logo

Mireně. Recenze

Celkem zpráv: 4111

01.20.2013, IRINA
V červnu, po dvou očistcích, jsem byl uveden do Mirena, první měsíc byl normální, pak začaly rozmazávat a silné otoky celého těla, varikózní žíly se zhoršovaly, doktor nechce odstranit, protože nemá hyperplazii a ona se uzdravuje. věčný maz. Uplynulo 7 měsíců a může být neustálý. Řekni mi, co mám dělat nebo dokonce čekat.

    Evgeniya34 (konzultant):
    IRINA, může být až jeden rok od data instalace. Diskutujte se svým lékařem o možnosti užívání přípravku Rigevidon na pozadí firmy Mirena, což pomůže řídit cyklus a odstranit zápachy.

01/19/2013, Sveta34
Dobrý večer! Mám 6 měsíců. Tlakové skoky, kůže uniká, ale nejnepříjemnější je to, že kopřivka prošla jedním bodem a po 2 dnech se objevila na jiném místě. Může to být vedlejší účinek?

    Evgeniya34 (konzultant):
    Sveta34, kopřivka je alergická reakce. Může se objevit na čemkoliv. Je možné a Mirena, a možná ne.

19.1.2013, Svetlana nsn2010
Eugenia, dobrý večer. Nechal jsem vzkaz 1/18/13. Takže váš názor, musím trvat na tom, že jsem odstranil Mirenu, nebo jak je napsáno v pokynech a podle názoru svého lékaře, musíte počkat a vedlejší účinky spirály nakonec proběhnou? Můj gynekolog trvá na tom, že šroubovice "vystupuje" na skutečně terapeutickou úroveň až po uplynutí 3-4 měsíců od instalace, a proto podle jejího názoru stále neexistují silné "vedlejší účinky" helixu, protože minimální dávky léku. Já jsem v "razdrae" nějaký druh co dělat. Můj manžel trvá na tom, že odstraním spirálu, zřejmě už mě unavuje mou neustálou indispozicí a stížnostmi. Jít na jiného lékaře a odstranit špirálu je problematické, protože Můj doktor je také přítelkyně a bude to pro můj život stížností, že jí nevěřím (zejména proto, že nemám pochybnosti o její působnosti - je to opravdu skvělá experta). Ale v této věci nevím, jak ji přesvědčit.

    Evgeniya34 (konzultant):
    Svetlana nsn2010 ve vztahu doktor-přátelství pacienta nemůže být, ale toto je mé osobní přesvědčení. Jak se stát ve vaší situaci, je na vás. Ne pro mě, ne pro tvého manžela, ale pro tebe. Pokud jste připraveni dávat nějakou dobu bolesti, pak buďte trpěliví. Pokud se domníváte, že těmito bolestmi bráníte normálnímu užívání a převládání pocitů při odstraňování přípravku Mirena, odstraňte ho a bez ohledu na to, kdo to udělá, lékař nebo lékař. Manžel samozřejmě nechce vidět, že manžel je smutný, nešťastný, má tendenci k posteli, aby zmírňoval bolest a ne pro intimní vztahy. Manžel dosud pochopil.

19.1.2013, Tatyana, 47 let
Můj myóm byl léčen epigallat + indinol myoma se snížil, malé uzly vyřešily Lékař poradil námořnictvu Mirena jsem se podíval na recenze, teď pochybuji, že mohu vypít výše uvedené přípravky znovu lépe?

    Evgeniya34 (konzultant):
    Tatiana 47 let, můj osobní názor, I FOR Miren.

01.18.2013, Natalia
Dobrý den O něco dříve než před rokem došlo k náhodnému objevení subserózního myomu dělohy během gynekologického vyšetření. V současné době se v blízké budoucnosti chystám laparotomie konzervativní odstranění dělohy (její velikost je o něco více než 6 cm, po půl roku to stouplo o 1,5 cm). Jsem nabídnuta, aby mi Mirenu po operaci, než neustále sedět na hormonální orální katarakty. Já ještě jsem nedělala a v příštím roce nebo dvou se těhotenství neplánuje. V mém případě můžete Mirena dát, a to navzdory skutečnosti, že jsem neporodila? Mám 24 let.
Nezbytné je samostatné stanovisko. Děkuji

    Evgeniya34 (konzultant):
    Natálii, zřejmě jste učinili rezervaci, jděte k odstranění fibroidů a ne dělohy? Myoma musí být odstraněno, pak je příjem v pořádku po dobu 12 měsíců a pak je plánováno těhotenství.

18.1.2013, Svetlana nsn2010
Dobrý den Jsem 48 let. Po hysteroskopickém odstranění submukózního uzlu děložní dělohy v dubnu 2012 doporučil lékař Mireny, aby snížil počet 2 malých subserózních myomů, které jsou stále přítomné, ke snížení ztráty krve během menstruace (byly velmi hojné a bolestivé) a také "hladké vstup do menopauzy (příznaky jako jsou návaly horka / noční pot, zkrácení období mezi menstruacemi od 28 dnů do 24 atd.). Miren mi byl představen počátkem listopadu. "Daub" trval více než 2-2,5 týdnů, bolesti dolní části břicha. Pak se mé prsa strašně zhoršily - dokonce i jednoduchý dotek oblečení na bradavky způsobil hořící bolest. Trvalo to 5-7 dní. Bolesti břicha se nezastavily, ale jen trochu slabší. Měsíc po instalaci byla šroubovice zkontrolována lékařem (vaginální ultrazvuk) - šroubovice je normální, pouze antény se zasunují do děložní dutiny a fibroidy se snížily. Ale mám bolesti v břiše, zvýšené bolesti v dolní části zad a boků břicha. Začala se "zuřivě" nabobtnat, a nejen že jí bobily nohy, ale její ruce se zvětšovaly a obličej se zduřil (nejen večer, ale i dopoledne). Hmotnost získaná během tohoto období až 6 kg (a to je asi 2 měsíce.). Bolest začala v tele pravé nohy. Nemůžu se za normálních okolností zabývat sexem - bolestivými pocity z hlubokého proniknutí (dříve nebyla taková věc). Obecně jsem již v panice. Chci odstranit Mirenu, ale můj doktor je proti tomu. Faktem je, že jsem už stál Mirena a tak se mi tehdy nestalo (kromě dlouhého "mazání" a přírůstku hmotnosti). Lékař tedy říká, že všechno, na co se teď stěžuju, nemůže být od Mireny. Co dělat Jsem již unavený tímto stavem - nehovořím o přírůstku hmotnosti, ale neustálá bolest v zádech, prsty a problémy s upevněním obuvi již skončily (((

    Evgeniya34 (konzultant):
    Světlana nsn2010, nesouhlasím se svým lékařem. Nejste první, kdo takové stížnosti podal se zavedeným Mirenem. Stejná droga v různých obdobích života ženy může být přenášena různými způsoby. Miren jste nosili dobře, ale teď je to jiné. Zde je webová příručka pro Mirenu, viz část nežádoucích účinků, vytiskněte si svého gynekologa: http://www.vidal.ru/poisk_preparatov/mirena.htm

04/28/2013, Natalia
Jsem 37 let, před týdnem předvedli Mirena, protože třetí měsíc po sobě trpěl bolestivými dvěma týdny. Byla diagnostikována dvě ultrazvuková ultrazvuková uzlina a teď mám stejné vedlejší účinky. Bolest po obou stranách břicha, bolesti bolesti dolů, hrozné stavy. Lékař mi řekl, že musím vydržet měsíc, ale určitě nechci nic vydržet.. Co mám dělat? Vymazat se... Omlouvám se za takové peníze.

01.18.2013, Anna
Dobrý den! Řekni mi, pzhl, je možné, aby Miren, kdybych měl vážné krvácení s krevními sraženinami ve formě kusů syrového játra měsíc po porodu, také žíly ve slabinách a břicho pod kůží s uzlíky také začaly hmatat, ale nemoci spojené s vaginálním krvácením. Prošli se různými odborníky, nikdo nedokázal pochopit, jaký druh krvácení. Téměř 2 měsíce uplynulo po porodu, krvácení se zastavilo, myslím na metody antikoncepce, ale nevím, jestli Miren může, pokud mám podezření na poporodní trombózu?
Děkuji předem!

    Evgeniya34 (konzultant):
    Anna, pravděpodobně trombofilie? Vaše otázka vyžaduje interní konzultaci, protože neposkytujete nesprávnou diagnózu (příčinu krvácení), ne ultrazvukové údaje.

17.1.2013, Ant
Dobrý den! Informujte, prosím, zda Miren uvedete nebo ne. Podruhé za rok odstraní polyp, diagnostikují hyperplazii, velmi těžkou menstruaci, hemoglobin 8-10, vidí hormony, ale již 4. den se začalo cítit bolest v levé části srdce, bylo těžké lehnout na levé straně a zhluboka se nadechlo. Nyní přijímám duphaston, nejsou žádné srdeční problémy, ale pulz 80-90 tepů za minutu se stal častým. Ultrazvuk srdce neukázal nic. Může Mirena ovlivnit vaskulární propustnost jako pilulky.

    Evgeniya34 (konzultant):
    Mravenec může Mirena, ale mnohokrát méně. Koncentrace hormonů z Mireny v systémové cirkulaci je sedmkrát nižší, než by pocházelo z pilulky. Navíc Mirena neobsahuje estrogeny. S vaší anémií vám Mirena předvede a ona se rychle vyrovná s endometriální hyperplazií a eliminuje ztrátu krve.

17.1.2013, Anna18
Dobrý den, četl jsem recenze o Mirenovi dlouho, ale nemohu najít podobný problém, dal jsem na Mirena 35. Dne 4. prosince mi poradil doktor. Dlouho jsem si vzala Yarinu, po instalaci to bylo hodně, ale velmi vzácné a až do dneška neustálé podráždění, ultrazvuk ukázal, že všechno je normální, doktor řekl, že až 4 měsíce možná, žiji v zahraničí a já opravdu věřím těmto doktorem, radím něco, díky za časné!

    Evgeniya34 (konzultant):
    Anna18 marně nevěří lékaři. Nešťastné a chaotické krvácení může být až šest měsíců - podle pokynů pro Mirenu a až do jednoho roku - jak ukazuje život.

Hormonální cívka Mirena - recenze

Moje pětiletá zkušenost s "Mirenem" (přidána po třech měsících vymazání, důsledky

Mirena stála 5 let. Takže moje recenze budou založeny na celém životě spirály. Ve věku 34 let jsem byl odstraněn myomový uzel, který během těhotenství vzrostl na 17 cm (!). Po odstranění byly velmi bohaté menstruace, stejně jako myomatózní uzliny mají tendenci opět růst a aby se tomu vyhnul, doporučil Miren můj doktor, který mě poznal od dětství. Nepochyboval jsem se dlouho, cena se neztratila, pro mě to bylo hlavně moje zdraví, protože Následující operace by mohla skončit odstraněním dělohy a otázka antikoncepce nebyla zrušena. V první polovině roku po instalaci jsem byl znepokojen nějakým nekonečným zápachem - to bylo téměř pořád rozmazané, ale hojné menses zmizely téměř okamžitě, tam bylo dost "denně". Váha před instalací byla 56 kg (po výšce 165 cm), po instalaci jsem začal pomalu, ale jistě plazit (řeknu, že po celou dobu byla moje maximální váha 62 kg), po 5 letech byla váha 59 kg, ale já na dietách Nesedu (rohlíky, sladkosti, samozřejmě nejíst, ale neomezuji se v jídle, ale čas od času dělám sporty). Postava byla poněkud více zaoblená, stala se ženičtější, prsa se stala velikostí větší a možná právě ten čas přišel, letos už budem 40 let! Nemám žádné komentáře ani stížnosti na Mirena, kromě jedné věty - nevím, kolik to je spojeno se spirálou - předtím, než byla instalována spirála, moje hlava mě velmi, velmi zřídka, ale teď je poměrně časté, že tlak a velmi časté bolesti hlavy se zvyšují. Opět nevím, s čím souvisí - s Mirenem nebo s věkem. (Moje babička utrpěla hypertenzí a moje matka trpí, možná můj zase přišel!) Teď zastřelím Mirenu, nehodlám ji dát, zkusím Jadesovu šroubovice - její život je kratší, ale hormon je propouštěn méně denně.

Přidání a snížení odhadů spirály! Zatímco ona stál, všechno bylo odstraněno, jak bylo popsáno výše, další den, kdy proběhla menstruace, která trvala jen čtyři dny a byla normální (nikoliv skromná, ne hojná). A teď už uplynulo skoro 3 měsíce, neexistují žádné menstruace, cysta se zvětšila na 8 cm! ačkoli před odstraněním jsem podstoupil ultrazvukové vyšetření, nebylo to tam těsně, brada byla posypaná akné, hmotnost pomalu, ale jistě plížila., jako hodiny - teď jsem přišel k sobě a když je cyklus obnoven, není to známo.

Jak se dostat do psychiatrické nemocnice nebo pozornosti - "Mír"!

Za 30 let jsem porodila dítě. Podle ruských standardů je pravděpodobně příliš pozdě, ale je zde považována za normu (žiji v Kalifornii více než 10 let).

Ale nejde o to, kdy je nejlepší porodit. Jen jsem chtěl říci, že po všechny ty roky, až se moje dcera narodila, nevěděla jsem, co jsou spirála nebo hormonální prášky. Všech 14 let našeho manželství, můj manžel a já jsme používali výhradně kondomy a cítili se více či méně přijatelní. Nechtěla jsem polknout pilulky a špirála se nedoporučovala. Teď, po narození dítěte, jsem se při jednom z prvních schůzek s lékařem zeptal na způsoby ochrany. Doktor mi vyprávěl o pilulkách a o ženských prstencích, které musely být měněny každý měsíc a o něčem jiném. To všechno mi připadalo příliš komplikované, zejména vzhledem k tomu, že mám špatnou vzpomínku. A já jsem se zeptal, jestli je něco stálího a spolehlivější, takže hlava nebude bolet. Problémem bylo, že jsem se neobtěžoval zjistit, jak v angličtině bude "spirála" :) a čekala jsem na všechno, co mi to sám doktor nabídl a pochopím ji popisem. Takže obecně, a ukázalo se to, a dohodli jsme se na spirále. Musím říci, že jsem porodila v dobré nemocnici a porodila v nádherných podmínkách. Ale současně jsem věděl, že brzy pořídím další pojištění a opustím nemocnici, protože prostí lékaři tam nechávají hodně žádoucí. Ano, jsou schopni pracovat a reanimovat v pohodě a je nádherné je porodit. Ale běžní terapeuti jsou hrozní, diagnostici jsou prostě nikdo, nedorazíte k specialistovi, dokud terapeut nerozhodne a fronty specialistům jsou dva měsíce dopředu. Stručně řečeno, věděla jsem, že lékaři tam nebyli moc dobře, ale doufala jsem, že mi pomohou vybrat jednoduchou spirálu a nějakým způsobem ji postavit bez problémů.

Takže se se svým doktorem dohodli na šroubovice Mireny. "Mirena" tak "Mirena" - toto jméno mi nic neřekl. Moderní hormonální cívka, spolehlivá. Četl jsem brožuru, kterou mi dala, všechno se zdá být v pořádku. A já jsem dal "Miren". Stalo se to doslovně dva měsíce po porodu. Měsíčně jsem se neobnovil. Mohl jsem jen pochopit, že se něco děje. Nic bolelo, vůbec nebyla žádná krev (!). Takže světlo vypouštění, jako v poslední den obvyklého měsíce. Šla jsem k doktorovi (dokonce i ve stejné nemocnici), řekli mi, že pro Mirenu je to normální věc a já jsem se uklidnila. Sex Stalo se to mnohem jasnější, jakmile jsem přestal přemýšlet o mém manželovi a já jsem byl velmi potěšen. Stále: těhotenství nedochází, neexistuje menstruace, nic neublíží. Krása! Zde jsou pouze PMS (premenstruační syndrom). Najednou jsem si všiml, že 10 dní před takzvaným menstruačním obdobím jsem se stal strašně podrážděným, což nikdy nebylo v mém životě. Myslím, že se všechno změnilo po porodu, hormonální změny v těle a to všechno. Kromě toho je PMS běžným jevem mnoha žen. A znovu se vnitřně uklidnil.

Ale podrážděnost vzrostla doslova měsíc na měsíc. Začal jsem křičet na svého manžela, u své tchyně, dokonce i u dítěte. V první polovině měsíčního cyklu jsem se cítila víceméně tolerovatelná, ale blížila se k měsíčním obdobím, kdy jsem se stala nekontrolovatelnou. Moje dítě bylo naprosto nespavé, spal velmi málo a velmi neklidně, takže jsem vždycky cítil ospalý, unavený a rozzlobený. Dítě bylo staré jeden rok a skoro jsem neměla radost z mateřství. Byl jsem naštvaný všem a všem. Cítila jsem se strašně unavená a frustrovaná, i když jsem měl dobrý spánek. Byl jsem mrtvý v práci, i když jsem pracoval jen několik hodin denně. Často jsem plakala z jakéhokoli nesmyslu, přivedl jsem s mým manželem a tchání moje pláče. Kromě toho se dostalo do takové míry, že jsem nechtěl nic v životě - žádný odpočinek, žádná zábava, žádné nákupy módních hadrů, žádné svátky. nic Deprese mi nasála hlavu. Už to nebylo jednoduché PMS, cítil jsem se stále unavený a podrážděný. Skoro jsem neudělal domácí práce. Někdy jen vařila jídlo, umyla nádobí a umyla a žehlila prádlo. Nezáleželo mi na tom, že je všude prach, že podlaha v kuchyni nebyla dlouhou dobu umývána, hračky ležely kolem domu. Nechtěla jsem v domě ani čistotu ani komfort, a i když jsem našel sílu na čistění, čistota místností nebyla příjemná. Je mi to jedno. Miloval jsem dítě samozřejmě, ale jeho neochota spát večer mě přivedla k zoufalství. V důsledku toho se moje dcera a já obávali večera a při pohledu na postel se stala hysterická. Mezitím čas šel, dcera vyrůstala, babičky aktivně pomáhaly, můj manžel a já jsme pracovali. Změnil jsem staré zdravotní pojištění za zcela jinou a dražší. A tady případ pomohl. Jak se říká: nebylo by žádné štěstí, ale pomohlo to neštěstí.

Loni v létě, jako obvykle v červenci, jsem měl spoustu práce. Jsem klavírista a v tom měsíci musím sedět u klavíru 6-7 hodin denně. Pracovala mi to víc než kdy jindy, vyčerpala jsem únavu, byla jsem neustále nervózní, zvlášť když jsem kvůli dopravní zácpě byl pozdě na práci. Měl jsem skutečné záchvaty hned za volantem, když jsem viděl, jak moc jsem pozdě. Po pár týdnech takové tvrdé práce se mi něco stalo pravé ruce. Při hraní na klavír jsem cítila bolest v zápěstí, ne moc silná, ale spíše hmatatelná. Po dalších dvou týdnech práce jsem si myslela, že ruka by sama prošla, protože teď budu pracovat mnohem méně. Ale ruka neprošla. Uplynuly měsíce, přišla zima a rameno začalo ublížit téměř neustále za jakoukoli zátěž a dokonce i zápěstí bylo vždy mírně opuštěné. Takže můžete ztratit svou práci! Musel jsem hledat lékaře.

Po dlouhém hledání lékaře a experimentů s rukou v podobě masáže, studených a horkých kompresí, tablet atd. Nakonec jsem našel skvělý doktor, který mi vyléčil jednu injekci! Byl už na jaře, byl jsem téměř zoufalý a najednou to bylo tak jednoduché - jedna injekce a to bylo všechno! Lékař mi připadal jako téměř kouzelník. A rozhodl jsem se ho poradit s PMS, nedostatkem období atd. Řekl, že to všechno není normální a doporučil mi dobrý gynekolog. Okamžitě jsem zavolal na kliniku, abych udělal schůzku. V době, kdy měla dcera už dva roky, stále měla potíže se jít večer večer, ale spala celou noc až do pozdního rána, aniž by se probudila. Začal jsem dostat spát, ale únava stále neunikla. Nic jsem nerozuměl. Proč narození dítěte náhle měnil svou postavu tak hodně? Samozřejmě, že jsem nebyl anděl před porodem, ale nikdy tak hysterický. Byl jsem vyděšený tím, že jsem měl dítě, a ne proto, že jsem ho litoval, ale jen proto, že jsem mu to dítě líto - no, proč dostal takovou nechutnou matku? Moje tchyně mě upokojila, jak jen mohla, říkala, že jsem dobrá matka, potřebuji jen odpočinout. Neustále informovala mého manžela, aby si vzal dovolenou a jel někam společně. Ale nechtěl jsem opustit svou dceru. Ano, a tak snadná práce s mým manželem by nebyla propuštěna. Hysterika pokračovala, manžel se mnou vyhýbal, ale ve skutečnosti jsem se opravdu nechtěl komunikovat. Nemám na mysli ani sex, prostě jsem nechtěl vidět nikoho. Zjistil jsem, že jsem se něco neustále nacházel a všechno se mi zdálo být špatné a všichni lidé kolem mě byli idioti, kteří souhlasili s tím, že jsem otrávil svou existenci. Bláznivý pes

Přišel jsem do gynekologa v dubnu. Ukázalo se, že je to teta, mladá a velmi inteligentní. Rusky, mimochodem, takže jsem se nemusel snažit, abych jí vysvětlil všechny své problémy. Když jsem o Mireně řekla, najednou se mě začala ptát, jak mi chodila moje menstruace, jak jsem porodila, zda krvácí, atd. Odpověděl jsem na otázky, a ne pochopil jejich význam. Měsíční byly vždy nevýrazné, po 2-3 dny se sama porodila, nebylo krvácení. Doktor byl strašně překvapen. "Proč jste" Miren "položil?" Zeptala se, že Mirena není jednoduchá spirála, ale především ženám, které mají po porodu příliš těžké období, krvácení nebo některé závažné komplikace. Existuje hormonální spirála s některými léky a to vůbec nepotřebuji, proto je PMS tak silná - hormony fungují, a nedostatek krve v průběhu menstruace je také naprosto normální, doktor mi dlouhou dobu vysvětlil, jak se to všechno stalo. že méně času zbývá do konce s skále této spirály (nastavím ji po dobu 5 let), slabší bude ICP A jelikož hlavním problémem pro mě byla absence menstruace a já jsem byla přesvědčena, že všechno je v pořádku, rozhodl jsem se s doktorem, aby všechno opustil tak, jak to bylo. a půl roku nahradit "Miren" pravidelnou spirálou, rozhodli se o tom, ale myšlenka, že to byla spirála, která způsobila, že život je tak nesnesitelný, jsem si pevně sedl v hlavě, prostě jsem nemohl plně uvěřit, že taková malá spirála tak silná akce. Stále jsem si myslel, že potřebuji jen odpočinek a v srpnu, kdy bych byl s volným prostorem práce, mohl bych si odpočinout, možná by dokonce mohl jít někam na pár dní a nechat svou dceru babičce. Ale brzy se ukázalo, že až do srpna bych se nedostal. Nebo se dostat do nehody, protože řídit auto v tak nafouknutém stavu je prostě nebezpečné, nebo šílenství. Nebo se nadechněte. Ano, začal jsem pít. Neváhejte vodku s lahvemi, ale sklenku nebo dvě víno večer - už jsem to potřeboval. A to bylo po příštím tantru, když jsem cítil potřebu alkoholu na přímou drogu, uvědomil jsem si, že takhle se lidé pijí. Bylo nutné udělat něco a já jsem se rozhodla odstranit spirálu! Náhle spirála je zdrojem všech mých potíží.

Nebyl jsem si jistý, ale stejně to nebylo. Druhé ráno jsem zavolal na kliniku a šel na návštěvu u lékaře. Pak se všechno stalo, jako by kouzlo. Od prvních hodin, když mě spirála vytáhla, jsem se začala cítit mnohem klidněji. Celá moje nervozita a napětí, které mě nenechaly jít déle než dva roky, někde zmizely. A ne postupně, ale najednou najednou. Bála jsem se věřit svým pocitům, zdálo se mi, že se to nestane, bylo to jako překrásná transformace! Monsters - krásné! :) První večer jsem byl překvapen, když zjistil, že můžete dát dítě za 40 minut bez nervozity nebo křičí! A ne jenom držet úsilí vůle. A skutečně být klidná a milá matka! Zdá se, že moje dcera byla strašně překvapena změnou, která se mi stala, protože se chovala tiše a tiše usnula. Dny proběhly, nepoznala jsem se. Stará únava začala pomalu pryč, začala jsem se probouzet čerstvě a odpočívala ráno, přestala jsem křičet a hystericky, znovu jsem objevila radost z mateřství. Proč existují mateřství, cítil jsem chuť na život! Začal jsem se usmívat! A všichni příbuzní okamžitě všimli. A moje malá dcera se náhle stala mnohem silnější, aby se na mě dostala, a naučila se ji objímat a políbit. A tak jsem se omlouval za ty zmeškané a nenahraditelně ztracené dny, kdy byly první roky mateřství otráveny některými bláznivými lékaři! Podíval jsem se na můj dům s hrůzou. Bože, jak jsem to vypustil! Prach, špína, pavučiny na stěnách, podlaha v kuchyni nelze umýt. Poté, co jsem připravil další červencový kontrakt a získal slušnou částku, rozhodl jsem se, že v kuchyni vymění špinavé linoleum s čistými dlaždicemi. Ale nejdřív se uvolněte!

A můj manžel a já, opouštějící dceru pro svou matku, odešli tři dny v Las Vegas. Přesto tři roky bez dovolené. A Las Vegas je blízko, skoro tři a půl hodiny autem, téměř žádný čas a peníze na silnici. A tam, pokud nemáte odpočinout fyzicky, pak alespoň zotročte morálně. A není vůbec nutné sedět v kasinu. Sotva jsme hráli. V Las Vegas je tolik věcí. A přehlídka, muzea a samotné hotely (které jsou mnohem zajímavější než muzea). A to je úžasný pocit dovolené každou minutu. Úžasné město! Vrátili jsme se velmi spokojeně.

A nyní se zabýváme kosmetickými opravami doma.

Aktualizovali jsme barvu na stěnách, kde byly skvrny a malebné dětské "obrázky" s plstěným perem a tužkami (na našich stěnách nemáme tapety, jen malovat). Dali do kuchyně dlaždice, koupili si nový sporák a mikrovlnnou troubu, umyl a přeměnil novou kolekci Gzhel v kopcích. Mám také v úmyslu vyhazovat špinavé poloviční zlomené židle do kuchyně a koupit nové. A lepší se stůl. Duše požaduje změnu, čistotu a pohodlí! Znovu jsem začal nakupovat, moje dcera, s radostí, koupila si hromadu hraček, DVD a oblečení. A cítím se tak šťastná! Začal jsem znovu užívat život. Rozhodli jsme se mít kotě a už jsme si vybrali jednu strašně roztomilou. Za týden ho vezmeme z kočky s očkováním.

Moje normální období se mi vrátily! :) A za tři roky jsem zapomněl, co to je. A já, jako idiot, jsem byl strašně šťastný, když se ke mně vrátila normální PMS - když nekontrolovaně chci mít sladko a trochu dolní břicho. A to je všechno. Dosud jsem nezadal novou spirálu, něco strašidelného, ​​ačkoli doktor řekl, že pravidelná spirála není schopná takových ošklivých věcí. :) Musel jsem znovu koupit kondomy! Ale na konci září, během příští menstruace, určitě se přihlásím k lékaři a položím si obyčejnou spirálu.

Tady možná je to všechno. Možná, že můj příběh někomu pomůže, ale možná ne, plně přiznám, že to byla jen moje individuální reakce na Mirenu a ostatní ženy se daří dobře. A můj případ je jen výjimkou, která pouze potvrzuje pravidlo. Nevím, popsal jsem jen své vlastní zkušenosti. A protože jsem také skeptik, věřím víc ve špatné než v dobrém a nemám vůbec hypnózu, je nepravděpodobné, že jsem se přesvědčil, že po spirále bude vše v pořádku. Jsem opravdu dobrý! Co a přeju vám všem!

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Navy "Mirena" - recenze, diskuze

  • Na stránku:

The TinaLim Post »Čtv. 30, 2010 12:37

Post Masyaka »út 30 srpen 2010 12:45

Zpráva TinaLim »út srpen 31, 2010 11:03

Post Masyaka "na W. 31.8.2010 11:19

Zpráva TinaLim »út srpen 31, 2010 21:44

Zpráva Nikitinky »út srpen 31, 2010 22:17

Post Masyaka "na W. 31.8.2010 22:19

Zpráva Kiziya »So Sep 04, 2010 12:42

Zpráva Nikitinka »So Sep 04, 2010 12:53

Zpráva Kiziya »So Sep 04, 2010 13:31

Zpráva Nikitinka »Tue Sep 07, 2010 1:47

Zpráva Kiziya »Tue Sep 07, 2010 17:49

Zpráva Kiziya "Čt 23. září 2010 21:26

Cílem studie je zhodnotit průběh těhotenství, porodu a stav novorozenců u žen, které užívaly intrauterinní hormonální systém Mirena pro antikoncepci před skutečným těhotenstvím. Materiály a metody: 1. skupina - 35 žen, které užívaly intrauterinní systém Mireny obsahující levonorgestrel před těhotenstvím. 2. skupina - 35 žen užívajících IUD obsahující měď. Průměrný věk hlavní skupiny těhotných žen činil 31,1 ± 0,5 roku a ve srovnávací skupině 25,2 ± 0,5 roku. Výsledky a diskuse. Doba obnovení plodnosti u žen byla v obou skupinách 4,03 ± 0,41 měsíce a 3,76 ± 0,5 (p> 0,05). V 1. skupině byla zaznamenána signifikantně nižší frekvence anémie a nedostatku železa, placentární insuficience a ohrožené potratovny. Takto provedené studie ukázaly, že intrauterinní systém Mirena poskytuje spolehlivou, dlouhodobou, ale snadno reverzibilní antikoncepci, dobrou pregradiční přípravu pro ženy a nepříznivě neovlivňuje stav novorozence.

Zpráva Kiziya "Ned úno 21, 2010 0:40

Poselství Justina »So 18. 12. 2010 20:31

Hormonální cívka Mirena: indikace, následky, recenze žen a lékařů

Nejoblíbenější intrauterinní hormonální antikoncepce je Mirena helix (IUD). Intrauterinní antikoncepce (IUD) jsou používány od poloviny minulého století. Rychle se zamilovali do žen kvůli mnoha pozitivním vlastnostem: nedostatečnému systémovému účinku na ženské tělo, vysokému výkonu, snadnému použití.
Spirála neovlivňuje kvalitu sexuálního styku, je založena na dlouhou dobu, prakticky nevyžaduje kontrolu. Ale IUD má velmi významnou nevýhodu: mnoho pacientů má tendenci k metrorrhagii, v důsledku čehož musí odmítnout tento typ antikoncepce.

V 60. letech byly vytvořeny nitroděložní systémy obsahující měď. Jejich antikoncepční účinek byl ještě vyšší, ale problém krvácení z dělohy nebyl vyřešen. Výsledkem je, že v 70. letech byla vyvinuta třetí generace IUD. Tyto léčebné systémy kombinují nejlepší vlastnosti orální antikoncepce a IUD.

Kontraceptivy obsahující hormony jsou vysoce účinné a současně nezpůsobují vznik metroragie.

Popis intrauterinního zařízení Mirena

Mirena má tvar T, který pomáhá bezpečně zablokovat dělohu. Jeden z okrajů je opatřen smyčkou závitů, která je určena k odstranění systému. Ve středu šroubovice leží bělavý hormon. Pomalu vstupuje do dělohy přes speciální membránu.

Hormonální složkou šroubovice je levonorgestrel (gestagen). Jeden systém obsahuje 52 mg této látky. Další složkou je polydimethylsiloxanový elastomer. Navy Mirena se nachází uvnitř trubky. Spirála má individuální vakuový obal z plastového papíru. Měl by být skladován na tmavém místě při teplotě 15-30 ° C. Skladovatelnost od data výroby je 3 roky.

Akce Mirena na těle


Antikoncepční systém Mirena začne "uvolňovat" levonorgestrel do dělohy ihned po instalaci. Hormon vstupuje do dutiny rychlostí 20 μg / den, po 5 letech klesne na 10 μg denně. Šroubovice má lokální účinek, levonorgestrel je téměř zcela koncentrován v endometriu. A již ve vrstvě děložního svalu koncentrace není větší než 1%. V krvi je hormon obsažen v mikrodostech.

Po zavedení šroubovice vstoupí aktivní složka do krve přibližně za hodinu. Tam je nejvyšší koncentrace dosažena za 2 týdny. Tato hodnota se může výrazně lišit v závislosti na tělesné hmotnosti ženy. Při hmotnosti do 54 kg je obsah levonorgestrelu v krvi přibližně 1,5násobek. Účinná látka je téměř zcela rozložena v játrech a je evakuována střevem a ledvinami.

Princip akce Mireny

Antikoncepční účinek přípravku Mirena nezávisí na slabé lokální reakci na cizí těleso, ale je spojen především s účinky levonorgestrelu. Implantace oplodněného vajíčka se neprovádí tlumením aktivity děložního epitelu. Současně se zastaví přirozený růst endometria a funkce jeho žláz se snižuje.

Také helix Mirena zpomaluje motilitu spermií v děloze a jejích trubicích. Antikoncepční účinek léčiva zvyšuje vysokou viskozitu cervikálního hlenu a zhrubnutí slizniční vrstvy cervikálního kanálu, což komplikuje proniknutí spermií do děložní dutiny.

Po nastavení systému po několik měsíců dochází k restrukturalizaci endometria, která se projevuje nepravidelnými sekrety krve. Po krátké době však proliferace děložní podšívky způsobuje významné snížení délky a objemu menstruačního krvácení až do úplného zastavení.

Indikace pro použití

IUD je instalován primárně, aby se zabránilo nechtěnému těhotenství. Kromě toho se systém používá z nevysvětlených důvodů pro velmi silné menstruační krvácení. Možnost vzniku maligních novotvarů ženského reprodukčního systému je vyloučena. Jako gestagenní činidlo lokálního účinku se nitroděložní zařízení používá k prevenci hyperplázie endometria, například se závažným vyvrcholením nebo po bilaterální ooporektomii.

Přípravek Mirena se někdy používá k léčbě menoragie, pokud nejsou přítomny žádné hyperplastické procesy v děložní podšívce nebo extragenitální patologie s výraznou hypocoagulací (trombocytopenie, onemocnění von Willebrandova choroba).

Kontraindikace

Mirena spirála se týká interních kontraceptiv, proto ji nelze použít pro zánětlivé onemocnění pohlavních orgánů:

  • endometritida po porodu;
  • zánět v pánvi a krčku;
  • septický potrat, provedený 3 měsíce před zavedením systému;
  • infekce lokalizované v dolní části močového měchýře.


Vývoj akutní zánětlivé patologie panvových orgánů, který prakticky není přístupný k terapii, je známkou stažení spirály. Proto nejsou interní antikoncepce instalovány s předispozicí k infekčním chorobám (neustálé změny sexuálních partnerů, silné snížení imunity, AIDS atd.). Pro ochranu před nežádoucím těhotenstvím není přípravek Mirena vhodný pro rakovinu, dysplázií, tělních fibroidů a děložního čípku, změny anatomické struktury.

Vzhledem k tomu, že se levonorgestrel rozštěpí v játrech, není šroubovice instalována v maligním novotvaru tohoto orgánu, stejně jako v cirhóze a akutní hepatitidě.

Ačkoli systémový účinek levonorgestrelu na tělo je zanedbatelný, přesto je tato gestagenní látka kontraindikována u všech onemocnění rakoviny závislých na gestagenu, například rakoviny prsu a dalších stavů. Také tento hormon je kontraindikován při mrtvici, migréně, těžkém diabetes mellitus, tromboflebitidě, srdeční infarktu, arteriální hypertenzi. Tato onemocnění jsou relativní kontraindikace. V této situaci rozhoduje o použití přípravku Mirena lékař po laboratorní diagnostice. Spirála nemůže být nainstalována, pokud máte podezření na těhotenství a přecitlivělost na léčivo.

Nežádoucí účinky

Často se projevují vedlejší účinky

Existuje několik vedlejších účinků Mireny, které se vyskytují téměř u každé desáté ženy, která má spirálu. Patří sem:

  • porucha centrální nervové soustavy: přerušitelnost, bolesti hlavy, nervozita, špatná nálada, snížená sexuální touha;
  • zvýšená tělesná hmotnost a akné;
  • gastrointestinální dysfunkce: nauzea, bolest břicha, zvracení;
  • vulvovaginitida, bolest v pánvi, špinění;
  • hrudní napětí a citlivost;
  • bolesti zad, jako u osteochondrózy.

Všechny výše uvedené příznaky se nejvíce projevují v prvních měsících užívání léku Mirena. Pak se jejich intenzita snižuje a zpravidla nepříjemné symptomy procházejí bez stopy.

Vzácné nežádoucí účinky

Takové nežádoucí účinky jsou pozorovány u jednoho z tisíců pacientů. Jsou také obvykle vyjádřeny pouze v prvních měsících po instalaci nitroděložního tělíska. Pokud intenzita projevů s časem neklesá, je předepsána nezbytná diagnóza. Vzácné komplikace jsou nadýmání, časté změny nálady, svědění, edém, hirsutismus, ekzém, alopecie a vyrážka.

Alergické reakce jsou velmi zřídka projevující se vedlejší účinky. Při jejich vývoji je nutné vyloučit další zdroj kopřivky, vyrážky atd.

Návod k použití

Instalační spirála Mirena


Intrauterinní systém je zabalen ve sterilním vakuovém vaku, který je otevřen před instalací šroubovice. Zlikvidujte otevřený systém předem.

Instalace antikoncepce Mirena může pouze kvalifikovaný gynekolog. Předtím by měl lékař provést vyšetření a předepsat nezbytné vyšetření:

  • gynekologické vyšetření a vyšetření prsu;
  • cervikální nátěr;
  • mamografie;
  • kolposkopie a vyšetření pánve.

Je nutné zajistit, aby nedošlo k těhotenství, maligním novotvarům a ICHS. Když jsou zjištěna zánětlivá onemocnění, jsou léčeni před podáním Mireny. Měli byste také určit velikost, umístění a tvar dělohy. Správná poloha šroubovice poskytuje antikoncepční efekt a chrání před vyloučením systému.

Pacienti v plodném věku nitroděložní krve se podávají v prvních dnech menstruace. Při absenci kontraindikací může být systém instalován ihned po potratu. Při normální kontrakci dělohy po narození může být přípravek Mirena použit po 6 týdnech. Můžete vyměnit šroubovice každý den bez ohledu na cyklus. Aby se zabránilo nadměrnému růstu endometria, intrauterinní systém by měl být podán na konci menstruačního cyklu.

Bezpečnostní opatření

Po instalaci nitroděložní jednotky musíte vidět gynekologa po 9-12 týdnech. Poté můžete navštívit lékaře jednou ročně, s častějšími stížnostmi. Zatímco klinické údaje prokazující předispozici k rozvoji křečových žil a trombóza žil nohou při použití spirály, neexistují žádné. Pokud se však objeví příznaky těchto onemocnění, musíte se poradit s lékařem.

Léčba levonorgestrelu má negativní vliv na glukózovou toleranci, proto pacienti s diabetem potřebují systematicky monitorovat hladinu glukózy v krvi. Při hrozbě septické endokarditidy u žen s chlopňovitou srdeční nemocí by zavedení a odstranění systému mělo být prováděno s použitím antibakteriálních látek.

Možné nežádoucí účinky Mirena

Odstranění nitroděložní tkáně


Spirála musí být odstraněna 5 let po instalaci. Pokud pacient neplánuje další těhotenství, manipulace se provádí na začátku měsíce. Odstraněním systému uprostřed cyklu se objeví pravděpodobnost koncepce. Pokud je to žádoucí, může být jedna intrauterinní antikoncepce okamžitě nahrazena novou. Den cyklu nezáleží. Po odstranění přípravku je třeba systém pečlivě zkontrolovat, protože pokud se vyskytnou potíže při odstraňování přípravku Mirena, může látka vklouznout do děložní dutiny. Jak zavedení, tak odstranění systému může být doprovázeno krvácením a bolestí. Někdy dochází k mdlobám nebo záchvatům u pacientů s epilepsií.

Těhotenství a Mireně

Šroubovice má silný antikoncepční účinek, ale ne 100%. Pokud se vyvine těhotenství, je nutné nejprve vyloučit její mimomodální formu. V normálním těhotenství je spirála pečlivě odstraněna nebo podstoupí lékařskou potrat. Ve všech případech se nezjistí, že systém Mirena je extrahován z dělohy, a tím se zvyšuje pravděpodobnost předčasného ukončení těhotenství. Vezměte také v úvahu pravděpodobně nepříznivé účinky hormonu na tvorbu plodu.

Používejte během laktace

Levonorgestrel IUD v malé dávce vstupuje do krevního oběhu a může být vylučován do mléka při kojení dítěte. Obsah hormonu je asi 0,1%. Lékaři říkají, že při této koncentraci je možné, že taková dávka může ovlivnit celkový stav dítěte.

Nejčastější dotazy

Cena společnosti Mirena je poměrně vysoká a použití antikoncepce může způsobit mnoho vedlejších účinků. Má nějaký pozitivní dopad na ženský organismus?

Mirena se často používá k obnovení stavu endometria po bilaterálním odstranění vaječníků nebo během patologické menopauzy. Také intrauterinní zařízení:

  • zvyšuje hladinu hemoglobinu;
  • provádí prevenci rakoviny a hyperplázie endometria;
  • snižuje trvání a objem idiopatického krvácení;
  • obnovuje metabolismus železa v těle;
  • snižuje bolest s algomenoreou;
  • provádí prevenci fibroidů a endometriózy dělohy;
  • má tonický efekt.

Je Mirena používána k léčbě fibroidů?

Spirála pozastaví růst myomového uzlu. Je však nutná další diagnóza a konzultace s gynekologem. Je třeba vzít v úvahu objem a lokalizaci uzlů, například v submukózních masách fibroidů, které mění tvar dělohy, instalace systému Mirena je kontraindikována.

Používá se pro nitroděložní intrauterinní lék Mirena?

Špirála se používá k prevenci endometriózy, protože zastavuje růst endometria. V poslední době byly prezentovány výsledky studií prokazujících účinnost léčby onemocnění. Systém však poskytuje jen dočasný účinek a každý případ musí být zvážen zvlášť.

Mám šest měsíců po zavedení Mireny vyvinuté amenoreu. Tak to má být? Mohu otěhotnět v budoucnu?

Nedostatek menstruace je přirozenou reakcí na účinek hormonu. Postupně se rozvíjí u každých 5 pacientů. Jen pro případ, proveďte těhotenský test. Pokud je negativní, neměli byste se obávat, po odstranění systému se obnoví menstruace a můžete plánovat těhotenství.

Po instalaci kontraceptiva Mirena se může vyskytnout vylučování, bolestivost nebo krvácení děložní?

Obvykle se tyto příznaky projeví v mírné formě ihned po zavedení Mireny. Silné krvácení a bolesti jsou často známky pro extrakci šroubovice. Příčinou může být mimořádné těhotenství, nesprávná instalace systému nebo vyloučení. Naléhavě se poraďte s gynekologem.

Může Mirena spirála ovlivnit váhu?


Přírůstek hmotnosti je jedním z vedlejších účinků léku. Musíte si však uvědomit, že se vyskytuje u 1 ženy z 10 a tento účinek je zpravidla krátkodobý, po několika měsících zmizí. Vše závisí na individuálních vlastnostech organismu.

Bránil jsem se před nežádoucím těhotenstvím hormonálními tabletami, ale často jsem je zapomněl vypít. Jak mohu změnit lék na spirálu Mireny?

Nepravidelné ústní hormony nemohou plně chránit před těhotenstvím, takže je lepší přejít na intrauterinní ochranu. Předtím je třeba konzultovat lékaře a provést potřebné testy. Instalace systému je lepší po dobu 4-6 dnů od menstruačního cyklu.

Kdy můžu otěhotnět po stažení Mireny?

Podle statistik 80% žen otěhotní, pokud si samozřejmě nechtějí, v prvním roce po extrakci spirály. Díky hormonálním účinkům dokonce mírně zvyšuje plodnost (plodnost).

Kde mohu získat Mirenu spirálu? A jaká je její cena?

IUD je vydáván pouze na předpis a prodáván v lékárně. Jeho cena je určena výrobcem a pohybuje se od 9 do 13 tisíc rublů.

Recenze pacientů a lékařů o společnosti Mirena

Ženské recenze ohledně systému Mirena jsou spíše protichůdné a sklouzejí radost a vděk s hnusem a hrůzou. Pozitivní dojem je založen především na následujících bodech: nedostatek těžké menstruace a nežádoucích účinků (někteří pacienti procházejí v prvních měsících), příznivé náklady (na základě 5 let), snadné užívání (set a zapomenutí) neovlivňuje sexuální kontakt. Navíc spirála pomohla mnoha ženám zastavit růst fibroidů a snížit projevy endometriózy.

Negativní zpětná vazba byla založena především na nárocích na emoční poruchy (podrážděnost, snížená sexuální touha) a neestézní vzhled (vypadávání vlasů, akné).

Hodnocení lékařů, stejně jako žen, o nitroděložní jednotce je také nejednoznačná, ale více zdrženlivá. Odborníci potvrzují vysoký antikoncepční účinek a terapeutický účinek u některých onemocnění. Vysvětlují však, že před instalací spirály Mirena nutně potřebuje důkladnou diagnózu.

Recenze: Mirena

  • Bayer Pharma AG, Německo
  • Datum vypršení platnosti: do 10/01/2020

Recenze zákazníků společnosti Mirena

Dívky, chci se podělit o své zkušenosti pomocí Mireny. V první polovině roku jsem byl na trvalém PMS (dal jsem šroubovice, když dítě bylo staré), abych byl upřímný v té době, že jsem si neuvědomil, že to byla přizpůsobení organismu harmonické. Nosila mozog ke svému manželovi, téměř se zbláznila. Sdílela s lékařem a vysvětlila, že to byl vedlejší účinek - Mirena, to se stává poměrně často. Chystal jsem se vytáhnout spirálu, ale najednou jsem byl propuštěn. Opravdu se cítil mnohem lépe. Opět se stalo adekvátní a nebylo tam žádné měsíční období - což je výhodné. Po dobu 5 let existovaly dvě cysty, možná na pozadí Mireny, ale velmi malé a rychle vyřešené. Zbytek je jeden solidní plus. Jeden z těchto dnů se chystám vytáhnout a dát miren znovu (tělo se přizpůsobilo této harmonické a je jen strašidelné, aby se změnil na jinou)

Mirena stojí za 5,5 roku. Budu střílet a znovu. To je krása. Měsíčně téměř ne. Nic neublíží. Díky gynekologovi za to, že jste to nabídli.

Pro mě byla Mirena spása. Krvavé tepny se zastavily, endometrium je normální, nejsou polypy, myomy se zastavily v růstu. Mirena stojí 5 let, po instalaci společnosti Mirena nevznikla žádná nepohodlí, jen zlepšení stavu. Anémie prošla. Přichází čas, kdy Mirena odstraníte, okamžitě postavím novou.

Měl jsem několik děložních fibroidů malého rozměru, největší nepřekročila 2 cm. Během 5,5 roku nošení Mirena získala mnoho potíží, počínaje druhým rokem nošení špirály, bolesti na hrudi, persistentní folikulární cysty a opakující se zánět děložního čípku dělohy. Byly také některé chyby, pravděpodobně proto podráždění bylo 2-3 týdny po dobu 3-4 krát po celou dobu. Myomas rostl každoročně v průměru o 0,5-1,0 cm. Tato spirála mi nepomohla. Když jsem to vzal, hrudník okamžitě ubližoval. Takže si myslete - tato spirála má vliv nejen na dělohu.

protože bolesti hlavy začaly ukládat Miren, tlak 180 až 100 dosáhl hmotnosti. Lékaři naznačují, že kromě Mireny, endometriózy, děložního myomu, neexistuje žádný lék, který by byl vynalezen, v které gynekologické místnosti nezadáte Miren všechny nabídky. stánky, schválili schůzku a žena musí být každý měsíc vyčistěna, hromadí se uvnitř a celé onemocnění začíná.

Světlo, z čeho má být vyčištěno? Pokud se endometrium nezvětší, nedojde k procesu menstruace, není nic, co by mělo být odstraněno. Proč by tedy měla být žena jednou měsíčně vyčištěna? Ukazují se ti, kteří mají laktační amenoreu, i když jsou špinaví a hromadí se v nich nemoci?
Spirála se vám nehodí, všechno se děje, ale psaní recenze bez čtení anatomické učebnice pro 9. třídu je přinejmenším nevědomost.

Děkuji zaměstnancům za jejich profesionalitu a efektivitu při organizaci doručení objednávky. V případě potřeby určitě využiji služby. To nejlepší pro tebe, D. Zubov

Dobrý den! Meren stojí za 3,5 roku. Dokonalá antikoncepce! Na začátku bylo to zápach, přestávka menstruace se zastavila. S endometriózou je to jen nutné. Existuje mnoho výhod. Zůstaňte spokojeni - vložte, kteří se ještě nerozhodli.

Spirála byla na radu lékaře po nalezení endometriózy. Jsem potěšen žádostí. Nebylo tam žádné menstruace a pokud jim bylo nějaké připomenutí, bylo to denně. Před měsícem vyrazil, protože 5 let uplynulo. Přemýšlel jsem o zavedení běžné spirály, ale menstruace šla, Ach, jak je to všechno nepříjemné, všechno to bolí, podrážděno, s jakýmkoli pohybem, který se mnou "flopy", bylo to víkend. Nakonec bych chtěl znovu dát spirálu Mirenu. Pokud se někdo obává ceny, pak si dívky počítají s užíváním pilulek, řekněme Janine. Musel jsem si pro tento měsíc koupit 3000 tenge a počítat za rok-36000 a po dobu 5 let = 180,000 tenge. + Těsnění a všechny nepříjemnosti.

Zpočátku bylo všechno špatné. v posledních dnech menstruace, a pak se tahá po tři měsíce. s mým manželem během této doby, žádné spojení, resp. náhodou přišel k dobrému lékaři, který s pomocí homeopatie zrušil pět dní. po tři roky chodila jako muž. Všechny ty extra libry jsem ztratil bez velkého úsilí, žádné měsíční období vůbec nebylo - udělejte to, co chcete. antikoncepce 100%. předtím, než vzala pilulky - kosti a nádoby se zhroutily. a když zmizely bolesti hlavy Mireny, vrátil se k normálu, zlepšilo se složení kostí. jakmile se rozhodne o dalším dítěti, ona odstraní spirálu a o šest měsíců později otěhotněla. Nyní, aby pokračovala léčba adenomyózy, uvedu pouze Mirenu.

Šel jsem s ní po dobu 6 let. Žádný problém. Měsíčně hubená, a to mi vyhovuje. V loňském roce se měsíční období stalo nepravidelným. U ultrazvuku se ukázalo, že endometrium je příliš tenké. Spirála byla odstraněna. Čtyři měsíce strávené na pití Yarinu (hormonální antikoncepce). Měsíční okamžitě šlo velmi hojně. Přineslo to nepříjemné pocity. O měsíc později jsem se vrátil a dal Mirena. S ní pohodlné a bezpečné.

Stručně řečeno: hodil peníze, zabil čas a zdraví. Od chvíle, kdy nastáváte, krev je nekonečná. V nejlepším případě byl 1 týden v měsíci bez mazání. V důsledku toho se na ultrazvuku ukázalo, že se také posunula. Odstraněno. Přes 10 tisíc.

Spirála byla jedinou možností pro antikoncepci kromě kondomů, protože hormonální léky jsou pro mě kontraindikovány. Měla pozitivní vliv na menstruaci, nyní nejsou tak hojná jako předtím a nejsou bolestivé. Negativně dlouhá "aklimatizace" v těle. V prvním měsíci jsem neustále cítil, že je uvnitř, nemohl se uvolnit, nezvedal závaží, když se posunul. Ale teď, jako by v mě nic cizí a ne.

mnoho výhod! Hormony prostě nezapadaly do mě a po narození drobků jsem se rozhodla spirála - velmi šťastná! Rok s Mirenou, vedlejší účinky - nula, s výjimkou, že první měsíce jsou neobvyklé, že měsíční období jsou vzácné) Je to velmi výhodné, chrání před těhotenstvím o všech 200%, neobtěžujte pilulky)

Myslel jsem na to dlouho nebo ne, ale přesto jsem se rozhodl. dostatečně rychle, gynekolog si uvědomil, že neexistuje žádný obzvlášť silný nepohodlí. již několik měsíců jsem s ní chodila a žádné stížnosti :) a já chodím do haly jako předtím a do bazénu a mé období se nestalo hojnějším. obecně jsem šťastný :)

Důsledky po odstranění šroubovice Mirena

51. Lily | 06.10.2013, 13:04:24 [3502322315]

Všechny tyto hrůzy jsem četl - v šoku. Měl jsem systém pět let. Ošetřená endometrióza. Měsíčně zcela chybí. Bylo to skvělé. Při instalaci šroubovice byla samozřejmě bolest těžká. Musel jsem vstoupit do anestezie. Střílejte velmi strach! A ukázalo se, že se ani necítila. Hmotnost vůbec nezískala. Taková špirála poradila svému příteli, má fibromyom. Je velmi spokojena s výsledky (chtěli odstranit dělohu). Je jí již 4 roky. Ona, stejně jako já, zůstala ve své bývalé váze. Mám už 40 let. Měsíčně se zcela zotavuje. Tam byl zdlouhavý - až 9 dní, a nyní - 4 dny.

52. Dasha | 06.25.2013, 01:00:42 [2609414681]

Také já, když byla špirála odstraněna, nevěděla, co má chránit (z nějakého důvodu to bolí kondomy). Začal jsem si vybírat pilulky, všechno mi pomohlo Dimia. Snažil jsem se a teď je nechci měnit, byly to pro mě perfektní.

53. Micka | 06.25.2013, 11:14:24 [4212274425]

Také nevím, kdo může chodit s těmito spirály. Není s nimi tak slušné. Například, když jsem to dal, měsíce se staly bolestivé a sexuální. Nemohl jsem se dostat, když jsem vyrazil. Ale musíte být stejně chráněni. Začal jsem pít Dimii, s těmito pilulky se všechno rychle vrátilo do normálu a obrana vypadala spolehlivě.

54. Svetlana | 07/05/2013 11:43:54 [284009707]

Nebojte se. Teď jsem ho vzal před 3 hodinami. NIKDY NEBEZPEČÍ, T.E. NEVOLNÉ. Taky jsem se bál střílet, ale neměl jsem čas na zjemnění, bylo to celé. :) Teď čekám na to, co se stane dál. (


Dala Mireně, 1,5 měsíce krev nebyla sílami. Odstraněno, již třetí měsíc v měsíci je velmi hojný s obrovskými sraženinami. to nebylo předtím! Nyní vložte děložní fibroidy! a před vyčištěním šroubovice byly polypy odstraněny. odkud pochází fibroid? Jsem hřích na mirenu, za peníze nové rany!

55. Svetlana | 07.06.2013 23:09:50 [1504350525]

Dala Mireně, 1,5 měsíce krev nebyla sílami. Odstraněno, již třetí měsíc v měsíci je velmi hojný s obrovskými sraženinami. to nebylo předtím! Nyní vložte děložní fibroidy! a před vyčištěním šroubovice byly polypy odstraněny. odkud pochází fibroid? Jsem hřích na mirenu, za peníze nové rany!


Nechci být překvapen, důsledky Mirena jsou nepředvídatelné. Já sem po Mireně ošetřuji klouby a střeva. Stála se se mnou po celý rok, trpělivě jsem čekala, že tato celá adaptace ve formě krveprolití a bolesti skončí, nečekala jsem. Tělo se začalo rozpadat. Teď je zde otázka cysty.

56. Raisa | 08.08.2013, 15:33:21 [1320706432]

Dobrý den! Přišel jsem na fórum ne náhodou. Dejte Mirenu před 2 měsíci. K léčbě více fibróz a anémie, resp. A samozřejmě, jak mluví. Všechno je v pořádku. Ale každodenně chápu, že do váhy přidávám a říkám rychle. Typ 2 týdny zvážil tolik, a teď 1 kg více. Už není. Sportuji 2 krát týdně pravidelně. Ale dnes jsem se probudil a hrudník měl pocit, jako by byl naplněný mlékem / všichni si pamatujeme na tyto pocity / měsíce, které předcházely před týdnem / bez krve / ale bolelo můj žaludek, takže jsem pochopil, že to jsou oni. Tak tady. Přišel jsem sem, četl jsem. a přijdou šokované dopisy. Jak smutné. Že budu tlustý, respektive ne krásný a dokonce i s bolestí na hrudi? Sakra! Co dělat
Jsem dospělá dívka (46), ale to není důvod, proč se promění v tetu. Ani nevím, jaký druh dopisu to je. Není pochyb, žádná diskuse - jen výkřik ze srdce. Jsme všichni ženy, my všichni chceme zůstat krásní, tak zacházejte s mým dopisem s porozuměním a zlobte se! Děkuji!

57. Raisa | 08.08.2013, 15:41:10 [1320706432]

Dobrý den všem! Elena, jak ti rozumím.
Moje Merena je již 2 roky stará. Dala jsem to na doporučení svého lékaře, mám indometriózu, v poslední době čekám na menstruaci nejen s hrůzou, tento stav prostě nemůže být přenášen. měsíce byly tak hojné, že těsnění těch nejsilnějších bylo jen na minimum až do 15. Lékař si dal před sebou volbu - buď odstraníme dělohu, nebo my jsme MIRENU, souhlasili s MIRENA. Upřímně jsem se nemohl radovat v prvním roce, ale ve druhém roce jsem si začal všimnout, že nemůžu bobtnat skoky - v loňském roce jsem získal 10 kg, dostal jsem méně, ale je to tak, i když se zastavím, budu stále se zvýší. Nevím, co mám dělat

58. Elena | 08.22.2013, 22:29:15 [3816708866]

Dobrý den! Řekněte mi a proces odstranění spirály jak bolestný. anestetizovat nebo zkontrolovat práh citlivosti. Protože během instalace jsem ztratil vědomí, bolest byla druhá, lékaři ji nazvali šokovou reakcí těla na cizí tělo. Řekněte někomu, jak to bylo.


Vzala Mirena před týdnem, byla také velmi bála, ale všechno probíhalo hladce. O měsíc dříve, přítelkyně zastřela Mirena a ona také dělala dobře. Nebojte se. Je velmi těžké vsadit. Nyní pozoruju, co se stane dál.

myslíte, že váha je způsobena mirenou? to je v děloze, prakticky žádný hormon se nedostává do krve. Nerozumím mechanismu přírůstku hmotnosti.


Dívky, všechno, co je negativní, je napsáno tady, také jsem měl - já jsem 46, postava, jak se říká 90 60 90, váha 54kg s růstem 164, ani vrásky, ani šedé vlasy, spirála stanovená před rokem kvůli bohaté a bolestivá menstruace a středním krvácení na první všechno se zdálo v pořádku, ztratili velmi měsíc, oteklé prsy a bolestivé po celou dobu, tlak vzrostl, vlasy začaly padat na hromadách, kůže rozrostla starý, otok přetrvávat, bušení srdce dusí, spánek se stala ještě přepravit podbřišek jako 4 Lékař řekl, že to je všechno nesmysl, ale já sám lékaře a chápu, že se podívám na svůj věk až příliš dobře a já nemusí být tak, nelze nastavit všechny negativity odnovremenno.Stavila nitroděložního systému v Anglii (je zdarma), tam je hrozný lék, ale doktor mi tam řekl, ale já I trval na tom, myslet si, že by bylo ještě lepší, jak jsem řekl, můj gynekolog Latvii.Vyderzhala rok, 2 dny odstraněny spirálu, po dobu 15-20 minut srdce začala uklidňovat, dnes začala menstruovat žaludek trochu bolí, ale spal.Dumayu otok, který bez vážných indikací používají hormonální přípravky, jen aby se zbavili m Měsíčně by nemělo být, měly by být, taková je příroda. Lepším, jednou jednou za měsíc pít pilulku na bolesti, než trpět každý den.

60. Vika | 09.12.2013 11:17:49 [1964033383]

Yana
myslíte, že váha je způsobena mirenou? to je v děloze, prakticky žádný hormon se nedostává do krve. Nerozumím mechanismu přírůstku hmotnosti.
Dívky, všechno, co je negativní, je napsáno tady, také jsem měl - já jsem 46, postava, jak se říká 90 60 90, váha 54kg s růstem 164, ani vrásky, ani šedé vlasy, spirála stanovená před rokem kvůli bohaté a bolestivá menstruace a středním krvácení na první všechno se zdálo v pořádku, ztratili velmi měsíc, oteklé prsy a bolestivé po celou dobu, tlak vzrostl, vlasy začaly padat na hromadách, kůže rozrostla starý, otok přetrvávat, bušení srdce dusí, spánek se stala ještě přepravit podbřišek jako 4 Lékař řekl, že to je všechno nesmysl, ale já sám lékaře a chápu, že se podívám na svůj věk až příliš dobře a já nemusí být tak, nelze nastavit všechny negativity odnovremenno.Stavila nitroděložního systému v Anglii (je zdarma), tam je hrozný lék, ale doktor mi tam řekl, ale já I trval na tom, myslet si, že by bylo ještě lepší, jak jsem řekl, můj gynekolog Latvii.Vyderzhala rok, 2 dny odstraněny spirálu, po dobu 15-20 minut srdce začala uklidňovat, dnes začala menstruovat žaludek trochu bolí, ale spal.Dumayu otok, který bez vážných indikací používají hormonální přípravky, jen aby se zbavili m Měsíčně by nemělo být, měly by být, taková je příroda. Lepším, jednou jednou za měsíc pít pilulku na bolesti, než trpět každý den.


Leon, já nesouhlasím s množstvím menstruace, to je to, že pokud se nedostane do čistky, pak pravděpodobně vydržíte hojnost. Hojnost - není to jen tak, je to endometrióza. Po posledním čištění (polypy endometrií byly odstraněny), měl jsem v krvi krevní sraženinu z neúspěšného kapátka, ošetřovala jsem asi měsíc, byla to nebezpečná věc. A co mohu říci - každý, dokonce i malá operace - riziko. Mirena uvede endometrium do pořádku. A jenom na ochranu, nikdy bych to neřekla.

61. Leon | 12. září 2013, 15:35:03 [2125387240]

[Leon, nesouhlasím s množstvím menstruace, to je to, že pokud se nedostane do čistky, pak pravděpodobně vydržíte hojnost. Hojnost - není to jen tak, je to endometrióza. Po posledním čištění (polypy endometrií byly odstraněny), měl jsem v krvi krevní sraženinu z neúspěšného kapátka, ošetřovala jsem asi měsíc, byla to nebezpečná věc. A co mohu říci - každý, dokonce i malá operace - riziko. Mirena uvede endometrium do pořádku. A jenom na ochranu, nikdy bych to neřekla.
Ano, naprosto souhlasím, ale když odborník trvá na tom, že tato spirála je prakticky všelékem všech ženských problémů, není to život, který by měl neustálou menstruaci nebo krvácení, i manžel mě začal obviňovat z toho, že něco dělám sám. nemají s ním žádný vztah. tak jsem se snažil, i když chápu, že hormony nemají vtip, a začal přibírat na váze ve vakuu, alespoň sedět na dietu.Vse Doporučuje se jej používat, nebo po 50 letech od nástupu menopauzy, nebo ve zvláštních případech, a to nejen, jak se zbavit z menstruace nebo jako antikoncepce, ale vzal jsem ji před 2 dny. Přeji všem, aby jste byli zdraví a krásní, muži vedle vás, kteří vás všechny chápou a milují!

62. Natalia | 26. září 2013, 23:30:48 [2426880332]

Irina, má pravdu. Dozvěděla jsem se od doktorů, že hormon přestane uvolňovat po 3 až 3,5 letech! Obecně platí, že dívky čistí miren rychleji, dal jsem to kvůli fibroidům před třemi lety, řekli, že to nebude růst. ale nebyl žádný uzel, a teď 3 děkuji Bohu malému. Vlasy byly nádherné, nyní řídké, první rok těžce klesal, získal za 3 roky 10 kg. Lebido nula, bylo nutné odstranit po dlouhou dobu, doktor otgavarivaet neustále, a pak jsem se dozvěděl od evropských odborníků, že ona nebyla z růstu fibroidů, ale u žen s endometriózou! Dobrá přinejmenším po odstranění pouze 3 dnů nalil, a pak skončil měsíčně nebo jak popsal mnoho žen. Přeji vám vše dobré zdraví!

Dobrý den! Řekněte mi a proces odstranění spirály jak bolestný. anestetizovat nebo zkontrolovat práh citlivosti. Protože během instalace jsem ztratil vědomí, bolest byla druhá, lékaři ji nazvali šokovou reakcí těla na cizí tělo. Řekněte někomu, jak to bylo.

64. Akmaral | 20.1.2013, 1:06:31 [4157414459]

Dobrý den! Mirenu jsem dal v březnu 2011 pro léčebné účely, byla fibroidní a těžká menstruace. Myoma se mírně snížila, menstruace se rozmazala po dobu 2-3 dnů, používala se pouze denně. Po dobu 2,5 roku jsem získala téměř 15 kg váhy, i když se mé stravy nezměnily a neunikly o nic méně než obvykle. V roce 2009 mi tato přítelkyně dala tuto spirálu, neviděla jsem ji asi 3 roky, protože žila v jiné zemi, a když jsme se setkali, viděla jsem plnou a nervózní ženu. V září 2013 jsem odstranil spirálu a měsíční období se stala bohatou a dlouho hrála. Anotace pro společnost Mirena jednoznačně uvádí, že žena může začít vážit. A co je nejdůležitější, nikdo varuje, že ženy začnou růst vlasy na nohou a pažích. Takže Mirena není všelékem těžkých období a myomů.

65. Akmaral | 20. října 2013, 1:14:45 [4157414459]

Pokud jde o instalaci společnosti Mirena, byla jsem velmi zraněná, i když mám velmi vysoký prah bolesti, gynekolog se dokonce bál, podle ní jsem se stal velmi bledým. Přišel jsem k sobě asi hodinu. Nižší břicho bolelo 3 dny a vůbec se bolelo odstranit, hlavním úkolem je mít období. Pro sebe jsem se rozhodl, že příště si zvolím jinou metodu antikoncepce. Dívky, přeji vám všem dobré zdraví a méně vidět lékaře!

66. Natalia | 11.01.2013, 09:11:16 [2194172285]

Dobrý den! Přišel jsem na fórum ne náhodou. Dejte Mirenu před 2 měsíci. K léčbě více fibróz a anémie, resp. A samozřejmě, jak mluví. Všechno je v pořádku. Ale každodenně chápu, že do váhy přidávám a říkám rychle. Typ 2 týdny zvážil tolik, a teď 1 kg více. Už není. Sportuji 2 krát týdně pravidelně. Ale dnes jsem se probudil a hrudník měl pocit, jako by byl naplněný mlékem / všichni si pamatujeme na tyto pocity / měsíce, které předcházely před týdnem / bez krve / ale bolelo můj žaludek, takže jsem pochopil, že to jsou oni. Tak tady. Přišel jsem sem, četl jsem. a přijdou šokované dopisy. Jak smutné. Že budu tlustý, respektive ne krásný a dokonce i s bolestí na hrudi? Sakra! Co dělat
Jsem dospělá dívka (46), ale to není důvod, proč se promění v tetu. Ani nevím, jaký druh dopisu to je. Není pochyb, žádná diskuse - jen výkřik ze srdce. Jsme všichni ženy, my všichni chceme zůstat krásní, tak zacházejte s mým dopisem s porozuměním a zlobte se! Děkuji!

67. Natalia | 11/01/2013 09:16:05 [2194172285]

Dobrý den! Má spirála je stará 4 roky, poté co jsem ji dal na mě +13 kg, nepřipojil jsem ji a doktor řekl, že nebude mít přírůstek hmotnosti. ale Moje prsa jsou taco, ale ne okamžitě, ale někde za rok, ale jsou pro každého jiný, mým cílem je stejné ošetření fibroidů a endometriálních uzlin, vidím, že doktor říká, že všechno je v pořádku a mé období se po asi měsíci zastaví a stále ještě není, ale můj manžel a já jsem přemýšlel druhé dítě a po přečtení recenze nevím, co dělat, mnoho lidí krvácí po rastaniya s ní, protože to je strašidelné!

68. Alina | 11/07/2013, 01:45:31 [2488811962]

Dobrý den! Mám ENDOMETRIÓZU, lékař předepisuje Mirenu. Já mám již 7 let (po pěti letech ji nahradila novou). 3 roky po instalaci se začaly problémy s libido a psychiky. neustále hledaný sex, takže střecha byla odfouknutá. šli do psychologů. 2 roky trpěl nepochopil, co se děje se mnou. neustále se třást. Když se termín přiblížil, chtěl jsem to odstranit. Doktor řekl, že kdybych to odstranil, znovu by došlo k vážnému krvácení. bolest a veškerou hrůzu, kterou jsem měl. Opravdu ji chci odstranit. ale velmi se bojí, že se všechno vrátí. Co dělat Nyní mám 2 Sporal 2 roky. Chystám psychologům záchvaty paniky. nespavost Potopal jsem po celou dobu. teplo v hlavě přes příliv. teplota je 37. v poslední době se ARVI často nemocí každé 3 měsíce a po dlouhou dobu se nedokážu zotavit. pokud ho odstraním, všechno se vrátí.

69. Alina | 11/07/2013, 01:59:42 [2488811962]

Dobrý den! ENDOMETRIÓZA, odstraněné polypy. Chrání, doktor Miren předepsal. Já mám již 7 let (po pěti letech ji nahradila novou). 3 roky po instalaci se začaly problémy s libido a psychiky. neustále hledaný sex, takže střecha byla odfouknutá. šli do psychologů. 2 roky trpěl nepochopil, co se děje se mnou. neustále se třást. Když se termín přiblížil, chtěl jsem to odstranit. Doktor řekl, že kdybych to odstranil, znovu by došlo k vážnému krvácení. bolest a veškerou hrůzu, kterou jsem měl. Opravdu ji chci odstranit. ale velmi se bojí, že se všechno vrátí. Co dělat Nyní mám 2 Sporal 2 roky. Chystám psychologům záchvaty paniky. nespavost Potopal jsem po celou dobu. teplo v hlavě přes příliv. teplota je 37. v poslední době se ARVI často nemocí každé 3 měsíce a po dlouhou dobu se nedokážu zotavit. pokud ho odstraním, všechno se vrátí.

70. Elvera | 09.11.2013, 17:07:13 [544150311]

Dívky, všechno, co je negativní, je napsáno tady, také jsem měl - já jsem 46, postava, jak se říká 90 60 90, váha 54kg s růstem 164, ani vrásky, ani šedé vlasy, spirála stanovená před rokem kvůli bohaté a bolestivá menstruace a středním krvácení na první všechno se zdálo v pořádku, ztratili velmi měsíc, oteklé prsy a bolestivé po celou dobu, tlak vzrostl, vlasy začaly padat na hromadách, kůže rozrostla starý, otok přetrvávat, bušení srdce dusí, spánek se stala ještě přepravit podbřišek jako 4 Lékař řekl, že to je všechno nesmysl, ale já sám lékaře a chápu, že se podívám na svůj věk až příliš dobře a já nemusí být tak, nelze nastavit všechny negativity odnovremenno.Stavila nitroděložního systému v Anglii (je zdarma), tam je hrozný lék, ale doktor mi tam řekl, ale já I trval na tom, myslet si, že by bylo ještě lepší, jak jsem řekl, můj gynekolog Latvii.Vyderzhala rok, 2 dny odstraněny spirálu, po dobu 15-20 minut srdce začala uklidňovat, dnes začala menstruovat žaludek trochu bolí, ale spal.Dumayu otok, který bez vážných indikací používají hormonální přípravky, jen aby se zbavili m Měsíčně by nemělo být, měly by být, taková je příroda. Lepším, jednou jednou za měsíc pít pilulku na bolesti, než trpět každý den.


Odstranil jsem miren 2 měsíce po 1 roce trýznění, čekal jsem, až tělo zvykne na to. Teprve teď jsem pochopil, jak jsem otrávil mé tělo tímto systémem. Úžasné deprese. střeva a klouby bolely, protože nevím, jak se dostat z tohoto stavu, genový sloupec neměl nic srozumitelného. neurolog dokonce měl léčitele. Stát je jen noční můra. Řekněte, kdo jiný přišel, může mít nějakou zázrakovou pilulku?

71. Host | 12.11.2013, 15:29:08 [3448999812]

Moje Mirena je již 1,5 let, nejsou tam žádné měsíční, pravděpodobně rok, nic neublíží, neobtěžuje se, kromě zvýšení hmotnosti o 7 kg za prvních šest měsíců. A teď se už rok nemohu zbavit. Chodím do sportu 3-5krát týdně. A v létě, plus plavání na moři každý den, pro rok jsem byl schopen ztratit pouze 4 kg ze sedmi v tomto tréninku režimu. Myslím, že odstranit svět. Dívky, řekni mi, že váha po odstranění se vrátí do normálu? Protože to je jediný důvod k odstranění. Mimochodem, trvalo mi to, že mi trvalo týden, než jsem se omezil na výživu, abych ztratil 1-2 kg, a teď ani se spalovacími hořáky na sportovní tuk nemůžu vypustit ani jeden kg měsíčně, je to jen hrozné. Až do Mireny jsem byla stabilní po dobu 12 let (od 16 do 28, váha byla stabilní 58 kg s výškou 168 cm, po zavedení šroubovice jsem se stal 65. teď jsem hodil polovinu mé hmotnosti až na 61 kg, ale víte, jak těžké je zbavit se těchto 4 kg, fitness + správná výživa + sportovní výživa)

72. Svetlana | 11/13/2013 08:16:25 [3272928336]

Mirena stojí 2 roky. Hmotnost získala 20 kg. Všechny tyto dva roky trpí strašnou migrénou. Teď si spirálu vybrala, protože tam byly problémy se štítnou žlázou... Nikdy s tím neměly žádné problémy, ale teď se zdálo... Libido je nulové.
Zřejmě už není nic co dělat. Jedná se o náklady na výrobu. Buď odstraňte dělohu nebo spirálu a trpělivost až do začátku menopauzy

73. Láska | 19.1.2013, 21:46:15 [1591668488]

Důvěřovala svému lékaři a dala tohle *** v dubnu 2011, od tohoto okamžiku pravidelně křečovitě bolest na pravé straně k zákalu v hlavě, bolestivé ovulaci, rozmazané po dobu 3 měsíců od okamžiku instalace, pak se vše vrátilo do normálu, menstruace se rozmačkala, ale s bolestivostí a PMS, že zapomněla na její jméno. Po půl roce po instalaci začaly bolet ruce, kostní křupavost a tvrdé vlasy rostoucí v knírech, libido kleslo pod nulu. a na podzim začala strašná úzkostně depresivní porucha se sympaticko-adrenálními krizemi, tlakovými rázy, srdečními záchvaty a voláním na ambulanci, byly umístěny na kardiotyp a prováděly spoustu vyšetření. spousta peněz odešla a každý doktor našel svou vlastní bolest a léčil ji, pil pilulky v hrsti, ale nedošlo k žádnému zlepšení, řekl nervózní, byl léčen antidepresivy po dobu 4 měsíců a pak se dostal do operace pro polypy v maxilárních dutinách.

74. Láska | 19.1.2013, 9:46:27 [1591668488]

A můj doktor se spirálou to nevázal, odmítl smazat. Zhoršovala se mi, v mých uších zazvonilo, slabost, bolesti hlavy, putování bolestí v těle, stala jsem se jako zelenina, solidní negativní, přestala se užívat života. Když menstruace vůbec nepocházela, tělo jako vadná, těžká únava šla terapeutovi, předepsala krevní test - výsledek nebyl potěšen, hemoglobin byl velmi vysoký, krev byla tlustá, stále existovaly odchylky. Znovu jsem s ní získal maximum 5 kg za 1,5 roku, ale tělo se změnilo, zdá se mi, že i chůze se změnila a obličej. Pěkné ženy! nepoužíváš tuto spirálu bez velkých potřeb, hormon v ní je dokonce velmi vstřebáván do krve, bourající se do mozku, to jsem si jistý. Brzy si ji vyčistím (jak řekl můj doktor). Dokonce jsem pochopil, proč s čištěním. Je mi líto, že jsem koupil v bezpečném sexu a pohádkách o zázraku - lék, (po diagnostikování jsem použil polyp endometria). Takže si myslete tisíckrát, přečtěte si recenze (které jsem neudělal), protože jsou napsány těmi, kteří hledají řešení problémů, které získali, a lékaři mlčí o vedlejších účincích, to je pro ně dobré.
Všechno velké, dobré zdraví, láska a velké ženské štěstí.

75. Nina | 11/22/2013 11:51:18 [582584405]

Ahoj všichni, po odstranění spirály moray, po 2 letech to velmi silně vylévá po dobu 10 dnů s velkými krevními sraženinami. Viděl jsem 3 dny, Vikasol si oblékl krevní sraženiny a nestalo se to. bolesti byly silné v době, kdy se objevily velké krevní sraženiny. teď už to není šťastný. Kdo vám to řekne správně po odstranění šroubovice nebo je to problém a měli byste jít k lékaři. a kolik víc krvácení může trvat


Promiň, ale jak to skončilo?

76. Nina | 11/22/2013, 11:58:01 [582584405]

Mirena stojí 2 roky. Hmotnost získala 20 kg. Všechny tyto dva roky trpí strašnou migrénou. Teď si spirálu vybrala, protože tam byly problémy se štítnou žlázou... Nikdy s tím neměly žádné problémy, ale teď se zdálo... Libido je nulové.
Zřejmě už není nic co dělat. Jedná se o náklady na výrobu. Buď odstraňte dělohu nebo spirálu a trpělivost až do začátku menopauzy


A po odstranění Mireny jste krvácela?

77. Host | 11/23/2013, 20:16:17 [4258479470]

Důvěřovala svému lékaři a dala tohle *** v dubnu 2011, od tohoto okamžiku pravidelně křečovitě bolest na pravé straně k zákalu v hlavě, bolestivé ovulaci, rozmazané po dobu 3 měsíců od okamžiku instalace, pak se vše vrátilo do normálu, menstruace se rozmačkala, ale s bolestivostí a PMS, že zapomněla na její jméno. Po půl roce po instalaci začaly bolet ruce, kostní křupavost a tvrdé vlasy rostoucí v knírech, libido kleslo pod nulu. a na podzim začala strašná úzkostně depresivní porucha se sympaticko-adrenálními krizemi, tlakovými rázy, srdečními záchvaty a voláním na ambulanci, byly umístěny na kardiotyp a prováděly spoustu vyšetření. spousta peněz odešla a každý doktor našel svou vlastní bolest a léčil ji, pil pilulky v hrsti, ale nedošlo k žádnému zlepšení, řekl nervózní, byl léčen antidepresivy po dobu 4 měsíců a pak se dostal do operace pro polypy v maxilárních dutinách.


Dobrý den! Mám totéž, jak jste léčili po dobu 2 měsíců po odstranění spirály, jak dlouho trváte? Takový strašný stav, tlakové skoky, i když to byl jako astronaut, jeho tělo obzvláště bolesti žeber. Řekněte mi, jak dlouho jste byli léčeni? Měla jsem spirálu po dobu 6 měsíců (tělo si na to zvyklo, říkalo to, že je mučivé) a teď jsem ji odstranil po dobu 2 měsíců;
Přání. Možná je dobrá pro ty, kteří mají problémy s ženami, ale zdravé dívky pro konzervaci nelze přesně dát. Řekni mi, jak jsi přišel k tvým smyslům a jak dlouho.

78. Láska | 11/23/2013 21:14:41 [3597375408]

Dobrý den! Mám totéž, jak jste léčili po dobu 2 měsíců po odstranění spirály, jak dlouho trváte? Takový strašný stav, tlakové skoky, i když to byl jako astronaut, jeho tělo obzvláště bolesti žeber. Řekněte mi, jak dlouho jste byli léčeni? Měla jsem spirálu po dobu 6 měsíců (tělo si na to zvyklo, říkalo to, že je mučivé) a teď jsem ji odstranil po dobu 2 měsíců;
Přání. Možná je dobrá pro ty, kteří mají problémy s ženami, ale zdravé dívky pro konzervaci nelze přesně dát. Řekni mi, jak jsi přišel k tvým smyslům a jak dlouho.


Chystám se ji odstranit a čekat na dobu menstruace, i když pochybuji trochu, že jsem měl VSD od 25 let a vždy se zhoršoval na podzim, ale jak šroubovice nastavila všechno, co je velmi zhoršeno. a vyčistíte jej čištěno nebo ne? bylo po odstranění krvácení a jak dlouho to trvalo?

79. Nina | 11/24/2013, 05:27:40 [2617844521]

Nechci být překvapen, důsledky Mirena jsou nepředvídatelné. Já sem po Mireně ošetřuji klouby a střeva. Stála se se mnou po celý rok, trpělivě jsem čekala, že tato celá adaptace ve formě krveprolití a bolesti skončí, nečekala jsem. Tělo se začalo rozpadat. Teď je zde otázka cysty.


Po dlouhém odstranění rozpadu?

Po dlouhém odstranění rozpadu?


Když jsem před dvěma měsíci chodil na ultrazvuk, když jsem ještě špirálu nevybral, dostala jsem i 14 mm cyst. ale minulý týden jsem šel znovu a řekl, že jsem se sám vyřešil. A po odstranění špirály po dobu jednoho týdne jsem pravděpodobně měl všechno v kusech, pak po měsíci už přišli normální. Jenom tady klouby všechny bolely jako stará žena, ačkoli udělala záběry a masáže.

81. Nina | 11/24/2013, 15:36:24 [1214055421]

Ahoj všichni, po odstranění spirály moray, po 2 letech to velmi silně vylévá po dobu 10 dnů s velkými krevními sraženinami. Viděl jsem 3 dny, Vikasol si oblékl krevní sraženiny a nestalo se to. bolesti byly silné v době, kdy se objevily velké krevní sraženiny. teď už to není šťastný. Kdo vám to řekne správně po odstranění šroubovice nebo je to problém a měli byste jít k lékaři. a kolik víc krvácení může trvat


Co je to s tebou?

Po dlouhém odstranění rozpadu?


Ne, všechno trvalo dva nebo tři dny, pak další menstruace je normální, jako předtím, a pak obecně 2 měsíce nepřijdou. Zavolal jsem duphaston. Teď to tak. Neřekněte, co je normální, ale ne zcela pravidelně. Takže teď také žaludek neustále ubližuje, jako kdyby měl začít. Léčím klouby, moje střeva se úplně nezotavily více než půl roku, ale moje hrudník téměř ublížila. Hmotnost původně šla na pár kilogramů, teď je všechno zpátky, i když trochu jím. Deprese začala pokrývat velmi silné. Snažím se dostat ze všech těch sraček po Mireně.

83. Nina | 11/25/2013 09:13:29 [770679631]

Vzala Mirena před týdnem, byla také velmi bála, ale všechno probíhalo hladce. O měsíc dříve, přítelkyně zastřela Mirena a ona také dělala dobře. Nebojte se. Je velmi těžké vsadit. Nyní pozoruju, co se stane dál.

Řekni mi, jak to všechno pokračovalo? Bylo tam krvácení z vysazení?

Čteš a je hrozné stát se. Moje spirála stojí za 5 let 1 měsíc. Vraz řekl, že v roce 2014 budeme střílet. První týden nebyl žádný problém a já jsem nezískala žádnou váhu, a to naopak. Neexistují žádné měsíční zprávy, v hrudníku není žádná bolest. endometrióza a tři fibroidy.

86. Anna | 12/15/2013 23:06:10 [2754545562]

Byla velmi obávaná, aby sundala mirena - když ji položili, skoro zmařila bolest. Jako výsledek, ona nasála (ona udělala všechny výmluvy pro sebe) a strávil 6 let s ní, místo 5. Nakonec, ona se vzala v ruce a šla k lékaři. Kolik nervů se ztratilo - nemohou být přenášeny, ale jak se odstranily, že se ani necítili) Dívky, nebojte se, je naprosto bezbolestná! Hlavním úkolem je pravidelně provádět ultrazvuk, že je správně stojící a nehýbe se a vlákno není uvnitř.
Nemám v plánu dát více, chci žít bez levých hormonů. Opravdu doufám, že to není nutné.

87. Nina | 01.11.2014, 03:54:07 [1574709560]

Mirena stála 3,5 let, ano, pomohla s koncem, ale po vymazání jsem byl neustále jako vlhká myš, přidal jsem 12kg! Horor! Diety nepomáhají! Já se bojím jíst!

88. Olga | 01.11.2014, 20:35:19 [1372851844]

Měla jsem Mirenu po dobu 4 let k léčbě endometriózy. Během celého období získalo dalších 15 kg. Četné problémy po celou dobu plus vápník a chondroitin byly neustále prováděny, klouby bolely a přílivy po ročním nepřítomnosti menstruace byly jednoduše mučeny. Vzala ji kvůli rozšířené cystě, kterou se pokoušeli vyléčit s dalším příjmem perorálních kontraceptiv a v důsledku toho se uzdravili a rostla na 7 cm, musel jsem během operace okamžitě odstranit jak cysta, tak i helix. Na pozadí zrušení hormonální léčby a odstranění šroubovice začalo krvácení tři dny po odstranění šroubovice a trvalo dva týdny, ale gynekolog řekl, že to byla norma. Hmotnost začala pomalu jít, ale musel jsem stále chodit na endokrinologa pro opravu tělesné hmotnosti, protože je velmi těžké ztratit, a ani jídlo a vyčerpání s cvičením v tělocvičně nebude mít moc vliv. V důsledku toho spirála pomohla snížit růst endometria pouze v děloze. A jeho ohnisky v břišní dutině pak zůstaly a oni hořeli jen na operaci. Což mě stálo spoustu peněz. Vzhledem k tomu, že jsem téměř ztratil vaječník a zotavil jsem se po operaci - injekce po dobu šesti měsíců jsou také drahé. Tady je můj příběh. Takže dívky si myslí, než si riskujete své zdraví tolik, pokud jde jen o antikoncepci.

89. Irina | 12.02.2014, 16:48:36 [4117086029]

Před pěti lety dal spirálu Miren. Instalace byla bezbolestná. První měsíc byl trochu nepohodlný, můj břicho bolel, byl jsem přitahován, jako kdybych bojoval, moje hruď bolela. Ve druhém měsíci všechno proběhlo dobře a měsíční období skončilo. Zapomněl jsem je úplně. Jediná věc v prvním měsíci opět přišla k doktorovi, aby ořízla antény, protože zasahovaly do svého manžela. ) Teď vytahovali (chceme dítě), ani jsem to necítil, jen následující den byly těžké časy. Tak neobvyklé. Uvidíme, co se stane dál. ).

90. Host | 07.06.2014, 01:28:39 [2298076073]

Uživatel webu stránky Woman.ru rozumí a souhlasí s tím, že je plně zodpovědný za veškeré materiály, které byly částečně nebo úplně zveřejněny prostřednictvím služby Woman.ru.
Uživatel stránky webu Woman.ru zaručuje, že umístění materiálů, které jim byly předloženy, neporušuje práva třetích stran (včetně autorských práv, ale nikoliv výlučně), nenarušuje jejich čest a důstojnost.
Uživatel stránky webu Woman.ru, zasílající materiály, má tedy zájem o jejich zveřejnění na webu a vyjadřuje svůj souhlas s jejich dalším používáním redaktory stránky Woman.ru.

Umístění duševního vlastnictví (fotografie, video, literární díla, ochranné známky atd.)
na stránkách woman.ru jsou povoleny pouze osoby, které mají všechna nezbytná práva k takovému umístění.

Síťové vydání "WOMAN.RU (Woman.RU)"

Osvědčení o registraci hromadných sdělovacích prostředků EL № FS77-65950 vydané Federální službou pro dohled v oblasti komunikací,
Informační technologie a masová komunikace (Roskomnadzor) 10. června 2016. 16+

Kontaktní údaje pro vládní agentury (včetně společnosti Roskomnadzor): Tato emailová adresa je chráněna proti spamování. Potřebujete mít zapnutý JavaScript pro zobrazení.