte podezření, že mimomaternicová těhotenství by měla okamžitě kontaktovat lékaře. To je způsobeno tím, že takový stav ohrožuje zdraví žen.

Léčivé přípravky

Zpracování výboje po instalaci spirály závisí pouze na příčině jejich výskytu. Současně by měl lékař diagnostikovat patologické stavy a komplikace, které vznikly, a také předepisuje vhodnou léčbu.

Pokud je výtok způsoben poškozením nebo prasknutím dělohy, jsou odstraněny prostředky ochrany před nežádoucím těhotenstvím a ženám se předepisuje protizánětlivé léčení nebo chirurgické zákroky. Způsob léčby je předepsán s ohledem na závažnost pacienta.

Pokud je výtok následkem infekční, bakteriální nebo kvasinkové léze pohlavních orgánů, je předepsána léková terapie. Čím dříve je patologie odhalena, tím je lépe léčit.

Pokud se žena obává výskytu výše uvedených komplikací, měla by používat jiné metody antikoncepce. Můžete upřednostňovat perorální antikoncepční pilulky, kondomy. Tyto finanční prostředky nevyvolávají vznik absolutoria. V prvních třech měsících přijetí je povoleno hnědé šmouhy.

Krvácení po odstranění námořnictva. Intrauterinní přístroj (IUD)

celkem 123 880 konzultací

Intrauterinní přístroj (IUD)

Intrauterinní zařízení je poměrně spolehlivé, ale ne všechny vhodné způsoby, jak zabránit nechtěnému těhotenství. Chcete-li zjistit, zda je tato metoda antikoncepce vhodná pro ženu, je nutné vyloučit řadu nemocí a pečlivě zvážit klady a zápory.

POZOR! Předtím, než položíte otázku, doporučujeme seznámit se s obsahem oddílu ". Je pravděpodobné, že tam najdete odpověď na vaši otázku právě teď, aniž byste si zbytečně čekali na odpověď lékaře-konzultanta.

Co je lepší dát rip nebo použít kondomy nebo jiné prostředky ochrany. Jaká je správná spirála?

15. září 2010

informace konzultanta

Ahoj, Eleně! Intrauterinní přístroj a kondom jsou příliš odlišné metody antikoncepce, které je lze porovnávat. Pokud máte neuspořádaný sexuální život (tj. Máte více než jednoho sexuálního partnera), neměli byste ani přemýšlet o nitroděložním zařízení. Pouze kondomy vás ochrání před genitálními infekcemi, riziko infekce, které je v tomto případě velmi vysoké. Pokud nedědíte - nitroděložní zařízení není zobrazeno, je lepší použít kondomy nebo perorální antikoncepci (podrobnější informace naleznete v článku Metody moderní antikoncepce (ochrana před nechtěným těhotenstvím) na našem portálu). Pokud jste porodili a nemáte závažné gynekologické onemocnění, které by mohly být kontraindikací pro instalaci intrauterinního přístroje - měli byste se poradit s lékařem, který zvolí typ spirály, který je pro vás optimální, stejně jako jeho velikost. V každém případě, dříve než začnete používat jednu nebo jinou metodu antikoncepce (nitroděložní, orální antikoncepci), je lepší konzultovat gynekologa. Postarejte se o své zdraví!

Dobré odpoledne, chystám se vyndat spirálu. Chci se připravit morálně a informovaně. Četl jsem a chápu, že je lepší, když je odstraněn, aby prošel protiproudovou terapií. Řekni mi, co hledat?

30. dubna 2013

informace konzultanta

Dobrý den! Odstranění nitroděložního zařízení je manipulace spojená s rizikem poranění sliznice pohlavních orgánů. Důsledkem narušení integrity epiteliální výstelky dělohy a pochvy je zánět a možné přidání sekundární infekce. V této situaci doporučujeme profylaktické použití protizánětlivých a antiseptických přípravků. Je lepší používat drogy přírodního původu, než abyste okamžitě spojili "těžké dělostřelectvo", které může narušit přirozené vyvážení vaginálních mikroorganismů. Vagikal lze v tomto případě doporučit jako léčivý přípravek.
Hlavní účinnou látkou léčiva je Calendula officinalis. Kalendula obsahuje kyseliny salicylové a pentadecylové, které způsobují smrt streptokoků a stafylokoků a mají protizánětlivé účinky. Calendula pomáhá urychlit regeneraci tkání a tvorbu nových funkčních buněk, přispívá k řádnému vývoji vaginálního epitelu a také zabraňuje tvorbě jizvy.
Před použitím léku byste měli konzultovat s lékařem. Požehnejte!

před měsícem dát spirála, krev tak rozmačká, že se nalévá, že doktor říkal, že je zvyklá, ale také mám nějakou černou a šmouhu a já také mám erozi, abych odstranil šroubovice nebo co vám radím

9. března 2010

informace konzultanta

Dobrý den, Eugene! Předpokládá se, že do tří měsíců od instalace nitroděložního zařízení se organismus přizpůsobí. Které mohou projevit krvavé vypouštění různých závažností. Pokud se však krvácení změní v děložní krvácení, je to známka pro odstranění šroubovice, protože takové krvácení může způsobit závažnou anemii. Velké krvácení naznačuje, že tato metoda antikoncepce není vhodná pro konkrétní ženu. Diskutujte další taktiku se svým lékařem. Postarejte se o své zdraví!

Dobrý den, měl jsem intrauterinní přístroj asi 25 let. Během potratu mi lékaři nastavili spirálu, aniž mi o tom mluvili. Dozvěděl jsem se o tom po 10 letech. Necítím žádné nepohodlí. Co hrozí, že to tak dlouho použijete. Říkají, že mohou vprost do děložní dutiny a lze je odstranit pouze úplným odstraněním celé dělohy? Děkujeme za odpověď

17. února 2010

informace konzultanta

Dobrý den, Irina! Taková dlouhodobá přítomnost intrauterinního zařízení v děloze je opravdu plná komplikací. Šroubovice mohla být tak pevně spojená s děložní sliznicí, že by bylo velmi, velmi obtížné ji odstranit. V takových případech může odstranění šroubovice vést ke vzniku těžkého děložního krvácení. Když jste se rozhodli odstranit šroubovice, kontaktujte gynekologickou kliniku, kde je možné provést chirurgické zákroky, které vám v případě komplikací poskytnou potřebnou pomoc. Postarejte se o své zdraví!

V listopadu 2009 Vložil jsem IUD, ale po instalaci šroubovice jsem prošel testy a zjistil jsem, že mám ureoplazmózu, ale neodstranil jsem nitroděložce, předepsal jsem léčbu. Opil jsem celý kurz, ale od té doby jsem měl nižší břišní bolest a odtáhl se. Řekni mi, jestli by se při plavání v moři mohlo nakatit ureoplazmóza, protože stále nevím, jak se můžu dostat nakaženého, ​​mám jednoho partnera dlouhou dobu a mohu odstranit námořnictvo bez čekání na menstruaci. Díky předem

26. března 2010

informace konzultanta

Dobrý den, Julie!
Proveďte kontrolní testy ureoplasmy sami a se svým sexuálním partnerem. Tato infekce by se vám mohla dostat dlouhou dobu (samozřejmě, ne při plavání v moři) a nezjistila nic, což vás nenechalo být vyšetřováno. Měli byste pochopit, že existuje několik příčin bolestí bolestí břicha (problémy s páteří, močovým traktorem, gastrointestinálním traktem). Pokud pomocí vyšetření, ultrazvuku a souvisejících specialistů doktor vyloučil takové důvody, můžete IUD odstranit. To se nejlépe provádí na 2. - 3. den menstruace, protože cervix je méně zraněn.

Dobrý den! Mám otázku: pokud otěhotníte během stojící spirály, můžete porodit? Nebo potrat?

15. října 2009

informace konzultanta

Dobrý den, Inna! Pokud dojde k těhotenství na pozadí užívání nitroděložní antikoncepce, v rané době se šroubovice odstraní z děložní dutiny. Tento postup se vztahuje na jmenování léků, které zabraňují interupci a obvykle probíhá bez zvláštních komplikací pro ženu a plod. Na našem portálu je zobrazeno video Odstranění nitroděložního zařízení, které ukazuje proces odstranění nitroděložního zařízení. Požehnejte!

HELLO, MY 36 ROKŮ, NABÍZENÝ 5 MĚSÍCŮ ZPĚT TŘETÍ DĚTÍ. Dva dny zpátky za SPIRAL MULTILOAD. TEMPERATURE DODA RYCHLE ZVYŠUJÍ NA 37,5 GR. LOMITIS IN BONES, SYMPTOMY VÝPOČTU A FLU NO, OUTLETS: KRVKA S DRAINY. Může způsobit TEMPER. BE SPIRÁLNÍ? DĚKUJETE VÁM PŘEDPLATNĚ.

14. prosince 2012

Doktorka porodník-gynekologa druhé kategorie, Ph.D.

informace konzultanta

Dobrý den, Albina. Pokud jsou dodržena všechna pravidla pro zavedení nitroděložní antikoncepce, nesmí docházet ke zvýšení teploty. Snad důvodem není dostatečně kompletní zkoumání před zavedením spirály. Je možné, že došlo k zánětlivému procesu (chronické pomalé) v děložních přítocích a zavedení šroubovice přispělo k jeho exacerbaci. Před zahájením léčby byl lékař povinen vás prověřit a v nejlepší možné variantě předepisovat ultrazvukové vyšetření. Pokud jsou známky zánětu, je vložení nitrožilního kontrastu kontraindikováno. Měli byste také dostat rozmazaně na flóru a při diagnostikování v zánětlivém procesu v pochvě předepsat léčbu a teprve pak vstoupit do nitroděložní tkáně. Pokud máte podezření na výskyt pohlavně přenosných infekcí, doporučuje se vyloučit jejich přítomnost av případě nutnosti ošetřit následným laboratorním sledováním. S diagnostikovaným infekčním procesem přispívá šroubovice k jeho rozšíření do děložní dutiny a příček. V každém případě musíte vyšetřit lékaře, který nainstaloval vaginální antikoncepci, aby zabránil vzniku komplikací. Nedoporučuje se samoléčit.

Spirála je již 14,5 let, pravidelně měsíční, bezbolestná. Na lékařské prohlídce lékaři říkají, že spirála je normální, musím ji odstranit?

26. února 2010

informace konzultanta

Ahoj, Anna.
Každá spirála by neměla trvat déle než 5 let. Normální intrauterinní zařízení obsahující nehormon jsou vytvořena po dobu 3 let, jsou vytvořeny spirály Mireny obsahující levonorgestrel po dobu 5 let. Více delší přítomnost v děloze šroubovice může přispět k oxidaci kovu, obsaženého ve spirálové tyče, rozvoji chronických zánětlivých procesů v děloze, podporu zázemí pro pre-rakovinných. Doporučuji, abyste odstranili spirálu povinným cytologickým vyšetřením otisků prstů ze spirály.

Dobrý den, mám takovou otázku! Již jeden měsíc, protože jsem dal spirálu Nova T, před a během sexu mám velmi málo mazání, nebyl to nepříjemný pocit a tření, a předtím, než takový vůbec. Po sexu se objeví krvavé propuštění. Proč se to stane, možná že tohle není špirála?

1. března 2010

informace konzultanta

Dobrý den, Liso.
Po instalaci šroubovice po určitou dobu se děloha přizpůsobuje přítomnosti cizího těla, což může být doprovázeno zvýšením krvácení během menstruace. Vzhled intermenstruačního výboje, bolest v břiše, nepohodlí. Chcete-li snížit negativní pocity během sexu, použijte maziva poprvé k zvlhčení pochvy a snížení tření. A je vhodné, abyste se obrátili na svého gynekologa k vyšetření a ultrazvuku - možná špatné umístění šroubovice v děloze.

Dobrý den uv. specialisté! Námořnictvo jsem dal před 6,5 lety. Chápu, že nastal čas změnit. Ale mám nějaký strach. Když byla spirála nastavena, byl proces bolestivý. Bylo dokonce i pocit, že o něco víc a já bych ztratil vědomí. Jakmile jsem udělal vakuum, je bolest trochu podobná. Při odstranění spirály pravděpodobně očekávám takové pocity? Stane se hloupé. Díky předem.

14. března 2010

Doktorka porodník-gynekolog z nejvyšší kategorie

informace konzultanta

Inna, ahoj! Pokud se vaše knírek neodtrhne z vaší spirály, nejspíše nebude složité jej odstranit na konci vašeho období. Nepríjemné pocity obvykle nedochází nebo mohou být minimální. Obvykle po extrakci nitroděložní tkáně se z helixu vytvoří cytologický nátisk.
Potřebujete však co nejdříve odstranit námořnictvo. Již jste překročili doporučenou dobu užívání IUD. V případě dlouhotrvajícího užívání nitroděložního tělíska se může stát, že "kníry" se mohou vyskytnout nebo že spirála může růst. V takové situaci bude vyžadována samostatná diagnostická kyretáž.
Akt!

Mám 34 let. Dalo se zrození. Intrauterinní přístroj byl 5 let. Nyní byla odstraněna. Existuje zánět vaječníků. Mám v úmyslu podstoupit léčbu a opět dát spirálu. Lékař doporučuje hormonální léčbu. Jaká je tato spirála a je možné najít alternativu? Který z nich?

20. dubna 2008

informace konzultanta

Intrauterinní systém obsahující hormony je zvláštní cívka, která uvolňuje hormon (levonorgestrel). Jeho působení spočívá nejen v antikoncepci, ale také v léčbě hormonálně závislých onemocnění (endometrióza, některé formy děložních fibroidů, endometriální hyperplazie a bohatá a bolestivá menstruace). Pokud jste zdraví a potřebujete pouze antikoncepci, můžete použít jakýkoliv IUD obsahující měď. Pokud potřebujete léčit, může být alternativou k systému obsahujícím hormony pouze kombinovaná perorální kontraceptiva (COCI).

Mám fibromyom po dobu 5 týdnů. Mohu v takových případech dát hormonální cívku?

30. dubna 2009

Doktorka porodník-gynekolog z nejvyšší kategorie, dms

informace konzultanta

Dobré odpoledne, Eleně! Indikace a kontraindikace pro instalaci hormonální cívky by měly zhodnotit váš pozorovací gynekolog při příjmu. Obecně platí, že použití spirály není kontraindikováno pouze při absenci těžké, dlouhé, bolestivé menstruace a jediného sexuálního partnera. Nepochybnou výhodou hormonálního nitroděložního tělíska jsou jeho léčebné a profylaktické vlastnosti, které se nemohou pochlubit běžnými spirály. Opravuje dlouhou, bolestivou, těžkou menstruaci a může být použit k léčbě děložních fibroidů. Požehnejte!

Mám 45 let. Aby se zabránilo tvorbě polypů a zvýšení fibroidů na radu lékaře, vložte hormonální cívku. Bylo to 0,5 let. Během této doby byla obličej pokrytá "dospívajícím" akné, pak se objevily červené skvrnité skvrny na víčkách, přírůstek hmotnosti, nezdravá podrážděnost. Co může být doporučeno v tomto případě: odstranit šroubovice nebo užívat nějaké léky, které snižují vedlejší účinky hormonů?

4. února 2008

Obstetník-gynekolog, klinický internista oddělení porodnictví, gynekologie a reprodukce

informace konzultanta

Dobrý den! Příznaky, které jste popsali, jsou charakteristické pro použití jakéhokoli hormonálního léčivého přípravku (včetně hormonálního nitroděložního tělíska), avšak výskyt stejných symptomů je možný bez připojení k nitroděložnímu nitroděložnímu článku. Při stanovení jasného vztahu mezi použitím hormonálního nitroděložního tělíska a nástupem příznaků je nutné odstranit cívku a zvolit způsob léčby, který je pro vás vhodný. Současně je nutné provádět výzkum (vyšetření, rozmazání, kolposkopie, plodiny, ultrazvuk, hormony) jak pro extrakci cívky, tak pro výběr nové metody léčby. Požehnejte!

Prompt nemůže rozhodnout, že všechny stejné lutche nitroděložní tělíska nebo pilulky protivozachatochnіe už mám 1 rebeno v blízké budoucnosti, v plánu není nový 2-3 beremennost.ginekologicheskih žádné problémy.

13. září 2010

informace konzultanta

Dobrý den, Julie! Každá moderní antikoncepce (nitroděložní zařízení, perorální antikoncepce) má své výhody. Umístění nitroděložního zařízení není spojeno s nutností užívat antikoncepční pilulky denně a neovlivňuje funkci jater. Ale perorální antikoncepce nejsou spojeny se zavedením cizího těla do dělohy a jsou schopny regulovat hormonální poruchy a související problémy (mastná kůže, akné, nadměrná tělesná hmotnost, premenstruační syndrom apod.). Proto je výběr prostředků pro antikoncepci velmi choulostivou záležitostí, ve které se berou v úvahu řada faktorů, a to nejen přítomnost dětí a absence gynekologických problémů. Obraťte se na svého gynekologa pro osobní konzultaci - odborník vám pomůže vybrat si antikoncepční prostředek, který vám bude vyhovovat. Podrobnosti o různých metodách antikoncepce naleznete v článku Metody moderní antikoncepce (ochrana před nežádoucím těhotenstvím) na našem lékařském portálu. Postarejte se o své zdraví!

Dobrý den! Mám špičku 2 let. Musím vzít Ascorutin ke snížení měsíčního krvácení? Děkuji.

15. dubna 2013

Porodník-gynekolog, specialistka na plodnost

informace konzultanta

Dobré odpoledne Elena Askorutin žádným způsobem neovlivňuje snížení krvácení během menstruace. V nejlepším případě posiluje stěny malých kapilár. Budete se obávat těžkého krvácení během menstruace, první věc, kterou musíte udělat, je kontaktovat svého lékaře, aby zjistil, zda stojí za šroubovice nebo zda existují jiné patologické procesy, které mohou vést k těžkému krvácení. Pokud je ztráta krve velká, pak bude s největší pravděpodobností také mít anémii, a proto musíte přijmout doplňky železa. (například actiferrin, hemofer, tardiferon, totem, sorbifer durulex, fvenofer, fenule). Všechny tyto léky obsahují buď 2 nebo 3 valenční železo a mohou být užívány dvěma způsoby: prvním schématem je, když začnete lék užívat pár dní před zahájením léčby a skončíte 2-3 dny po skončení měsíce. Druhá schéma jednoduše užívá drogu po dobu 30 dnů. Přijmout - podle pokynů (ve smyslu počtu tablet, kapslí). Bylo by hezké mít krevní test, aby zjistil, zda je anémie a jak vážná je.