logo

Lékařský potrat. Recenze

Celkem zpráv: 4187

06.24.2015, Tanya
Napsala první zprávu v noci.
Dnes jsem šel na counter.uzi, neexistuje žádné plodové vejce, nejsou tam žádné zgagy. Ale v děloze je větší množství tekutiny. Ozdistka říkala, že tento týden má rty. Esche čas na kontrolu Uzd týden.

24.4.2015, Elvira
Dobrý den, krásné ženy! Mám 40 let, žádný manžel, mám dospělou dceru. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, rozhodla jsem se provést lékařské potraty, protože se zdá, že je považována za nejmodernější a nejbezpečnější způsob, jak ukončit těhotenství. Termín byl 5 týdnů. Bylo to v předvečer všeho, v mnoha bolestech, kontrakcích atd. Já osobně jsem to neměl. Přišel jsem na kliniku, lékař dal Mifepristonu 1 tabletu, ale požádal jsem o 3! Protože jsem četl, že potřebujete přesně 3 tablety. Lékař řekl, že účinek pocházel z jedné pilulky, ze tří na stejné, ale trvám na třech. Mifepriston nezpůsobuje období, blokuje těhotenský hormon. Obecně jsem pil, nebyl žádný pocit. Po uplynutí jednoho a půl dne jsem absorboval 2 tablety Misoprostolu. Nejsilnější horečka začala a za hodinu začala menstruační období, bez kontrakcí, bolesti, mírně vytáhla dolní část břicha a mírnou bolest. Byla tam spousta krve se sraženinami. Trvalo všech 6 dní, ale poslední 2 dny jsou velmi mírné. Včera jsem přišla k kontrolnímu ultrazvuku, ukázalo se, že z vejce plodu vyšlo, ale sraženiny zůstaly trochu. Lékař dal další 2 z Misoprostolu, vstřebal se, ale není silná krev, trochu to jde. Lékař říká, že se slabým výbojem může děloha vyčistit. Doufám, že opravdu nechci jít do vakua. Dívky, možná to byl někdo? Sdílejte prosím! Byl bych vděčný!

06.27.2015 marina
Jsem 40. Dnes jsem se napil s druhou fází mírného letu, noční pokládání je už na půl hodiny, bylo tam ještě někdo jiný a dostali jste předepsané jiné léky, jako je acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, opravdu schéma s 3 tabletami je spolehlivější. Schéma 1-pilulky původně navrhlo WHO pro použití v zemích třetího světa s vysokým podílem chudoby, aby se snížil počet nezákonných potratů, protože mifepriston není levný. Výsledky evropských klinických srovnávacích studií ukazují vyšší riziko selhání při použití mifepristonu v dávce 1 tablety (200 mg). Schéma s 1 tabletem mifepristonu bylo registrováno v Ruské federaci, a to i přesto, že v naší zemi nebyly provedeny žádné klinické testy, ale byly použity údaje z čínských studií. Podle oficiálních údajů Ministerstva zdravotnictví Ruské federace je účinnost schématu s použitím jedné tablety (200 mg) asi 77%, ale snižuje celkové náklady na lékařský potrat, režim s 3 tabletami je 97-98% účinný. Ať už stojí za úsporu peněz, zvyšuje se riziko neúčinnosti a následná kyretáž, každá žena by se měla rozhodnout individuálně.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 let, 2 děti
Dobrý den
Podle jejího svědectví šla na lékařský potrat. Uzd ukázal 3-4 n.b.
U lékaře Vipila 3, záložka 8.06, po dni, kdy začne rozmazávat. Stav byl normální. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta začala trochu rozmazávat po 7 hodinách. Zavolala jsem lékaři, už řekla, že zítra přijde na dvojnásobné tablety míru, protože jsem si myslela, že budu spravovat dvě. Po dvou, po přijetí míru v 11.06, začal bolet, bolest byla jednodušší než u M. Vidileniy, ale ne tak hojně. PJ viillo 14.06. Embryo vidělo, vypadalo to jako mořský koník a viděly body očí. Zgustov, jako takový, nedokázal porazit, stále moderování vydileniy, zítra na ultrazvuku. Po uplynutí této doby se odhlásím. Omlouvám se za chyby, píšu z telefonu.

23. října 2015, hezká žena
Mám 40 let, se zpožděním 5 dnů test ukázal 2 proužky, dvě dospělé děti, podnikání. Nemůžu porodit. Rozhodl se k medabortu. Lékař v jednu hodinu odpoledne dal 200 g. 1 tabletu penkraftona., Necítil jsem nic. Po 36 hodinách jsem si objednal vzít 1 tabletu misoprostolu, po třech hodinách další 1 tablet misoprostolu.
Píšu, protože na internetu je hrozné, že je napsáno o medabortovi, moři krve, téměř boji. Misoprostol v noci viděl, strašně se bála, a tak šla do postele, pomyslela si, jestli začne bolest a bolest, budu se probudit. První stůl pila ve 12 hodin v noci, druhá ve 3 hodin, nastavila budík ve tři hodiny, probudila jazykovou tabulku a spala. Výtok byl velmi slabý, mírná bolest. Ráno jsem zavolala lékaře, podle pokynů jsem musel pít další tabulku misoprostolu v 12 hod. Lékař říká, že pokud oplodněné vejce vyjde, nepijí.
Přišla jsem do hysterického lékaře, dostala jsem polovinu těsnění, řekla večer ráno, že pije misoprostol, pak v 10 ráno další tabulku misoprostolu. Napil jsem, ležel, odpočinul si, bolest a bolest jsou velmi mírné. Během dne přišel malý žlutý sliz. Byla jsem si naprosto jistá, že medovinové potraty selhaly a chtěla jsem jít do vakua. Moje prsa jsem bolela, cítila jsem se vinná. Doktor se ujistil, že všechno je v pořádku. Nevěřila jsem. Na stezce. den šel do ultrazvuku po 36 hodinách od prvního stolu. Misoprostol na uzi děložní je čistý.
A je tu jen malý výtok a není žádná bolest, takže je vše individuální!

06/21/2015, Svetlana
Ahoj holky, neřeknu můj příběh, mám 22 let, nemám děti, ve dvouletých plánech, otěhotněla jsem, provedla jsem dva testy, byla pozitivní. Samozřejmě, že jsem šla na místo lékaře a snažila se mě odradit, ale rozhodla jsem se otřesit, ale můj manžel se rozhodl, příležitosti, těžké, ale jinak nic. Prošel jsem všechny testy, 19. června 1515 jsem vypil jednu pilulku Mifepristonu s doktorem, první den nebylo nic jiného než srdce a divoké slzy, a večer 20 začalo, krev trochu tekla a spodní břicho bylo velmi bolestivé, dalo se jí nohy a nohy během menstruace jsem se probudil třikrát v noci, bylo to velmi bolestivé, viděl jsem noshpu, protože už se nedá nic dělat, v jednu hodinu jsem vypil dvě tablety Misoprostolu, uplynulo 10 hodin a já nemám moc krev, mohu říct téměř úplně Ne, byla tam nějaká malá sraženina, ale myslím, že je příliš malá na ovoce, mám 2-3 Gödel a zhmvot a bolest v zádech a velmi dávání. od koho to bylo podobné, odhlaste dívky. Zažívám, nikdy jsem neproběhla potrat s chirurgickými zákroky a vakuem, tam byl také jeden lék (asi před 4 lety), ale nebylo to tak bolestné a krev proudila a byly tvořeny sraženiny, ale teď nic nerozumím.

22.2.2015, Maria
Dobrý den všem! Dnes, dne 05.22.15, jsem provedl test ráno, výsledek je pozitivní. Nechci druhé dítě, nebo spíše oba s mým manželem nechtějí. Předtím byly potraty, ale vakuové. Teď se chci rozhodnout o tabletu. Brzy jdu k doktorovi. Tento postup jsem vůbec neznala, dokud jsem přišel na toto fórum (otevřela jsem první, kterou jsem dostala a tak úspěšně), jsem pochopil, že se to stane doma. Vím, co je vakuum. Z nějakého důvodu po ní psychicky trpím po 8-9 měsících. Nemám žádnou přání ani přitažlivost pro mého manžela vůbec. Jen strach z nějakého druhu a naprosto nic a bez ohledu na to, jak to cítím. To je velmi depresivní. Přemýšlel o nadcházejícím večeru až k odporu. Proto chci zkusit pilulky. Nechte to projít jako měsíc. Pojďme Možná po této metodě nebudou ty hrozné. nepříjemné a se silným znechucením pocitů.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
O rozdílu drogového potratu s kyretážou a vakuovou aspirací podrobně popsáno zde www.mifegin.ru

23.října 2015, Mira je 27 let
A po drogě budete také morálně potlačeni přesně 9 měsíců. Jaký je rozdíl mezi tím, jaký druh potrat: vakuum, pilulky, chirurgické. Postup je jiný, ale význam je stejný. Stručně řečeno, nechte dítě. Zejména proto, že jsi ženatý.

Mifepriston Recenze

Formulář uvolnění: Tablety

Tatyana (pozitivní recenze)

Ukončí brzké těhotenství

Mifepriston není tak snadné najít v lékárnách, musel jsem si objednat. Lék je předepsán pro med. potrat na krátkou dobu až do 6 týdnů. Nejezte před přijetím. Napili jsem 3 kusy najednou. Někteří začínají hned, ale neměli jsem je a misoprostol musel být vzat. Nežádoucí účinky byly - bolest v dolní části břicha, trochu nevolnost a závratě. Celý čas užívání drogy, byl jsem pod dohledem lékaře, 6. den vypuštění už nebyl. Pak provedla ultrazvukovou studii, prošla hormonálními testy, těhotenství bylo zcela přerušeno. nebyly žádné důsledky. Byla jsem příjemná s recepcí, ale cena je velmi vysoká.

Irina (pozitivní recenze)

O akci, kterou slyšel bratranec jejího manžela

Můj manžel má hodně příbuzných. A jeho bratranec, a ona je už žena přes 40. Sňatá 3 krát. Sňatky se podle pověstí nepřidaly jen kvůli absenci dětí. Lékaři ji zakázali, aby porodila děti, protože měla velmi těžkou formu epilepsie. Ale navzdory skutečnosti, že to není možné, otěhotněla třikrát. A třikrát byla ukončena těhotenstvím v nemocnici s Mifepristonem. Podle jejích příběhů způsobila třikrát velmi velké krvácení a všechno se objevilo velmi rychle a nějak bezbolestně. Den pozoroval, vzal testy a uvolnil. Je jí 40 let a je opět těhotná, i když to není možné. Opravdu chtěla, dokonce i ona byla připravená položit celé těhotenství v nemocnici a porodit císařským řezem, ale pro dva ultrazvuk plod ukázal spoustu vad. Dokonce i když dítě informuje a porodí, bez mámy přežije. A tentokrát jí byla i tato léčiva před vyčištěním. A tak, stejně jako u ženských onemocnění, nikdy netrpěla, takže můžeme usoudit, že lék je dobře snášen a nevyvolává vedlejší onemocnění a jiné.

True (negativní kontrola)

Alternativa k chirurgii

29 let, mít dítě. Vynechám morální, stalo se to. Abych přerušil 4 nb v kanceláři lékaře, vypil jsem 1 tunu mifepristonu, v jeden den jsem si vytáhl žaludek jako během menstruace, krev začala proudit, byla uvolněna velká sraženina, myslela jsem si, že je to "to", ale ne. Celý den je jako obvyklé období s malými sraženinami. Další den by měl vypít 2 tuny misoprostolu. Četla jsem - byla jsem připravena ke stoupání na zdi, můj manžel odjel, koupil největší těsnění, které jsem našel, ale kopřivu. Obecně. Pak přišel den a hodina, vyprázdnění proběhlo dobře, vypil 2 tuny (v intervalu 30 minut) jsem se posadil a čekal. Šel jsem na toaletu a hned oplodněné vejce vyšlo, nebyla žádná chyba, byla lehká, hustá, jako taška. Čeká na moře krve a strašnou bolest. Všichni jako v průběhu menstruace. Ještě snadnější. Silnější než výběr nepřišel, mírně tak sraženiny, jak se očekávalo. Není špatný, popuchil. Téhož dne jsme se dohodli, že se s lékařem setkáme. Šel jsem, vypadal - všechno se ukázalo, všechno je čisté. K dispozici bude také řídící ultrazvuk. Zatímco jmenován regulon obnovit pozadí.

Olga (pozitivní recenze)

Lepší než normální potrat

Tyto pilulky mi vzala moje přítelkyně, aby vyřešila otázku nežádoucího těhotenství. Už měla dvě dcery a pak z nedbalosti opět letěla. Nemohla porodit kvůli špatnému zdraví. Když se obrátila na LCD displej, prošla testy, podstoupila ultrazvuk a gynekolog vydal Mifepriston. Vzala první pilulku za přítomnosti lékaře a zbytek doma. Z jejích slov, vím, že všechno bylo dobré, bezbolestně, nebyly ani žádné vedlejší účinky. Obecně platí, že Mifepriston je skvělou alternativou k chirurgickému zákroku, ale měl by být přijat po konzultaci s gynekologem, aby nedošlo k poškození vašeho blízkého.

Tanya (pozitivní recenze)

Alternativa ke konvenčním potratům

Nebudu číst morálku, ale stane se, že potrat je nezbytný, neexistuje způsob, jak dítě opustit. Udělal jsem to ve zdravotnickém centru s pomocí tablet "Mifepriston". Ale to je možné pouze po dobu až 6 týdnů, pak obvyklou kyretáž. Přinesla 6500 rublů. Upřímně prošla testy, mluvil doktor, vysvětlil, jak postup bude pokračovat. Vzala první pilulku do své kanceláře a ona jí dal druhou. Následujícího rána jsem ho vypil a proces začal. Upřímně řečeno, nečekal jsem, že křeče budou stejně bolestivé jako skutečné kontrakce. Aby se bolest potlačila, lékař se paralelně poradil, aby vzal "bez sil". Ona není příliš otrávená. Začalo krvácení, vznikaly sraženiny, ale nic takového "takhle" jsem si nevšiml, jako pravidelná menstruace, jenom hojnější výtok. Krvavé dny 7, pak jsem šel na kontrolní ultrazvuk, ovoce vyšlo úplně. Cyklus se rychle zotavil. Z nějakého důvodu ultrazvuk lékař proklel dlouhou dobu, že po císařské sekci nemohl být podán pilulky), ale gynekolog vědí lépe, myslím. Mifepriston má vedlejší účinky, plod nemusí úplně opustit a bude muset být chirurgicky odstraněn, ale sám jsem ho nezjistil. Pokud odmítneme morálku, taková metoda je lepší a příznivější než potrat.

Veronica (negativní přehled)

Strašně smutný příběh

Historie používání těchto pilulek se mi naštěstí nestalo. Ale můj nejlepší přítel neměl štěstí. Samozřejmě, všichni víme, že musíme být chráněni, ale někdy se zdá, že jsou to dny, kdy je to možné, aniž by to bylo, a pak "letíte". Tak se to stalo s ní. Odešla do nemocnice s gynekologem, aby se zaregistrovala k potratu, a ona zase nabídla možnost lékařských potratů s pilulky Mifepristonu. Zdá se, jak by mělo jít rychle a bezbolestně, ale ve skutečnosti se to ukázalo jako naprosto opačné. Nejen, že se přítelkyně jen bolestně bouchla, takže nebylo všechno úplně, takže jsem musel uklidit později. Stručně řečeno, úplná noční můra.

Olya (pozitivní recenze)

Nová metoda potratu

Jenom nedávno jsem porodila a pak jsem zjistila, že jsem zase těhotná. Co dělat, je dítě staré pouze čtyři měsíce, lékaři navrhli ukončit těhotenství pomocí drogy, protože tělo je po porodu stále slabé a nemohu vytáhnout druhé dítě. Bylo to děsivé, všechno jsem blábolil, z očí mi lezly slzy. Ale díky zdravotnímu personálu byl každý zdvořilý a zdvořilý, ujišťoval mě. Lékař udělal ultrazvuk, čas byl krátký, dal mi pilulky, vypil jsem je pod dohledem, pak jsem se druhý den vrátil. Všechno šlo dobře, bezbolestně, teprve když byl plod roztrhaný, bolesti dolního břicha. Pak re-ultrazvuk a všechno šlo. Přeji vám všem žádoucí těhotenství.

Larisa (negativní přehled)

Nestojí to za to

S tím jsem měl na klinice lékařskou potrat. Nedoporučuji pití tabáku sám, je to nebezpečné, lék může být používán po dobu až 12 týdnů. Koupil jsem si drogu sám, to vyšlo velmi drahé. K ukončení těhotenství, po podání 600 mg, 3 tablety o hmotnosti 200 mg. Asi za den jsem necítil vůbec nic, ale byl na klinice. Ale večer jsem se cítil velmi špatně. Bolest byla pekelná, jako když byl nůž odříznut zevnitř, zkroucený, stal se velmi nevolně. Bylo těžké zvracení, pak průjem a místnost se před očima otáčela. Bylo mi dráženo co nejlépe, asi po čtyřech hodinách uplynulo. Z nějakého důvodu se to náhle zastavilo a za hodinu nebo dvě se začala cítit zcela normálně. Po 36 hodinách vám dal další pilulku, ale to je Misoprostol, takže zhasnutý materiál zhasne. Mé výboje byly velmi hojné, bylo to už trochu děsivé, ale ukázalo se, že je prostě bezbolestné. Okamžitě není ultrazvuk proveden, jen o deset dní později. Pak mi doktor řekl, že je všechno v pořádku. Pouze tady droga má spoustu vedlejších účinků. Navzdory skutečnosti, že potrat byl úspěšný, později jsem měl těžký zánět dělohy, který musel být léčen po dlouhou dobu. O půl roku obecně nebyla žádná menstruace, a když začaly, byly strašně bolestivé, hromadné a těžké vypouštění pokračovalo po dlouhou dobu. Cyklus se vždycky zbláznil, začaly jezdit hormony. Pak objevil ovariální cysty. A teď, ačkoli oficiálně nikde nikde nepsat, že je to důsledek lékařského potratu, ve skutečnosti je to tak - můj nový gynekolog se ukázal být rozumný, vysvětlil, že droga je oblíbená, ale není bezpečná, a tak bych jí neudělala žádný plus.

Tatyana (negativní přehled)

Mifepriston - neztrácejte čas

22. února, po opilých pilulkách, začalo krvácení a bylo tak hrozné, že se bílá podlaha ukázala být v krvi, jako by někdo zabili. Žaludek trpěl stejně jako nikdy v životě. V noci se cíť lépe, usnul. Následující den šel do práce, všechno je v pořádku. O pět dní později to bylo o něco víc, pak opět krvácení bylo tak silné, že jedna noc byla dostatečná po dobu 30 minut maximálně a tak dále až do 10. března. 10. března se krvácení zastavilo? začal skvrnit. Šel jsem do Uzi a voila. Ovoce nevyšlo a právě zemřelo. Naléhavá hospitalizace - úklid a vše je v pořádku! Anestézie, opět nejsilnější bolesti. Takže si myslím, že už nejsem 20 let, a ne ani 30. A brzy 40. A já jsem blázen rozhodl se o tom. Bylo nutné, aby byl potrat okamžitě a netrpěl během tří týdnů.

Tablety pro lékařské potraty Mifepriston - recenze

Negativní recenze

Výhody: Vysoká účinnost

Nevýhody: cena, silná bolest, důsledky

S tím jsem měl na klinice lékařskou potrat. Neodpovídám sama sebe, je to nebezpečné.

Droga může být použita až 12 týdnů. Koupil jsem si drogu sám, vyšel jsem velmi drahý. K ukončení těhotenství, po podání 600 mg, 3 tablety o hmotnosti 200 mg. Asi za den jsem necítil vůbec nic, ale byl na klinice. Ale večer jsem se cítil velmi špatně. Bolest byla pekelná, jako když byl nůž odříznut zevnitř, zkroucený, stal se velmi nevolně. Bylo těžké zvracení, pak průjem a místnost se před očima otáčela. Bylo mi dráženo co nejlépe, asi po čtyřech hodinách uplynulo. Z nějakého důvodu se náhle zastavilo a po hodinách nebo dvou se začala cítit naprosto normálně.

Po 36 hodinách je vám podána další tableta, ale je to již misoprostol, takže uvolněný materiál je uvolněn. Mé výboje byly velmi hojné, bylo to už trochu děsivé, ale ukázalo se, že je prostě bezbolestné. Okamžitě není ultrazvuk proveden, jen o deset dní později. Pak mi doktor řekl, že je všechno v pořádku.

Pouze tady droga má spoustu vedlejších účinků. Navzdory skutečnosti, že potrat byl úspěšný, později jsem měl těžký zánět dělohy, který musel být léčen po dlouhou dobu. O půl roku obecně nebyla žádná menstruace, a když začaly, byly strašně bolestivé, hromadné a těžké vypouštění pokračovalo po dlouhou dobu. Cyklus se vždycky zbláznil, začaly jezdit hormony. Pak objevil ovariální cysty. A teď, ačkoli oficiálně nikde nikde nepsat, že je to důsledek lékařského potratu, ve skutečnosti je to tak - můj nový gynekolog se ukázal být rozumný, vysvětlil, že droga je oblíbená, ale není bezpečná, a tak bych jí neudělala žádný plus.

v žádném případě

Dívky tyto prášky nekupují. Trochu života není ztraceno!

a po obdržení Mifepristonu jsem skoro nedala duši Bohu, že jsem v tom okamžiku litoval všechno, co bylo ve světě, bylo to pro mne tak špatné, že bylo snadnější mít dítě, teď jsem slíbil, že něco podobného přijmu i v budoucnu.

Udělala dvě přerušení mifepristonu z "nežádoucí" ber-ti (pod dohledem lékaře): v roce 2009 a v roce 2010 - v důsledku toho následné "žádoucí" těhotenství v letech 2011 a 2012 skončily zmrazeným těhotenstvím. A ve stejnou dobu, kdy došlo k přerušení. Teď už nemohu otěhotnět, začala endometrióza, chodím na lékaře, utrácím peníze na nekonečné léky, ultrazvuk, konzultace. A těhotenství se stalo jen sen! Takže, roztomilé holky, nedělejte stejné chyby - kdyby Bůh dal Lyalkovi, pak to tak bude. Nechte to růst, opusťte))

Nevím, kdo říká, že je snazší chirurgický potrat, ale vidět plodné mrtvé vejce musí mít pozoruhodnou duševní zdrženlivost. Takže první. Otočila se na kliniku Medial v Pavlovském Posad, v Moskvě, doktor vydal 5-6 týdnů, složil testy a šel. Po užívání přípravku Pencrofton 200 mg po 24 hodinách se začalo na začátku klobásy a objevilo se šmouha. Následující den jsem byl doma, jak to předepsal lékař a já jsem dostal 400 mg Misoprostolu, lékař jí dal telefon. O půl hodiny později, počátkem tolika klobás, jsem skoro nezničil dub, zvracení, průjem a hrozné bolesti, jako při porodu na samém konci. Takže 4 hodiny lékař nebral telefon, jen ho vypnul, proč se obtěžoval, peníze byly zaplaceny. Po 5 hodinách se vajíčko spadne, tam je test. Když to uvidíš, můžeš se zbláznit. Po 7 hodinách se to stalo snadnějším, ale krev protékala těžce, doktor neodpověděl, odvahu.

Celkový dojem: FAT MINUS!

Ahoj, chci vyprávět svůj příběh, dal jsem zmrazené za 6 týdnů a doktor doporučil lékařské potraty. Navíc ve středu jsem vypil tři tablety mifepristonu v 12.00, čekám. nic se nestalo. žádné krvácení nezačalo. někde ve čtvrtek večer začalo hnědé vypouštění. v pátek jsem vypil 2 tabletky míru, po hodině začala bolest v dolní části břicha a mezoteliky šly. zpočátku byly bolesti tolerovatelné a pak se začalo neuvěřitelné nepředstavitelné, opravdu jsem si myslel, že zemřu z bolesti, zvracím, vylezl jsem na zdi, hlava mě začala bolet, třásla jsem se a potom mě oplodnělo vejce a já jsem šel jen měsíčně, tak hojně. a nakonec jsem trpěl téměř 9 hodin. pak bolest přestala, díky Bohu. takhle můj potrat. A nepřítel nechce.

Je velice pravděpodobné, že ne všichni zůstanou

Chci se podělit o své zkušenosti, možná někdo, který pomůže správně rozhodnout. V pátém týdnu těhotenství jsem se rozhodla provést lékařskou interupci, byla jsem přesvědčena, že to byla nejvhodnější metoda a nic nebylo snadnější. Poté, co tablety začaly krvácet, kousky se dostaly, oplodněné vajíčko vyšlo. Krev je hojně 6 dnů, pak méně, pak podráždění. Po 10 dnech bylo provedeno ultrazvukové vyšetření, na výstupu dělohy se objevily zbytky. Dali další 2 tablety, pravděpodobně se zvýší krvácení a zbytky budou vypadat. Bolestná krev uplynula, ale krvácení zůstalo. Další ultrazvuk ukázal na výjezdu malé pozůstatky, řekli, že chodí po menstruaci (po 2 týdnech), všechno s nimi vyjde. Menstruace začala včas, velmi hojně, po 5 dnech se krvácení snížilo, ale nekončí. A pak ultrazvuk ukázal, že ještě větší zbytky v děloze, které již začaly růst, a vznik polyp endometrií, z užívání pilulek a narušení hormonů, tvořila obrovská cysta na vaječnících.

Situace byla již zanedbávána a mimo okamžitě nelze vyčistit nic. Včera provedli hysteroskopii, je to jako škrábání pouze kamerou, která je zadavat v děloze. Operace se provádí v celkové anestezii. Vytáhli mnoho dalších zbytků a kusů a navíc polypy, které nebyly spojeny s těhotenstvím, se začaly stavět z selhání hormonů. Celkově jsem strávil spoustu peněz, nervů, zkazil mé zdraví, ale zatím čekám na alespoň některé pozitivní výsledky oživení. Neodpovídám tyto pilulky, s nimi není všechno tak snadné, jak píšou a říkají, všechno závisí na organismu. Další informace o dalších způsobech, jako je například vakuum. A jestliže někdo již pilulky vzal a krvácení se po 10 dnech nezastavilo, okamžitě se poraďte s několika lékaři a jděte do nemocnice nebo seškrábněte nebo sběr vakua.

Celkový dojem: velmi velké riziko, zničil jsem své zdraví sám

Neutrální recenze

Výhody: potrat bez operace, bez kyretáže

Nevýhody: bolestivý proces

Nebudu číst morálku, ale stane se, že potrat je nezbytný, neexistuje způsob, jak dítě opustit. Udělal jsem to ve zdravotnickém centru s pomocí tablet "Mifepriston". Ale to je možné pouze po dobu až 6 týdnů, pak obvyklou kyretáž. Přinesla 6500 rublů. Upřímně prošla testy, mluvil doktor, vysvětlil, jak postup bude pokračovat. Vzala první pilulku do své kanceláře a ona jí dal druhou. Následujícího rána jsem ho vypil a proces začal. Upřímně řečeno, nečekal jsem, že křeče budou stejně bolestivé jako skutečné kontrakce. Aby se bolest potlačila, lékař se paralelně poradil, aby vzal "bez sil". Ona není příliš otrávená. Začalo krvácení, vznikaly sraženiny, ale nic takového "takhle" jsem si nevšiml, jako pravidelná menstruace, jenom hojnější výtok. Krvavé dny 7, pak jsem šel na kontrolní ultrazvuk, ovoce vyšlo úplně. Cyklus se rychle zotavil. Z nějakého důvodu ultrazvuk lékař proklel dlouhou dobu, že po císařské sekci nemohl být podán pilulky), ale gynekolog vědí lépe, myslím. Mifepriston má vedlejší účinky, plod nemusí úplně opustit a bude muset být chirurgicky odstraněn, ale sám jsem ho nezjistil. Pokud odmítneme morálku, taková metoda je lepší a příznivější než potrat.

Jsem 20 a gestační věk 3-4 týdny.. první těhotenství. Nemůžu se rozhodnout, že pijete nebo nepijete a dítě opustíte. velmi těžké! kromě toho i postižené vaječníky a obávám se, že v budoucnu nebudem schopen otěhotnět nebo že v tomto procesu budou problémy

ne tak hezké

nedělejte to vůbec

Jako špatná situace se stala v mém životě, ve kterém jsem poslouchala své rodiče, přál bych si, abych to neudělal. Když jsem ve 4. ročníku studovala u institutu, měl jsem mladého muže, kterého jsem miloval a stále miluju (jsme už 7 let) a jsem těhotná, ale moji rodiče trvali na potratu a pak se uchýlili k lékařským potratům. Nemohu říci nic dobrého, ale také to není špatné (s výjimkou přerušení obecně.) Vypite pilulku a po určité době začíná krvácení a všechno jde. Dobrá pohoda není nejlepší, ale stále. Myslím, že v počátečních fázích je nejbezpečnější cesta. Později jsme se vzali a porodili dítě, které je staré 6 let, a stále litujeme.

Celkový dojem: Ne tak milý a příjemný.

Dobrý den Mám chybějící potrat po 6 týdnech. pili lékaři 3 tablety mifepristonu ráno. večerní slabostí. bolest žaludku. a pak zvracet začal až 15krát. nemohl jíst nebo pít nic. Zvracení až do příštího večera. založil cerubal, trochu kape v noci nemohla lehnout. ani sedět. ani spát. snadné ráno. vypili následující tablety mirolut. o hodinu později začala krvácet v krvi a ztuhla v dolní části břicha. vyšlo gestační vejce. v obou těžce trpěli. Přečtěte si recenze. trochu jednodušší nosit, pokud víte, jak může tělo reagovat. Gynekolog neodpověděl moc o vedlejších účincích.

Měl jsem dobu 5 týdnů, ovoce nevyrůstalo, jmenovalo jinou uzdu, totéž. Musel jsem vzít 3 tablety mifepristonu (žádné změny) po 36 hodinách 2 tablety míru po 3 hodinách další dvě tablety míru (předepsané a předepsané lékařem) krvácení, trochu napětí v dolní části břicha a po dvou dnech ukázala, že všechno bylo čisté Je to nepříjemné nejen fyzicky, ale i morálně, ale co dělat, taková situace.

Potrat bez operace

Ne velmi vysoká kvalita

Tuto drogu mi nabídl samotný gynekolog, protože jsem odmítl operaci provést. Upřímně řečeno, pomyslel jsem si, že zemřu na bolesti, ale pravděpodobně všechny drogy mají takový účinek. Všechno bylo v pořádku. Poté, co byl potrat, 2 měsíce probíhaly hladce, ale v třetím měsíci došlo k problému, každý den jsem začal krvácet, běžel jsem k lékaři s cílem a ona řekla: "To je normální, tělo se nevrátilo," objednala si nějaké pilulky Injekce a odeslání domů na léčbu. Stručně řečeno, zármutek se všemi těmito věcmi hodně (plus také se objevily harmonické cysty). Pravděpodobně by bylo lepší porodit.

Celkový dojem: "Samet potrat"

bezpečnější než chirurgie

Potrat je mínus

Můj přítel použil tyto pilulky brzy. Já sám jsem byl přítomen, když začala krvácet. Pohled určitě není příjemný. Přibližně všechno je jako během menstruace, jen mnohem víc krve a kusy masa vyjde. A když užíváte tyto pilulky, neměli byste jít ven z domu, protože vše může začít kdykoli. Poté mi moje přítelkyně otěhotněla po pěti měsících a porodila zdravou dívku. Takže jaký druh pilulky je lepší než mini potrat.

Celkový dojem: neutrální

Pozitivní recenze

Mám 2 děti a 3 to nemůžeme dělat. Rozhodnuto o Mifepristonu. První pilulka jsem pil - nebyl žádný účinek. Po druhém krvácení začaly krevní sraženiny. Lék mi pomohl.

Když jsem použil lék Mifepriston, bylo těhotenství 3 týdny. Samozřejmě - to všechno je strašné, ale neměl jsem jinou možnost. Kdyby byla situace odlišná, nikdy bych to neudělala. Ale bohužel. Jako lék na lékařské potraty - Mifepriston působí normálně. Neměl jsem žádné vedlejší účinky. Všechno bylo v pořádku. Jen pít pilulky v žádném případě. To je velmi nebezpečné kvůli nepředvídaným účinkům. Pouze za přítomnosti lékaře a v nemocnici.

Výhody: pomáhá ukončit těhotenství

Nevýhody: nevolnost. Bolest

Mifepriston není tak snadné najít v lékárnách, musel jsem si objednat. Lék je předepsán pro med. potrat na krátkou dobu až do 6 týdnů. Nejezte před přijetím. Napili jsem 3 kusy najednou. Někteří začínají hned, ale neměli jsem je a misoprostol musel být vzat. Nežádoucí účinky byly - bolest v dolní části břicha, trochu nevolnost a závratě. Celý čas užívání drogy, byl jsem pod dohledem lékaře, 6. den vypuštění už nebyl. Pak provedla ultrazvukovou studii, prošla hormonálními testy, těhotenství bylo zcela přerušeno. nebyly žádné důsledky. Byla jsem příjemná s recepcí, ale cena je velmi vysoká.

Nevýhody: nevhodné pro všechny

Tyto pilulky mi vzala moje přítelkyně, aby vyřešila otázku nežádoucího těhotenství. Už měla dvě dcery a pak z nedbalosti opět letěla. Nemohla porodit kvůli špatnému zdraví. Když se obrátila na LCD displej, prošla testy, podstoupila ultrazvuk a gynekolog vydal Mifepriston. Vzala první pilulku za přítomnosti lékaře a zbytek doma. Z jejích slov, vím, že všechno bylo dobré, bezbolestně, nebyly ani žádné vedlejší účinky. Obecně platí, že Mifepriston je skvělou alternativou k chirurgickému zákroku, ale měl by být přijat po konzultaci s gynekologem, aby nedošlo k poškození vašeho blízkého.

Poprvé, kdy jsem viděl Mifepriston v roce 2008, můj břicho bolel strašně, myslel jsem si, že zemřu, krev šla asi 45 dní a stála mě 18 tisíc.

v roce 2010 jsem opět pil, všechno šlo jako obvykle. dny, i když jen malý žaludek. JAKÉKOLIV. A to stálo celkem 5 tisíc)))

po 36 hodinách je hlavní věcí užít 2 tablety, které doktor dá s sebou a po dalších 3 hodinách vypije stejné tablety, které doktor dával a všechno bude v pořádku.

Nebojte se, ale 100% zaručte další oplodnění)))

A tady je moje recenze: během krátkého období těhotenství (3 týdny) bylo nutné potrat kvůli silným rentgenovým paprskům. Lékař doporučil, "jako jeho dcera", aby užíval mifepriston. Při jmenování lékaře dali první pilulku, kterou si s sebou vzali, a druhý po 2 dnech. Po podání druhé pilulky léku jsem čekal na divokou bolest, těžké krvácení atd., Ale nakonec jen na krevní sraženinu. Byl jsem šokován - opravdu potřebuji operaci? Ve stanoveném čase přijížděla do ultrazvuku ohlášena žádná těhotenství. Krásné dámy by samozřejmě chtěly, aby tyto nepříjemné okamžiky byly co nejméně. Budeme rádi.

Během 3-4 týdnů těhotenství jsem pil jednu pilulku současně s mifepristonem. Mírně zlobil. Po 36 hodinách jsem vypil dvě mírové tablety (nizoprostol), vytáhl dolní část břicha a vypustil krev. O dvě hodiny později jsem vypil dvě další mírové tablety a pak to všechno začalo: sraženiny, krev. Bála jsem se, že by to bylo velmi bolestné. Slyšel jsem, že někdo má bolestivé období, bude to velmi bolestivé téměř jako kontrakce, ale nic jako já a mé období nebyly bolestivé, dokonce ani noshpu nemusela pít. Po 14 dnech odešla do ultrazvuku. Všechno je dobré, jako by se nic nestalo.

Vzal jsem tento lék na potrat.

Stojí za zmínku, že doba pro tento typ potratů by neměla překročit 42 dní (od prvního dne poslední menstruace). Je také důležité, aby tento postup prováděli pouze pod dohledem lékařů, a to až po ultrazvukovém vyšetření, které potvrdilo nepřítomnost mimoděložního těhotenství.

Podle pravidel by tyto léky neměly být prodávány v maloobchodních lékárnách a mohou jej jmenovat pouze odborníci. Ale protože v naší době můžete získat všechno, apeluji na dívky, aby jednal správně! Účinek léčiva na každý organismus je jiný, protože pro každého je vše individuální.

Mifepriston blokuje receptory pro těhotenský hormon, progesteron. V důsledku svého působení endometrium přestává podporovat růst embrya.

Tam byly hrozné recenze na fórech o procesu lékařských potratů sám, ale nebyla žádná volba (pro mě). Ve skutečnosti všechno probíhalo dobře.

Termín byl ultrazvukem 3-4 týdny.

Na začátku tohoto procesu jsem dostala 2 tablety Mifepristonu na klinice (1 pilu, 1 pod jazykem). Lékař varoval, že ve vzácných případech může být po podání tohoto léku mírné špinění, což není problém. Někteří dokonce mohou dokonce potrat.

Tyto dva dny, po užití Mifepristonu, byly jako by se nic nestalo. Žádné pocity. Žádný neobvyklý stav. Pokud nemyslíte na morální stránku jeho jednání.

Abortion Pills Recenze

Stále více se potýkáme s reklamním "sametovým" potratem. To je relativně bezpečný způsob, jak ukončit těhotenství. Bez chirurgického zákroku bez použití anestezie vyžaduje pouze podávání určitých léků (tedy léčivých přípravků nebo tablet).

Obsah článku:

Potratové tablety

Tuto metodu aplikujte v počátečních fázích těhotenství, až do 49 dnů od prvního dne poslední menstruace.

K dnešnímu dni používejte následující léky:

  • Mifegin (vyrobený ve Francii);
  • Mifepriston (vyrobený v Rusku);
  • Pencrofton (vyrobený v Rusku);
  • Mytholian (vyrobeno v Číně).

Mechanismus účinku všech léků je stejný. Progesteronový hormonový receptor je zablokován, který je navržen tak, aby podporoval proces těhotenství v těle a v důsledku toho se zárodečné membrány oddělují od stěny dělohy a vylučují vajíčko.

Všechny tyto léky nelze koupit v lékárnách bez předpisu!

Etapy

Než se dostanete do procedury, ujistěte se, že lékař má všechny potřebné dokumenty a povolení.

  1. Na začátek se gynekolog bude ujistit, že jste skutečně těhotná. Chcete-li tak učinit, předáte standardní těhotenský test a pak ultrazvuku (nitroděložní senzor). Lékař by navíc měl vyloučit mimoděložní těhotenství;
  2. Pacient si přečte informační list a podepíše příslušné dokumenty;
  3. Pokud neexistují žádné kontraindikace, pod dohledem lékaře, pacient bere lék. A je několik hodin pod dohledem lékaře ležícího na gauči;
  4. Po 2-3 hodinách může opustit kliniku. Během této doby přibližně 50% žen zahajuje děložní kontrakce a krvácení;
  5. Po 3 dnech pacient přichází k lékaři k ultrazvuku. Je nutné zajistit, aby v děloze nebylo žádné plodové vejce.

Mnoho žen se diví, jak bolestivý je postup.

Bolest je obvykle mírně silnější než během normální menstruace. Budete cítit límec pulzace dělohy. Po konzultaci s lékařem můžete podstoupit anestetikum.

Doporučení po farmakologickém potratu

  • Po lékařské potratu je nutné se zdržet sexu po dobu 2-3 týdnů: může to způsobit krvácení a výskyt zánětlivých procesů. Navíc jedna z komplikací může být změna ovulace a žena může otěhotnět 11-12 dne po zákroku;
  • Menstruace obvykle začíná během 1-2 měsíců, ale může dojít k poruše menstruačního cyklu.
  • Těhotenství lze plánovat za 3 měsíce, pokud vše proběhne dobře. Před plánováním je nutné navštívit lékaře.

Video: Doporučení po pilulkách potratů

Kontraindikace a možné následky

Tablety jsou silné léky, které mají řadu kontraindikací:

  • věk nad 35 let a mladší 18 let;
  • byly podány hormonální antikoncepce (perorální kontraceptiva) nebo intrauterinní pomůcka byla použita v intervalu tří měsíců před počátkem;
  • podezření na mimořádné těhotenství;
  • těhotenství předcházelo nepravidelný menstruační cyklus;
  • onemocnění ženských pohlavních orgánů (fibroidy, endometrióza);
  • hemoragické patologie (anémie, hemofilie);
  • alergie, epilepsie nebo nadledvinové nedostatečnosti
  • dlouhodobé užívání kortizonu nebo podobných léků;
  • nedávné použití steroidů nebo protizánětlivých léků;
  • selhání ledvin nebo jater;
  • zánětlivé onemocnění gastrointestinálního traktu (kolitida, gastritida);
  • bronchiální astma a další plicní onemocnění;
  • onemocnění srdce a cév, stejně jako přítomnost kardiovaskulárních rizik (vysoký krevní tlak, obezita, kouření, diabetes);
  • alergickou reakcí nebo přecitlivělostí na mifepriston.

Docela často, po potratu v medicíně, hormonální poruchy začínají vyvolávat různé gynekologické nemoci (zánět, endometrióza, eroze děložního hrdla, myom). To vše může vést k neplodnosti.

Bezpečnost sametového potratu - mýtus nebo realita?

Jak můžeme vidět, je to na první pohled poměrně jednoduchá operace, a co je nejdůležitější, říká se, je to v podstatě bezpečné ve srovnání s chirurgickým zákrokem. Ve skutečnosti však není všechno tak jednoduché, jak se zdá.

Je tato "bezpečnost" bezpečné?

  • Pokud se samet potrat neděje až do konce. Vážným nebezpečím pro dívku je neúplné ukončení těhotenství, které se projevuje formou akutní bolesti břicha, krutého krvácení. S těmito příznaky je nutná okamžitá hospitalizace a odstranění reziduálních zárodečných buněk. Obvykle se provádí chirurgicky pomocí ostrého kynutého nože. Tato operace hrozí poškozením stěn dělohy, sousedních orgánů, krvácení, stejně jako další následky chirurgického potratu.
  • Pokud se postup provádí v nesprávné době (po 7 týdnech těhotenství), je možné dokonce i smrtelný výsledek. Přestože existují desítky prokázaných případů úmrtí mifepristonu pouze v Evropské unii, ve skutečnosti se odborníci shodují, že existuje mnohem víc a tisíce obdržely nenapravitelné škody na zdraví. Dr. Randy O'Bannon, vedoucí výzkumu v Národním výboru pro obranu života (USA), se domnívá, že je velmi obtížné získat informace o úmrtí pacienta v důsledku užívání léků. Tyto informace přicházejí na výrobce a okamžitě se stávají nepřístupnými pro lidi.

Nesmíme zapomínat, že potrat, ať už farmakologický nebo chirurgický, je vražda nenarozeného dítěte.

Pokud se ocitnete v těžké životní situaci a chcete provést potrat, volejte 8-800-200-05-07 (hotline, volání z libovolného regionu je zdarma).

Hodnocení:

Světlana:

Odvolal se na předentinální kliniku za poplatek. Za prvé bylo provedeno ultrazvukové vyšetření, bylo zjištěno těhotenství, pak byl proveden nátěr na infekce, byli přesvědčeni, že nedošlo k infekcím, dávali zelené světlo. Měl jsem termín 3-4 týdnů. Napili tři tablety mefepristonu. Mohou být žvýkané, ne trpké. Nejdřív trochu naštvaná, ale nevolnost prošla poté, co pil kefír. Než mě nechali jít domů, vysvětlili mi všechno a také mi dali pokyny a 4 tablety Mirolut. Řekli po 48 hodinách, aby pili dva, jestliže dva další nepracovali po dvou hodinách. Opil jsem dvě pilulky ve středu v 12-00. nic se nestalo - vypil další. Poté začala proudit krev, hojně se sraženinami, břicho bolelo jako v průběhu menstruace. Po dva dny byla krev bohatá a pak jen rozmazaná. Sedmý den lékař řekl, aby začal užívat Regulon, aby obnovil menstruační cyklus. V den podání první pilulky se zarazilo. Desátý den jsem udělal ultrazvuk. Všechno je normální.

Varya:

Bylo mi zakázáno porodit z nějakého důvodu, takže jsem měl potrat. Měla jsem všechno bez komplikací, ale s takovými bolestmi, že se moje matka nelíbila. Právě jsem pil 3 pilulky no-shpa, takže aspoň trochu jednodušší... psychologicky to bylo velmi obtížné. Teď se uklidnila a doktor řekl, že všechno probíhá dobře.

Elena:

Lékař mi poradil, abych udělal lékařskou potrat, byl vyšetřen, pil mifepristonové tablety a pak seděl po dobu 2 hodin pod dohledem lékaře. Přišel jsem za 2 dny a dal mi ještě dvě pilulky pod jazykem. O hodinu později začala proudit krev, výtok, strašná bolest žaludku, takže jsem vylezl na zeď. Krásky vyšly. A tak můj čas šel 19 dní. Přišel jsem k doktorovi, udělali mi ultrazvuk a našli pozůstatky vajíčka. Nakonec jsem ještě vytvořil vakuum.

Daria:

Dobrý den všem! Mám 27 let, mám syna, je mu 6 let. Ve 22 letech jsem porodila syna, když mi bylo 2 roky, opět jsem těhotná, ale nechtěla jsem těhotnost, protože ten malý byl velmi nepokojný a byl jsem mučený. Vyrobil med. Potrat! Všechno šlo bez problémů! Po dvou letech jsem těhotná znovu a znovu. Opět všechno šlo dobře. No, ten čas uplynul a přerušil znovu pilulky. A začíná noční můra! Pili pilulky, které lékař předepsal, bylo to doma velmi špatné, došlo k těžkému výboji! Těsnění nepomohla! Obecně, hrůza. Stručně řečeno, dívky mě poslaly do vakuu. Dva předchozí med. potrat Nebylo to bolestivé všechno, co vyšlo bez problémů! Ale 3 samozřejmě jsem byl zděšený! Upřímně řečeno, lituji... Teď už užívám antibiotika...

Natalia:

Zdá se, že každá má svůj vlastní způsob. Moje přítelkyně to udělala. Řekla, jako kdyby zmizely menstruace, žádná bolest, žádné komplikace, jen nevolnost...

Pokud potřebujete radu nebo podporu, přejděte na stránku (http://www.colady.ru/pomoshh-v-slozhnyx-situaciyax-kak-otgovorit-ot-aborta.html) a zjistěte linku pomoci nebo adresu střediska, které je nejblíže vám podpora mateřství.

Přejeme vám, abyste se s takovou volbou nestali. Pokud však narazíte na tento postup a chcete se s vámi podělit o své zkušenosti, rádi Vám slyšíme Vaše připomínky.

Správa místa proti potratům a nepodporuje je. Článek poskytuje pouze informace.

Publikované dne 8. srpen 2012 v názvu: Těhotenství;

Dívky, dívky, ženy... tak se to stalo v mé situaci, že jsem udělal 3 potraty... a to všechno různými způsoby: vakuové, chirurgické a tablety. Neodpovídám nikomu tabletu (((((je to hrozné!... jako fyzikální lékaři a psychologicky... strašná bolest a po tři dny jdete zeleně.. s vědomím toho, že dítě umírá ve vás... po takovém potratu, jde o druhou měsíc. řekla, že je to normální, neříkám nikoho... je lepší jít a škrábat se... ale nejlépe není dělat takové chyby...

V životě existují různé situace. Každá žena se sama rozhodne, co dělat s těhotenstvím.
Pokud je zpoždění 3-4-5 dní, neočekávejte zázrak. Proveďte test a pokud jsou potvrzeny 2 proužky, okamžitě vyhledejte lékaře! MA může být provedeno až 6-7 týdnů od začátku posledního menstruačního období. Ale je lépe to dělat po dobu 2-3 týdnů těhotenství. Pak prochází bez zvláštních komplikací a nevyžaduje se vakuum. Nezapomeňte, že čím delší je termín, tím pravděpodobnější je krvácení a v důsledku toho vakuová intervence!

čtení komentářů, vidím, že každý má všechno jinak...
vyrobený med potrat, po první fázi, vážné břišní křeče, dolní část zad, nemohly sedět, musely si vzít pózu. jít na recepci a po průchodu první fáze slzy šly po celou dobu, nemohly se uklidnit, těžké krvácení s velkými sraženinami měsíce jdou po dobu 10 dnů...
A další otázka... dívky, které z vás užívaly hormony před potratem? jaké jsou důsledky? na začátku jsem viděl, že pro tuto metodu přerušení to byla kontraindikace. Vzal jsem pilulky během těhotenství. varovala lékaře, ale ani na to nevěnovala pozornost.

děvčata, milí, nemusíte se bát, dělal jsem 2 aborty, škrábání a medikamenty, jaká úleva, už mám jedno dítě a dlouho očekávanou milovanou, se narodil podle vůle, ale pokud nepotřebujete děti, nedělejte, pokud nemáte sílu, děti. Přemýšlejte o tom, co můžete dát vašemu dítěti: chudobě nebo bezpečí? lásky nebo lhostejnosti? otec alkoholik? poslat babičce? a bude pro něj dobré, kdyby se neočekával a nechtěl? Myslím, že je lepší mít potrat. v časném období, kdy jeho srdce ještě neporazuje, a když ještě není člověk, ale jen sraženina buněk, neublíží mu to. bude mu bolestné, aby pochopil, že ho nikdo nepotřebuje

Jakou dávku pijete Mifepriston, vypila jsem 1 kartu. 10 mg, ale menstruace již nezačala 5 dnů. po pití pilulky. Co dělat dál. Řekni mi...

Začátkem roku 2013 jsem měl Mifepriston. Udělal na klinice "Relief". Cena: 21 000 kusů. V pondělí po ultrazvukovém vyšetření, která potvrdila přítomnost intrauterinního těhotenství a krátké období (4 týdny), jsem vzal jednu pilulku Mifepristonu. Pak byly s nimi dvě hodiny - v případě identifikace negativních reakcí z mého těla na součásti, které ji tvoří. Všechno je v pořádku - nebyly žádné reakce (i když jsem se bál, po přečtení všech druhů příběhů o nekontrolovaném zvracení, bolení hlavy atd.). Po dvou hodinách jsem šla domů, v taxíku jsem cítila trochu bolest v dolní části břicha, spíše ostrá. Ale všechno rychle proběhlo. Pak se během zbytku dne objevily bolestné pocity, ale nic nadpřirozeného. Bylo dokonce velmi divné, že prakticky žádná reakce - ani propuštění, ani konkrétní bolest... zdálo se, že by nic nevyplynulo. Druhé ráno - přesně 24 hodin po první pilulce - jsem vypil 3 tablety z Misoprostolu, nebo něco... Nepamatuji si přesně ten název. A přesně po 30 minutách začaly mikrobarvy - absolutně nic strašného, ​​jako by byly velmi bolestivé. A od té chvíle vylučování pokračovalo přesně přes týden. Co mohu říci o jejich intenzitě, v první den byly samozřejmě ty nejsilnější - ale nevyžadovaly výměnu těsnění víc než jednou za tři až čtyři hodiny... A v ostatních dnech byla intenzita spíše nízká než dokonce průměr. Musel jsem přijít do ultrazvuku za 10 dní. Šel jsem, doktor řekl, že nejsou žádné sraženiny a další komplikace, vše je v pořádku. V průběhu měsíce je zakázáno dělat sex. To samozřejmě není snadné - ale z úcty k vašemu zdraví a ještě malému, ale nenarozenému životu, můžete počkat. A ultrazvuk doktor řekl, že studenti přijdou po potratu v kontrolním ultrazvuku a mají celé dělohy plné krve, protože navzdory všemu jsou to stejné jako ti, kteří pohřbívali dítě, ale vůbec nemyslí na své zdraví... Takže pokud máte obavy z této metody, mohu vám přesně říct, co se v mém případě stalo co nejjednodušším způsobem, ne bolestivé a děsivé. A také z psychologické stránky je skutečně vnímána jako přirozený proces.
A také: mimochodem, jsem těhotná se spirálou. Dala jsem to na konci února letošního roku a přesně o dva měsíce později to vypadlo - najednou se ukázalo, že je to, co se říká "na výjezdu"... A samozřejmě jsem se stala pohotovostní a když došlo ke zpoždění o tři dny, už jsem přesně věděl, co to je... Takže moje rada k vám je: předtím, než si dáte spirálu, přemýšlejte o tom, zda to stojí za to? Koneckonců se ukázalo, že nemusí hrát žádnou roli... Takže s největší pravděpodobností nebudete moci dítě opustit - koneckonců, v době, kdy bylo embryo fixováno v děloze, už to nebylo, přesto, když soudil ultrasound, bylo nemožné opustit toto dítě došlo k silné hrozbě.

Udělala jsem chybu - neudělala jsem to na začátku roku 2013, ale na začátku května 2013

Řekl to MA. v únoru 2013. Stalo se tak, že už mám syna 6 měsíců a tehdy jsme nebyli připraveni na druhé dítě. Všechno šlo dobře na štěstí, nerozuměla jsem tomu, co se stalo, bylo to, jako kdyby zmizely menstruace. Teď znovu, podezření na těhotenství, od týdne, kdy chodím u doktora na pilulky

měl lékařský potrat... včera. Dnes ultrazvuk ukázal, že vejce vejce selhalo.
Dali další dva, co včera viděli. Řekl jsem, že se pohybuje víc. možná to nefungovalo, když se trochu pohybovalo?
pokud to nebude fungovat znovu, budou odstraněny? Co to všechno ohrožuje? Nebudu mít děti znovu? ((Hormonální selhání je úplné?) (Tučný kilo tak 25...) ((((co můžete dělat? Pomozte mi (řev celý den

Dnes podstoupila lékařské potraty.
prakticky neublíží, je samozřejmě spousta krve, ale doktor říká, že je to normální. jak se mi zdálo, všechno vypadlo, protože tam byla podivná velká bílá sraženina (to nebylo)
velmi šťastný!
všude, kde píší o nějakém emocionálním zážitku, utrpení, depresi atd. - nevěřte tomu. to je velmi podobné programu pro vymývání mozků pro populační růst.
zkušenosti byly spíše "co když nefunguje"

Nechtěla jsem dítě a nechci ji. otěhotněla kondomem (dokonce i urážka!)

pokud existuje i nejmenší pochybnost o potratu, radím vám, abyste to udělali!

udělal na klinice v jiho-zap (klinická matka a dítě na Oparinu). drahé, ale kvalitní.

Dívky, chci vám říct svůj příběh... Setkal jsem se s MCH 6 měsíců. A otěhotněla, řekla mu a v odezvě slyšela: "Nemám ti co říct." Potom se mě skrýval, nevzal telefon, odhodil SMS "zavolám ti zpátky" a zmizel. Když jsem se zeptal, proč jsem nevolal, je mi líto, dobře, Vaše Výsosti, že jste se nevrátil. " Po rozhovoru s rodiči pod tlakem se rozhodl promluvit. "Nevidím žádný důvod k založení rodiny, je to nevhodné, dítě není důvodem, ale jen jedním z argumentů, nejdřív mi najde přístup a pak se koktání o svatbě. A obecně se postarat o své těhotenství "A já jsem se rozhodl... No, jak to přijít na to.. Napili jsem mefipriston 3 karty a dva dny nic.. Byl jsem vynechán, co mi nepracovalo... První dva pešky jsem vypil a po 2 hodinách se z mne a takovou malou žlutou kouli cm1.5 s pruhy. Želé kapsle.. Po 3 hodinách, vypil další 2 záložky míru. Právě šel Mes, ale barva nějakého šarlatového, jasného... To nebylo špatné, žaludek je mírně uchopen a bolel jako v obyčejném Mesě. 5. den po mephiristonu Janine začala pít, 6. den udělala ultrazvuk. Všechno je dobré. GIRLS, nejstrašnější věcí je, že to vydržuje morálně.. opravdu jsem chtěla porodit a miluju ho, prosila jsem si na kolena před sebou... a teď si myslím, že mohu dělat všechno k lepšímu.. Proč je takový člověk v blízkosti.. Záludný... Takže pokud se ocitnete v takovém situace, zvážit vše a nebojte se. Udělal jsem všechno, co jsem mohl... Bůh mi odpusť za to, co jsem udělal.. Pokud máte otázky, zeptejte se, budu odpovědět... Tablety byly všechny ruské Nizhfarm, zkontroloval jsem datum vypršení s lékařem

Mephipristone si u lékaře odebral 3 lékařské snímky dne 19.1.2013 v 17:00, v době klidu 07/21/13 v 17:00 2 karty a po 3 hodinách v 20:00 2 další karty. Janine jsem pije od 07.23.13, ultrazvuk dělal 07.24.13

KAPACITY BÝT SPOLUJÍCÍ SE VÍCE NEŽ JINÝM SOFTWAREM! A AŽ DO OTEŘENÝCH OČÍ, ANESTEZIE NEPOSKYTUJE, DRUHY Z DARRHEJ A TOMASHNY, JSOU ZRAZENÉ ORGÁNY ORGANŮ, ODSTRANILI JAKÉKOLIV!

Dobrý den, 27. srpna (úterý) přišel na vyšetření na LCD displeji, potvrdil těhotenství ve 4 týdnech, pro mě bylo okamžitě jasné, že bych nezachránil, mám nádhernou vítanou sonulku 4 roky a stalo se tak, že jsem ji přivedl. zdravotní potrat, ke kterému jsem souhlasil. Téhož dne jsem v jejím přítomnosti vypila první dávku dvou tablet a po dvou hodinách mi bylo dovoleno jít domů a po 29.08 (ve čtvrtek) jsem přišla, znovu jsem za ní pila 2 tablety misoprostolu... a pak to začalo.
Spodní břicho se začalo tahat, bedra se otupila, byla jsem strašně závratá, závratě, ale nevrala, nedokázala najít pohodlnou bezbolestnou pozici. Pak najednou chtěla jít na toaletu, okamžitě jsem spěchala, už seděla, uvědomila jsem si, jako by něco zaskočilo do toalety. Snažil jsem se bližší pohled na to, co to bylo, ale neviděla jsem nic, po dvou hodinách mi dal další dvě zbývající karty. bolesti břicha jsou mírnější. někdy po prohlídce mě nechali jít domů V taxíku jsem byl v strašlivé náladě, nechtěl jsem vidět nikoho... dnes je 3. den 31. srpna (sobota), protože nemám žádné hrudky, budu mít dost těsnění asi 4-5 hodin v práci, ale žaludek stále táhne dolů, ne bolestně jako obvykle během menstruace. Samozřejmě, bylo to pro mne z morálního hlediska těžké, sedět a počkat, když všechno umírá ve vás a vyjde, je nesnesitelné, plakat... Velmi mě znepokojuje, že ve mně stále zůstává něco a musím vyčistit s kyretou, nedává mi pokoj.. Na ultrazvuku jsem jen 12,09, nemohu se dočkat, až mi bude dlouho očekávat: "vy jste v pohodě!"

Ahoj, udělal jsem to na začátku srpna, vzal jsem všechny přípravky podle schématu lékaře, zpočátku to nebylo žádné propuštění, začal jsem pochybovat o tom, zda je všechno v pořádku se mnou, poté co jste vzali poslední pilulky, začala bolest v dolní části břicha, jako práce, trvala 3 hodiny, bledo-žlutá sraženina vyšla, bolest zmizela, menstruace trvala 5-6 dní, šla na ultrazvuk po dobu 10 dní, řekli, že je dobře, že není žádné těhotenství. Teď začala její doba a je to již 13 dní. Má to být tak nebo něco špatně se mnou?

Drahé dívky, ženy, před volbou metody potratu, v případě potřeby pečlivě zvažte. Bylo mi nabídnuto lékařské přerušení a souhlasil jsem, že jsem pod kontrolou vedoucího gynekologického ambulance po přijetí poslední pilulky, jak to mělo být, začal bolest v křečích, ale vyrazilo několik křečí a to bylo všechno. tam byly slabé výtoky kávy, ale velmi mizerné a toxikózy trýznil mě po celou dobu, byl nemocný.Po dvou týdnech jsem přišel, jak se očekávalo, že jsem byl vyšetřován a okamžitě poslal na ultrazvuk, ukázalo se, že amnioticové vejce i nadále růst a dosáhl 6, 5 týdnů a embrya zmrzla a nebyla vizualizována, proto mám dvojí stres, operační zákrok, zánět předepsaný. Zastavte a zvážíte všechny výhody a nevýhody. A, Bože, zachraň nás duši a zachraň nás před tímto hříchem.

Dívky, než půjdeš na tento krok, přemýšlej 1000krát. Ve věku 19 let jsem porodila dvojčata, která kojila mé děti do 8 měsíců, abych se dozvěděla, že jsem těhotná. Co jsou tu děti, ústav, a taky je to spousta. Ačkoli budu upřímně říci, že jsem to nechtěl, přesvědčil můj manžel, bylo to velmi přesvědčivé. Starší a chytřejší... v celkové anestezii po 6 týdnech pro škrábání. Snažil jsem se, že padám do potrubí a najdu se v jasném pokoji, ale já jsem chlapec. Lidé, kteří jsou blízko, všichni chtějí mou smrt... Nerozumím tomu, co? Co jsem jim udělal ?! Odtrhávají mé ruce, nohy, něco říkají, diskutují o domácích pracích, kolik je krev... Je to tak! Hodně mě to bolí, ale nemůžu křičet! Pak se to stane velmi snadné a vidím se ze strany, mohu projít stěnami, viset na stropě, jak krásné nebe... A hvězdy... A všechno je černé, velmi černé, jsem ve vakuu. Já visí mezi nebem a zemí, nevím, kde jsem. A je mi jedno. Nepotřebuji tyto lidi, tento svět. Světlo Před světlem jděte na světlo. Teď zjistím, co je na konci tunelu. Moje babička, která zemřela před 15 lety, mě zastaví. Spíš chápu, že je to ona, je jako mračno, jako pára... Říká, že když projdu za těmito dveřmi, nevrátím se... Řekla mi, co leží před sebou a že se nebudem obávat druhého potratu... padám. to je bolestivé a obtížné dýchat, jako by kamna byla umístěna na vrchol, A HLAS NABÍDKY. Sbírám všechny síly a já nemůžu... Zvuk, jako kdyby se balón nafukuje, se stává snazší, dýchám a otevírám oči a žena sedí na mně, když selže. Když jsem se probudil v oddělení s kapátkem, chápu, že jen delirium pod anestezií nebude snít. Zanechávám velmi těžké. Vypouští se pouze následující den. Na chodbě jsem slyšela, že lékařka s ošetřovatelkou mluví předtím, než půjde. Tato dívka, jejíž srdce se zastavilo... Zastavilo se! BRED... Všechno se stalo skutečností, když se její manžel rozvedl a nechal provést potrat (bez snů), i když jsem si myslel, že udělám všechno, co by bylo víc než toto, a propásl žvýkačku kozou. Dlouho jsme to pochopili, dlouho se rozvedli, ale... Ještě tak lituji, i když byl dunce, ale musela jsem porodit... Zanechal 2 chlapce. Ženatý, porodil další. Uložila spirálovitě ektopickou, odřízla trubku a vejce během operace, druhá trubka se dvěma komise a vaječník zakořeněný do dělohy a nebyl na správném místě. Říkali, že vyhodí vaječník a vyfukují vaječník na místo... Obecně neočekávejte děti. Vzpomínám si na dva potraty - stydím se, ne, pak jsem přemýšlel o něčem jiném, ačkoli mé srdce bylo vyplaveno krví, ale my všichni děláme chyby. Řekni, hloupý? Ne, šťastný! Báječný manžel, děti. Ano, porod je těžký - já vím všechno, narodil jsem se dvojčata sám. Jedna hlava, druhá se obrátila a měla zadek, a třetí prokosarili - krupnenky. A po tom všem, chci víc! A jestli je to dcera? Říkám vše, neříkám, že přímo věřím v Boha, ale šel jsem do kostela... Kluci, mám 5 měsíců a mám dvojčata! a bez operace... A chápal jsem také jednu věc - Bůh dává dítě, Bůh dává dítě (nevěděl jsem to vlastně). Předtím, než uděláte krok, o kterém určitě litujete, je to čas. Přeji vám to nejlepší! Velká máma. Elena 34g

Dobré odpoledne můj příběh je... potřetí ženatý... syn z prvního manželství syna od jeho druhého manželství, její manžel zemřel prošel 4 let 3krát ženatý....zaberemennila (jak se ukázalo týden před svatbou), když se dozvěděla, směs pocitů byli jako malé dítě a bál se již potřetí, a třetí manžela... a najednou rozvod a že všechny děti jsou od různých tatínek, jako bych byl zvědavý... Obecně řečeno jsem řekl svému manželovi, že také není připraven na to, i když jsem viděl, že jsme ještě neměli děťátko... obecně jsem se rozhodl provést potrat, bohužel jsem měl zkušenost... šla na recepci poté, co jsme přišli z líbánky moje trápení začalo... 2 týdny analýzy a všechny ostatní... v důsledku toho mě vzali na MA skoro za 9 týdnů... že jsem zažil tuto hrůzu... je dobré, že nebylo nikdo doma a já jsem mohl křičet, bolest byla jako při porodu... a prošla jako porod... první rozmazat začátek... pak sledovat-utrpení... pak voda šla a klíček vyšel... kde už byly oči a pera... pak placenta nebo něco takového... hodinu 5 velkých sraženin... jako maso... dnes 7 dní... rozmazává a táhne žaludek. Položil jsem klíček do krabice a pohřbil ho na hřbitově v hrobě druhého mrtvého manžela. i kdyby se nemohla zachránit, ale ani nemyslím, že půjdu na toaletu... a oni to udělali svému manželovi. Teď se cítím emocionálně nad slovy... ztráta je pravděpodobně se mnou navždy. Bůh mi odpusť za tak velký hřích.

Dobrý den, mohu poradit Mezinárodnímu středisku pro chirurgii. Tam jsou velmi dobří odborníci. Ověřeno zkušenostmi.

Já sám se nikdy neodpustím. Udělal jsem 2 krát MA. Deprese je strašná. Jaké jsou moje šance na otěhotnění? Možná někdo ví. Dívky mi řeknou

Měl bych potrat. Psím a pamatuji si všechno s otřásáním (Bůh nikomu nedovolte, dívky, držte si hlavu na ramenou!) Předepsal jsem gynekologovi antikoncepci tak, aby vaječníky mohly odpočívat (jak to řekl doktor) Ale já jsem se rozhodl, že se o sebe postarám a začnu pít vitamíny. Pili jsem a dokonce i po potratu, strašném stresu (koupil jsem v lékárně ženský komplex vitamínů "Lavita", byl jsem rád přítelem, který pil, když měla problémy s vlasy, strašně vypadla. ale vitamíny dělají zázraky. Po prvním kurzu Enja ocelové hřebíky rostou velmi rychle, vlasy delší rozebrat a stát se silnějšími.)) Jsem s nimi velmi spokojeni. Žil až do mé očekávání.

Po stejném potratu jsem se musel nějakou dobu zotavit.. pochopíte, jaký stres je pro tělo, není to den nebo dva. Ano, nálada byla strašná, hrozná apatie. Lékař mi radil vypít hormonální léčbu a Lavitinu pilulky, vitamin-minerální komplex, aby mu tělo co nejdříve zotavilo. Po týdnu se to znatelně zlepšilo, byly tam síly, které měly udělat alespoň něco, byla přidána energie. A celkový stav těla se také zlepšil.

Po stejném potratu jsem se musel nějakou dobu zotavit.. pochopíte, jaký stres je pro tělo, není to den nebo dva. Ano, nálada byla strašná, hrozná apatie. Lékař mi radil vypít hormonální léčbu a Lavitinu pilulky, vitamin-minerální komplex, aby mu tělo co nejdříve zotavilo. Po týdnu se to znatelně zlepšilo, byly tam síly, které měly udělat alespoň něco, byla přidána energie. A celkový stav těla se také zlepšil.

Dobrý den, řekni mi, že doktor má pil tři pilulky a doktor řekl, že dnes bych byl požádán, abych udělal všechno dobře, ale jen můj břicho bolí a bolest je možné Je možné, že prášky jednoduše nebudou fungovat?

Napipal jsem 10 tablet ginstrylu po dobu 8-9 týdnů. Krev prošla další den. Změnila názor na potrat. Nemocnice uvedla, že placentární přerušení o 3,5 cm, 2 týdny prokapali, podle výsledku oddělení 1,6 cm. Jaká je pravděpodobnost mít zdravé dítě?

Ahoj všichni! Také jsem se rozhodl napsat recenzi o MA, protože si myslím, že toto téma je pro mnohé zajímavé. Stalo se mi, že jsem s mým manželem pracoval v jiné zemi a těhotenství jsem nemohl zachránit. Když jsme viděli dva testy, dlouho si nemysleli a rozhodli se, že si to ještě nemůžeme dovolit. I po tom jsem ještě trpěl a týkal se týden a hledal cestu, ale nic jsem nenašel, jen abych potrestal. Vybrali MA jako nejbezpečnější ze všech. Koupili jsme lístky, lékař mi dal přesné pokyny a první pilulku jsem vzal v úterý večer v 9.20. Musel jsem vzít další čtyři za přesně 48 hodin. První pilulka nezpůsobila žádnou vážnou reakci, ale bolest začala jako na začátku menstruace. uvařil se ve střevech, stolice se stala kapalinou, vždycky jsem ji měla před začátkem M. Po dvou dnech jsem zároveň začal pít zbývající 4 tablety v intervalu 10 minut. Po krátkém usnutí usnuli. O hodinu později jsem začal. růžová krev, v malých množstvích. Tři výlety na toaletu, ale nic moc. Pak jsem usnul a probudil jsem se přesně ráno s vracáním na záchodě. Zvratně jsem zvracela a současně jsem cítila, že ze mě vyšlo něco. Podíval jsem se, že těsnění je něco jako maso nebo sraženina tmavé barvy. Čekali jsme trochu víc. Totéž se stalo znovu a já jsem si myslel, že to je všechno. Přijel a klidně usnul. Ale cítil jsem, že jsem začal krutě krvácet a dokonce jsem cítil, jak to šlo za těsnění. Protože jsem byl vyčerpaný a unavený, požádal jsem manžela, aby se díval, a usnula. Najednou jsem se v šest hodin probudil s pocitom, že musím použít toaletu a vstal. Byla velmi slabá a snažila se probudit svého manžela. Neuspěl jsem, čas byl krátký. Stal jsem se opřený o zeď a rozhodl se chodit do toalety sám, ale byl to špatný nápad. Bylo to jenom 5 metrů od toalety, ale nedokázalo jsem to překonat a zhroutilo se přímo u dveří a ze mne se vylila spousta krevních sraženin. Celé poschodí bylo pokryto krví a já jsem byl opravdu hysterický. Pak se můj manžel probudil, zdvihl mě na záchod a začal jsem plakat. Byl jsem vážně vyděšený, myslel jsem si, že pilulky mají silnější účinek a pravděpodobně mi byla děloha roztrhaná. Zavolala mému lékaři, předepsala léky k zastavení krvácení a uklidnila mě. Byl jsem naprosto vystrašený k smrti. Když mě manžel přivedl zpátky po tom, co moje tělo bolelo, cítil jsem se, jako bych opustil poslední sílu. Modlil jsem se k Bohu za odpuštění a požádal, aby mé životy nebyly tak brzy. Řekla, že chtěla vidět mé děti, o to víc, co dělat. Bál jsem se, že usnu, a myslel jsem si, že zemřu. Bylo nutné zavolat sanitku, řekla jsem svému manželovi, že zavolá sanitku a on by ztratil mysl. Seděl a upřeně se na mě podíval. V těch okamžicích jsem ho nenáviděl. Usnul jsem, krev byla také bohatá, celé moje lůžko bylo pokryté krví, oblečení také. Ráno jsem ho poslal do lékárny na léky a čekal jsem. Byl mu dán Ditsinon - aby zastavil krvácení a já jsem začal užívat. V den před obědem jsem před obědem znečistil 4 těsnění a poté jsem je nahradil plenkami, protože jsem viděl, že z těsnění je málo využití. Druhý den byl klidnější, moje chuť k jídlu začala a začala jsem se zotavovat. Viděl hodně sladké. Dnes je třetí den a doufám, že to bude poslední den, kdy jsem ležel v posteli. Tak jsem to měl všechno.

Bohužel jsem také přišla dělat ma. Mám zmrazené těhotenství ve 4-5 týdnech. Dozvěděl jsem se o tom téměř na 9. místě. První ultrazvuk byl proveden po dobu 5 týdnů. Bylo mi řečeno, že všechno je v pořádku, nebyly žádné komplikace. Tehdy jsem za 8 týdnů šla znovu a slyšela jsem strašnou diagnózu zmeškaných potratů. Samozřejmě, nevěřil jsem to a šel udělat jiný ultrazvuk s jinými lékaři (diagnóza byla potvrzena (šel jsem na dobře placenou kliniku a oni mi nabídli, aby to udělali se mnou.) Shodl jsem se, protože jsem ještě nenarodil, ale jak mi doktor řekl, že není vhodné škrábat. Mohu říci, že to bylo v pořádku. Bolest byla přijatelná, samozřejmě tam bylo spousta výtoků, ale když se vynořilo vejce vajec, cítila jsem v žaludku takovou lehkost.

Velmi znepokojen po mně, morálně obtížné. Soul bolí. Lituji, že jsem to udělal, nevím, jestli mohu zapomenout a odpustit sám sebe. Krásné dívky, ženy, pokud máte pochybnosti o tom, zda chcete dítě opustit nebo ne, ani o tom nepřemýšlejte! Nechte. Nemyslete si na problémy, které brání vzhledu dítěte. V mém případě dítě bylo pro mého otce zbytečné a já jsem se dopustil tohoto strašného jednání z emocí. Přemýšlel jsem o tom, jak bych byl jediný, kdo by vzbudil dítě a styděl se, že ho "přivede" svým rodičům. Ale teprve teď pochopím, že jakákoliv překážka může být překonána, dokud je dítě naživu a dobře. Znovu, držte těhotenství, jsem si jist, že nebudete litovat... Opravdu doufám, že po přečtení mé recenze bude život někoho pokračovat. Všechno zdraví.

Dobrý den! Bohužel jsem se ocitl ve stejné situaci jako vy (řekněte nám, jak se ukázal váš budoucí život?

Dobrý den, Julie! Prosím, řekněte nám, jak žijete a co se cítíte po MA?

Chci sdílet pozitivní zkušenost s obtížnou volbou pro ženy v případě potratů. Recenze moskevských klinik provádějících tento postup pomohli udělat správnou volbu. Přihlásila jsem se do Zdravotního centra žen v Kutuzovském, dostala jsem doktorka Bezuk Lauru Valentinovu. Ta taktně vysvětlila všechno, co se stalo, provedlo ultrazvuk, aby potvrdil gestační věk (6 týdnů) a vyloučil kontraindikace. Tuto drogu jsme si vybrali, v mém případě to bylo ve Francii, ale tam jsou ruské pilulky, to jste vy, co rozhodnete, co si vzít. Udělejte si čas na rehabilitaci po potratu, který se provádí v tomto centru. Je tak důležité, aby všechno šlo bez následků a tehdy by mohlo otěhotnět a porodit dítě. Obecně jsem byl spokojen s lékařem a výsledkem. Radím každému, aby hledal slušnou kliniku. Hodně štěstí!

Udělal jsem MA někde před rokem, nepamatuji se, jak jsem viděl pilulky. Vzpomínám si jen, že po poslední pilulce bylo hojné období (změnil jsem 3 maxi pads za hodinu) Můj žaludek byl trochu vlečený a pak jsem se rozhodl jít do sprchy a tam ze mně vypadl kus bílého krvavého jsem si okamžitě uvědomil, že to je embryo Když jsem viděl, plakala jsem moc, plakala jsem, bylo morálně těžké vidět, ale to všechno prošlo po dvou dnech, měl jsem 4-5 týdnů, píše, že bolesti jsou pekelné Neměl jsem žádnou bolest, malý zády a žaludek vytáhl a všechno, a přesto jsem trochu naštvaná a všechno. s, po přečtení na internetu a čeká s hrůzou vše opisannogo.Schitayu, že mnoho z nich se snadno zastrašit.